QR-code menukaart

Je digitale menu is altijd up-to-date
Menukaart maken Demo bekijken
Digitale menukaart bekijken

Digitale menukaart maken

Moet je regelmatig je prijzen aanpassen vanwege de stijgende kosten? Of blijft je chef de gerechten aanpassen? Maak zelf je digitale menukaart en pas deze eenvoudig aan zo vaak je maar wilt! Met de QR-code menukaart van Scanfie pas je direct je prijzen aan zo vaak je maar wilt, voeg je eenvoudig acties toe en haal je uitverkochte producten direct van de kaart. Verbeter de ervaring van je gasten door je menukaart te voorzien van foto's en video's en voeg vliegensvlug allergenen informatie toe. Stel product aanbevelingen in om je gasten beter te helpen en zie je gemiddelde bonwaarde omhoog vliegen! Waar wacht je nog op? Verras je gasten met een handige QR-code menukaart of online via een eigen website!

Liever je gasten ook gelijk zelf laten bestellen? Onze oplossing groeit met je mee zodat je snel en eenvoudig een bestelsysteem aan tafel of een online bestelmogelijkheid toevoegt. De keuze is aan jou!

Digitale menukaart
Start vandaag

Registreer je nu en ga direct aan de slag met je eerste digitale menukaart!

Geef een geldig e-mailadres op.
 • 100% gratis, altijd
 • Geen contracten
 • Geen creditcard of bankpas nodig
 • Altijd eenvoudig uit te breiden naar ons bestelsysteem
Zij gingen je al voor...

Staat jouw restaurant logo hier binnenkort ook tussen?

HEMA
Sportfondsen
Hakuna ma tapas
Droom! de Landerij
Domein Groot Besselink
Het Veerkwartier
Speeltuin Land van Fluwel
Kruik Middelharnis
Avontura
PUURR By Rich
Gasterij Manjefiek
Casa Reinders
Natuurpoort van Loon
Optisport
Skicenterum Moser
Restaurant Vliegveld Hilversum
Beauforthuis
Brasserie de Kantine
Voorbeeld menu bekijken

Ervaar de vrijheid van een digitale menukaart

Met de techniek van Scanfie kun je weer gaan ondernemen!

 • Menukaarten alleen actief op ingestelde tijden en dagen
 • Zelf drankjes en gerechten toevoegen en verwijderen
 • Keuzes (bijv. saus of topping) instellen
 • Productfoto's, sfeerfoto's, video's en uitleg toevoegen
 • Allergenen informatie per gerecht tonen
 • Uitverkochte artikelen direct van het menu
 • Automatische product suggesties en aanbevelingen instellen
Plan een online demo
Aanpasbaar
Scanfie groeit met je mee

Van QR-code menukaart tot alles-in-1 bestelsysteem, uitbreidbaar hoe en wanneer jij het nodig hebt. De keuze is aan jou!

Begin eenvoudig en klein met onze gratis QR-code menukaart en wees gerustgesteld dat je altijd nog kunt uitbreiden met:

Menukaart maken
Wat onze klanten zeggen...
Land van Fluwel

“Handig systeem, simpel en overzichtelijk. Goed voor het gebruik met QR-codes op tafel. Service is heel goed, reageren snel en zoeken snel naar oplossingen.”

Land van Fluwel
Strand Deining

“Bij Scanfie geven ze nooit op om beter te worden! Bij scanfie begrijpen ze echt wat hun klant nodig heeft en laten ze klanten Scanfie helemaal op maat gemaakt toepassen. Bij Scanfie doen ze wat ze beloven!”

Richard Groot Strand Deining
Happydays Noord-Holland

“De flexibiliteit en de goede service van het Scanfie team is 1 van de grootste voordelen. Onze wensen worden met rap tempo op een goede manier verwerkt in het al uitgebreide systeem. Elk partycentrum is natuurlijk verschillend, maar dat maakt voor Scanfie niet uit! Zij maken het systeem precies zoals wij het graag willen hebben. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Scanfie.”

Delano de Decker HappyDays Noord-Holland
Koetshuis de Haar

“Heel erg goed kassasysteem voor tijdelijke evenementen.
Product is zeker aan te raden.
Ook de bijkomende service is erg goed.”

Hidde Gol Koetshuis de Haar
Pizzeria Tivoli

“Het beste systeem wat er is! Wij werken nu ongeveer een jaar met Scanfie en het bevalt ons SUPER! De service is echt op. Het systeem wordt bij elke update beter en beter. Beste aankoop wat wij als restaurant hebben gedaan tot nu toe. Het heeft ons werk veel makkelijker gemaakt en ons veel kopzorgen bespaard. (Personeel ect.) vooral nu in deze moeilijke tijd. Bedankt Scanfie team voor dit prachtige systeem.”

Ristorante Pizzeria Tivoli Maastricht
Outdoor Delft

“Scanfie is een kassa systeem met creatieve oplossingen op maat! In ons geval heeft Scanfie ervoor gezorgd dat onze instructeurs vanaf het paintball veld een paar honderd meter verwijderd van de kassa alsnog producten kunnen toevoegen aan de groepsrekening. Wij raden Scanfie zeker aan omdat ze ook vandaag de dag ons nog steeds verder helpen met moeilijke vragen.”

