Integraties met Scanfie

Koppel Scanfie met je favoriete software en haal nog meer uit de verschillende systemen.

Optimaliseer je processen

Door Scanfie te koppelen met je favoriete software optimaliseer je je bedrijfsprocessen en haal je nog meer uit ons systeem. Wij zien dan ook de meerwaarde van integraties en hechten veel waarde aan een goede verstandhouding met andere aanbieders van software.

Heb je interesse in een koppeling die nog niet op deze pagina staat? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en API koppelingen met interessante partijen.

Reserveringssystemen

Nostium

Nostium

Met Nostium heb je reserveringssoftware in handen waarmee het beheren van reserveringen geen kostbare tijd meer zal kosten. Nostium is ideaal voor het aanbieden van diverse activiteiten.

Scanfie heeft een directe koppeling met Nostium. Koppel Nostium met Scanfie en wij importeren reserveringen, contactgegevens, bestellingen, (deel)betalingen, activiteiten, producten en arrangementen automatisch uit Nostium. Zo voorkom je veel handelingen en mogelijke fouten.

EasyReservationPro

EasyReservationPro

EasyReservationPro wordt veel gebruikt door Nederlandse bowlingbanen.

Scanfie heeft een directe koppeling met EasyReservationPro. Koppel EasyReservationPro met Scanfie en wij importeren reserveringen, contactgegevens, bestellingen, (deel)betalingen en activiteiten automatisch uit EasyReservationPro.

Formitable

Formitable

Formitable is een van de meest populaire tools voor tafelreserveringen.

Scanfie heeft een directe koppeling met Formitable. Koppel Formitable met je Scanfie kassa en wij importeren reserveringen, contactgegevens en (deel)betalingen automatisch uit Formitable.

Facturatie- en boekhoudsystemen

Afas Software

AFAS

Koppel AFAS met Scanfie en wij exporteren automatisch de (dag)journalen, omzetgegevens en posten per betaalmethode naar AFAS.

Asperion

Asperion

Koppel Asperion met Scanfie en wij exporteren automatisch de (dag)journalen, omzetgegevens en posten per betaalmethode naar Asperion.

Billit

Billit

Koppel Billit met Scanfie en we maken een complete conceptfactuur aan met debiteurgegevens en factuurregels zodat je facturen kunt versturen naar je klanten vanuit Scanfie via Billit.

e-Boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl

Koppel e-Boekhouden.nl met Scanfie en wij exporteren automatisch de (dag)journalen, omzetgegevens en posten per betaalmethode naar e-Boekhouden.nl. Ook kun je vanuit Scanfie een complete conceptfactuur aanmaken met debiteurgegevens en factuurregels zodat je facturen kunt versturen naar je klanten vanuit Scanfie via e-Boekhouden.nl.

Exact

Exact

Koppel Exact met Scanfie en wij exporteren automatisch de (dag)journalen, omzetgegevens en posten per betaalmethode naar Exact.

FactuurSturen.nl

FactuurSturen.nl

Koppel FactuurSturen.nl met Scanfie en we maken een complete conceptfactuur aan met debiteurgegevens en factuurregels zodat je facturen kunt versturen naar je klanten vanuit Scanfie via FactuurSturen.nl.

Informer

Informer

Koppel Informer met Scanfie en wij exporteren automatisch de (dag)journalen, omzetgegevens en posten per betaalmethode naar Informer.

Jortt

Jortt

Koppel Jortt met Scanfie en wij exporteren automatisch de (dag)journalen, omzetgegevens en posten per betaalmethode naar Jortt.

Minox

Minox

Koppel Minox met Scanfie en wij exporteren automatisch de (dag)journalen, omzetgegevens en posten per betaalmethode naar Minox.

Moneybird

Moneybird

Koppel Moneybird met Scanfie en wij exporteren automatisch de (dag)journalen, omzetgegevens en posten per betaalmethode naar Moneybird.

Muis Software

Muis Software

Koppel iMuis met Scanfie en wij exporteren automatisch de (dag)journalen, omzetgegevens en posten per betaalmethode naar Muis Software.

Reeleezee

Reeleezee

Scanfie heeft een directe koppeling met Reeleezee, of werk via een MT-940 bestand. Koppel Reeleezee met Scanfie en wij exporteren automatisch de (dag)journalen, omzetgegevens en posten per betaalmethode naar Reeleezee.

Rompslomp

Rompslomp

Koppel Rompslomp met Scanfie en we maken een complete conceptfactuur aan met debiteurgegevens en factuurregels zodat je facturen kunt versturen naar je klanten vanuit Scanfie via Rompslomp.

Silvasoft

Silvasoft

Koppel Silvasoft met Scanfie en wij exporteren automatisch de (dag)journalen, omzetgegevens en posten per betaalmethode naar Silvasoft.

Snelstart

Snelstart

Koppel Snelstart met Scanfie en wij exporteren automatisch de (dag)journalen, omzetgegevens en posten per betaalmethode naar Snelstart.

