QR-code menukaart

Je menukaart altijd eenvoudig toegankelijk voor je gasten
Menukaart maken Demo bekijken
Digitale menukaart bekijken

Zelf je digitale menukaart maken

Met de menukaart editor van Scanfie maak je zelf je digitale menukaarten aan, en pas je deze eenvoudig aan wanneer jij wilt! Fleur je menukaart op met foto's en video's en voeg vliegensvlug allergenen informatie toe. Stel product aanbevelingen in om je gasten beter te helpen en zie je gemiddelde bonwaarde omhoog vliegen!

Laat je gasten een keuze maken via de QR-code menukaart of online via een eigen website. Liever ook gelijk laten bestellen? Onze oplossing groeit met je mee zodat je snel en eenvoudig een bestelsysteem aan tafel of online toevoegt.

Digitale menukaart
Start vandaag

Registreer je nu en ga direct aan de slag met je eerste digitale menukaart!

Geef een geldig e-mailadres op.
 • 100% gratis, altijd
 • Geen contracten
 • Geen creditcard of bankpas nodig
Zij gingen je al voor...

Staat jouw logo hier binnenkort ook tussen?

HEMA
Sportfondsen
Gasterij Manjefiek
Kruik Middelharnis
Hakuna ma tapas
Droom! de Landerij
Domein Groot Besselink
Het Veerkwartier
Speeltuin Land van Fluwel
Avontura
PUURR By Rich
Casa Reinders
Skicenterum Moser
Natuurpoort van Loon
Restaurant Vliegveld Hilversum
Beauforthuis
Optisport
Brasserie de Kantine
Demo bekijken
Scanfie heeft alles wat je nodig hebt, en meer...
 • Laat je gasten je menukaart(en) online bekijken
 • Menukaarten alleen actief op ingestelde tijden en dagen
 • Zelf drankjes en maaltijden toevoegen en verwijderen
 • Subselecties (bijv. saus of topping) instellen
 • Productfoto's toevoegen
 • Sfeerfoto's, video's en teksten toevoegen
 • Allergenen informatie tonen
 • Uitverkochte artikelen tonen of direct van de kaart
 • Automatische product suggesties instellen
Plan een demo
Aanpasbaar
Uitbreidbaar
Wat onze klanten zeggen...
Gasterij Manjefiek

“Wij kunnen elke horecaondernemer Scanfie aanraden!
De software van Scanfie (QR-bestellen en webshop) is stabiel, werkt snel en is intuïtief. De webshop wordt ook goed ontvangen bij onze gasten. Dit is een bedrijf die de menselijke maat nog niet kwijt is geraakt en écht meedenkt met de ondernemer. Persoonlijk contact en zeer korte lijntjes.”

Joël Basta Gasterij Manjefiek
Pizzeria Tivoli

“Het beste systeem wat er is! Wij werken nu ongeveer een jaar met Scanfie en het bevalt ons SUPER! De service is echt op. Het systeem wordt bij elke update beter en beter. Beste aankoop wat wij als restaurant hebben gedaan tot nu toe. Het heeft ons werk veel makkelijker gemaakt en ons veel kopzorgen bespaard. (Personeel ect.) vooral nu in deze moeilijke tijd. Bedankt Scanfie team voor dit prachtige systeem.”

Ristorante Pizzeria Tivoli Maastricht
Vliegveld Hilversum Restaurant

“Scanfie scheelt ons personeelskosten. I.v.m. groot terras kunnen we nu een gedeelte op zelfbediening indelen. Bestellen via app en dranken/gerechten worden gebracht. De punten waar we tegen aanliepen in de test fase werden direct geïmplementeerd waardoor het perfect is afgestemd op onze locatie.”

Martin Restaurant Vliegveld Hilversum
Beauforthuis

“Onze gasten kunnen via deze app op het terras meteen bestellen en betalen. Dit maakt het voor ons eigenlijk ook veel overzichtelijker dan voorheen.”

Lidwien Vork Directeur Beauforthuis
It Foarûnder

“Goed programma dat de horeca goed helpt. Tevens werkt het snel en klantvriendelijk. Echt een top systeem 👍 En door het scannen van de QR code is het gebruik erg simpel en snel.”

R.L. Vellinga It Foarûnder
Zwembad de Stok Roosendaal

“In coronatijd heeft het ons geholpen bij drukke dagen om de toegang te versoepelen. Daarnaast voorkomt het een lange rij bij de horeca. De integratie verliep erg vlot. Ze zijn ontzettend behulpzaam en staan graag voor je klaar. De software is zeer gebruiksvriendelijk en tot in de puntjes aan te passen naar wens. Als er al iets ontbreekt, dan kan je dit bespreekbaar maken en gaan ze kijken of het mogelijk is dit alsnog te implementeren. Klantvriendelijk, behulpzaam en professioneel!”

Denise van Rietschoten Zwembad De Stok
Colins

“Onze bediening heeft niet altijd de tijd om de gasten op hun wenken te bedienen. Als zij dan zelf kunnen bestellen is dat voor mij een ontzettende meerwaarde!”

Colin Rigter Eigenaar Colins Breda
Dolfijn - the plays to be-

“Scanfie heeft het systeem zodanig flexibel gemaakt dat het in overleg met ons helemaal aangepast is aan onze situatie en wensen. Door het gebruik van Scanfie is mijn horeca omzet flink toegenomen en heb ik minder last van personeelstekort. Onze gasten vinden het ook nog eens erg fijn werken!”

Thomas Dol Dolfijn - the plays to be-
De Branding

“Scanfie was onze redding doordat we razendsnel afhaal konden aanbieden met het horeca bestelsysteem van Scanfie.”

Noie Winkel Strandpaviljoen De Branding
HEMA

“Unieke, mooie oplossing voor je horeca! Scanfie is de enige aanbieder met buzzerfunctie op eigen device van klant en is zeer flexibel in het meedenken met onze wensen. Zoals bij ieder bestelsysteem dien je je even te verdiepen in de werking, maar dit is kinderspel. Zeer gedreven, enthousiaste, flexibele en professionele partij!”

René Witte HEMA
Embassy Festival Den Haag

“Enorm tevreden! Het systeem is helemaal aangepast naar onze wensen en wanneer hulp nodig was, waren ze goed te bereiken. Het systeem is makkelijk en overzichtelijk en de hardware was eenvoudig geïnstalleerd. Plug and play!”

Nadine Heijman Prooost Events
Golfbaan Het Wedde Voorschoten

“Veelzijdig qua inzet van het systeem. Tevens kun je op- en afschalen, handig met bijv. terrasseizoen etc. Inmiddels ook met directe PIN koppeling.”

Pim van Hal Golfbaan Het Wedde
Demo aanvragen

Is je interesse gewekt maar heb je nog vragen? We helpen je graag met het beantwoorden van je vragen en het systeem verder uit te leggen. Vul onderstaand formulier in en we spreken elkaar snel!

Contact met Scanfie
Wil je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen je graag.