Mitchell Verweij Outdoor Delft
Vliegveld Hilversum Restaurant

“Scanfie scheelt ons personeelskosten. I.v.m. groot terras kunnen we nu een gedeelte op zelfbediening indelen. Bestellen via app en dranken/gerechten worden gebracht. De punten waar we tegen aanliepen in de test fase werden direct geïmplementeerd waardoor het perfect is afgestemd op onze locatie.”

Martin Restaurant Vliegveld Hilversum
Beauforthuis

“Onze gasten kunnen via deze app op het terras meteen bestellen en betalen. Dit maakt het voor ons eigenlijk ook veel overzichtelijker dan voorheen.”

Lidwien Vork Directeur Beauforthuis
It Foarûnder

“Goed programma dat de horeca goed helpt. Tevens werkt het snel en klantvriendelijk. Echt een top systeem 👍 En door het scannen van de QR code is het gebruik erg simpel en snel.”

R.L. Vellinga It Foarûnder
Zwembad de Stok Roosendaal

“In coronatijd heeft het ons geholpen bij drukke dagen om de toegang te versoepelen. Daarnaast voorkomt het een lange rij bij de horeca. De integratie verliep erg vlot. Ze zijn ontzettend behulpzaam en staan graag voor je klaar. De software is zeer gebruiksvriendelijk en tot in de puntjes aan te passen naar wens. Als er al iets ontbreekt, dan kan je dit bespreekbaar maken en gaan ze kijken of het mogelijk is dit alsnog te implementeren. Klantvriendelijk, behulpzaam en professioneel!”

Denise van Rietschoten Zwembad De Stok
Dolfijn - the plays to be-

“Scanfie heeft het systeem zodanig flexibel gemaakt dat het in overleg met ons helemaal aangepast is aan onze situatie en wensen. Door het gebruik van Scanfie is mijn horeca omzet flink toegenomen en heb ik minder last van personeelstekort. Onze gasten vinden het ook nog eens erg fijn werken!”

Thomas Dol Dolfijn - the plays to be-
Cafetaria 't Stoepje

“Wij zijn goed geholpen door de eigenaren van dit bedrijf. Al onze wensen tijdens een fysieke bijeenkomst geventileerd, en wat gelijk kon hebben ze ook gelijk gedaan. We hebben nu al een prettige samenwerking. Alles is bijna mogelijk en staat of valt met de inrichting. De software bevat alles wat we willen.”

Ronald van den Borden Cafetaria 't Stoepje
HEMA

“Unieke, mooie oplossing voor je horeca! Scanfie is de enige aanbieder met buzzerfunctie op eigen device van klant en is zeer flexibel in het meedenken met onze wensen. Zoals bij ieder bestelsysteem dien je je even te verdiepen in de werking, maar dit is kinderspel. Zeer gedreven, enthousiaste, flexibele en professionele partij!”

René Witte HEMA
Gasterij Manjefiek

“Wij kunnen elke horecaondernemer Scanfie aanraden!
De software van Scanfie (QR-bestellen en webshop) is stabiel, werkt snel en is intuïtief. De webshop wordt ook goed ontvangen bij onze gasten. Dit is een bedrijf die de menselijke maat nog niet kwijt is geraakt en écht meedenkt met de ondernemer. Persoonlijk contact en zeer korte lijntjes.”

Joël Basta Gasterij Manjefiek
Goudse IJsbaan

“Onze ervaring met Scanfie is zeer positief. We gebruikten Scanfie voor ons pop-up restaurant, van bestellen via QR-code tot de kassa om kaartjes te kopen voor toegang. In de backoffice is alles uitgesplitst wat makkelijk is als je bijvoorbeeld resultaat wilt zien van bepaalde producten. Werken met Scanfie is heel eenvoudig. Het QR-bestellen werkt perfect en maakte ons leven een stuk makkelijker tijdens ons evenement.”

Rodin le Mair Grand Canyon Events
Embassy Festival Den Haag

“Enorm tevreden! Het systeem is helemaal aangepast naar onze wensen en wanneer hulp nodig was, waren ze goed te bereiken. Het systeem is makkelijk en overzichtelijk en de hardware was eenvoudig geïnstalleerd. Plug and play!”

Nadine Heijman Prooost Events
Golfbaan Het Wedde Voorschoten

“Veelzijdig qua inzet van het systeem. Tevens kun je op- en afschalen, handig met bijv. terrasseizoen etc. Inmiddels ook met directe PIN koppeling.”

Pim van Hal Golfbaan Het Wedde
Bingo bij Festival Beilen

“Wij hebben Scanfie gebruikt tijdens het organiseren van een grote bingo in de feesttent, dit is ons zeer goed bevallen. De bezoekers konden rustig tijdens de bingo hun consumpties bestellen en tijdens de pauzes was het geen gekkenboel bij de bar. Wij raden een ieder Scanfie aan, ze reageren zeer snel en helpen je met alles om het goed te laten verlopen.”

Johan Greydanus Stichting Festival Beilen
Menukaarten maken

Is je interesse in digitale menukaarten gewekt, maar heb je nog vragen? Onze experts beantwoorden je vragen graag. Bel ons of vul onderstaand formulier in en we spreken elkaar snel!

Scanfie B.V.

Bredaseweg 8
4844 CL Terheijden
Nederland

Wil je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen je graag. Boek een demo