Twinfield

Twinfield

Koppel Twinfield met Scanfie en wij exporteren automatisch de (dag)journalen, omzetgegevens en posten per betaalmethode naar Twinfield. Ook kun je vanuit Scanfie een complete conceptfactuur aanmaken met debiteurgegevens en factuurregels zodat je facturen kunt versturen naar je klanten vanuit Scanfie via Twinfield.

Visma eAccounting

Visma eAccounting

Koppel Visma eAccounting met Scanfie en wij exporteren automatisch de (dag)journalen, omzetgegevens en posten per betaalmethode naar Visma eAccounting.

WeFact

WeFact

Koppel WeFact met Scanfie en we maken een complete conceptfactuur aan met debiteurgegevens en factuurregels zodat je facturen kunt versturen naar je klanten vanuit Scanfie via WeFact.

Visma Yuki

Yuki

Koppel Yuki met Scanfie en wij exporteren automatisch de (dag)journalen, omzetgegevens en posten per betaalmethode naar Yuki.

Event- en Personeelsplanning

Koppel je Scanfie kassasysteem aan je evenementen- en personeelsplanning om deze verder te optimaliseren.

Horeko an Exact Company

Horeko Employee Manager

De beschikbaarheid van jouw personeel en plus- en min uren zijn in één oogopslag beschikbaar. Zo maak je in een handomdraai een kloppende personeelsplanning.

Scanfie heeft een directe koppeling met Horeko. Koppel Horeko Employee Manager met de Scanfie kassa en wij zetten de omzet in Horeko.

Nostradamus

Nostradamus

Plan sneller en efficiënter, krijg grip op personeelskosten en creëer en tevreden team!

Scanfie heeft een directe koppeling met Nostradamus. Koppel Nostradamus met de Scanfie kassa en wij zetten de omzet in Nostradamus.

MICE Operations

MICE Operations

Blijf je concurrentie een stap voor met MICE — dé event management software voor evenementenlocaties en restaurants. Maak digitale offertes, dagplanning en capaciteitsplanning en stuur achteraf een kloppende factuur.

Scanfie heeft een directe koppeling met MICE Operations. Koppel MICE met de Scanfie kassa en wij importeren alle gegevens van het evenement en sturen alle omzetten weer terug voor de factuur.

Kassasystemen

Werk je liever met een andere kassa dan die van Scanfie? Je kunt het Scanfie bestelsysteem losstaand van je kassa gebruiken of koppelen aan je bestaande kassasysteem.

CSiPOS

CSiPOS

Koppel je CSiPOS kassa met Scanfie en wij importeren je vloerplan, producten en keuzes, en zetten de geplaatste bestellingen met keuzes, opmerkingen en betaling in je kassa.

Oracle Micros

Oracle Micros

Koppel je Micros kassa met Scanfie en wij zetten de geplaatste bestellingen met keuzes en opmerkingen in je kassa.

unTill

unTill

Koppel je unTill kassa met Scanfie en wij importeren je vloerplan, producten en keuzes, en zetten de geplaatste bestellingen met keuzes en opmerkingen in je kassa.

Overige integraties

Great Stay App

Great Stay App

Geprinte brochures en mappen zijn verleden tijd, geef je gasten direct waar ze naar op zoek zijn en bundel alle relevante informatie in je eigen (web)app.

Koppel Great Stay App met de Scanfie en laat je gasten direct bestellen vanuit je eigen app.

Horeko an Exact Company

Horeko Kitchen Manager

Horeko receptuurbeheer geeft chefs inzicht in gerechten, ingrediënten, hoeveelheden, bereidingswijzen, kostprijzen en marges.

Scanfie heeft een directe koppeling met Horeko. Koppel Horeko Kitchen Manager met de Scanfie kassa en wij zetten de geplaatste bestellingen in Horeko.

Pushover

Pushover

Met Pushover ontvang je real-time meldingen op je telefoon, tablet of laptop.

Scanfie heeft een directe koppeling met Pushover. Koppel Pushover met het Scanfie bestelsysteem en ontvang meldingen op je telefoon bij nieuwe bestellingen.

Recreainfo informatie op locatie

Recreainfo.nl

Recreainfo.nl ontwikkelt websites voor campings, vakantieparken en hotels.

Scanfie heeft een directe koppeling met Recreainfo.nl. Koppel Recreainfo.nl met het Scanfie bestelsysteem en laat je gasten direct bestellen vanuit je eigen app of website.

Tookan

Tookan

Tookan zorgt ervoor dat je de controle houdt over je bezorging. Plan de optimale bezorgroute, hou klanten op de hoogte en verkrijg inzicht in waar je bezorgers zijn.

Scanfie heeft een directe koppeling met Tookan. Koppel Tookan met Scanfie en wij zetten de geplaatste bezorgbestellingen in de Tookan bezorgapp en halen de bezorgstatus weer op uit Tookan.

Scanfie B.V.

Bredaseweg 8
4844 CL Terheijden
Nederland

Wil je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen je graag. Boek een demo