Evenementen app

Zelf eten en drinken bestellen via QR
Offerte aanvragen Informatie aanvragen
Evenementen bestelapp
Evenement QR bestellen

Meer omzet op je evenement

Is het lastig om aan voldoende personeel of vrijwilligers te komen? Ontstaan er op piekmomenten mogelijk lange rijen en chaos? Of wil je geen gedoe met muntjes? Scanfie maakt van jouw evenement een succes door je bezoekers zelf te laten bestellen via hun mobiele telefoon, laagrempelig zonder een evenement app te hoeven installeren. Je kunt je bezoekers ook direct veilig laten afrekenen via Scanfie! Onze evenementen app is toepasbaar bij alle soorten evenementen:

 • Bezoeker bestelt en betaalt via Scanfie
 • Bezoeker bestelt via Scanfie en rekent af bij een medewerker
 • Bezoeker mag (een beperkte hoeveelheid) gratis of met korting bestellen
 • Of hoe jij onze flexibele software maar in wilt zetten
 • Ook maatwerk software mogelijk voor jouw evenement

Geen bediening? Combineer de evenementen bestel app met ons draadloos oproepsysteem en laat de bestelling zelf afhalen op één of meerdere punten, bijvoorbeeld bar en foodtruck(s)!

Geen tijd te verliezen?

Vertel ons over jouw uitdaging en we vinden samen een passende oplossing voor jouw evenement met onze praktische evenementen software. Ook maatwerk mogelijk!

Bel ons direct
+31 (0)499 795 000
Reuring Purmerend
Scanfie was onder andere te vinden bij...

We hielpen al evenementen van groot tot klein. Staat jouw evenement hier binnenkort ook tussen?

AH Beter eten festival
De Uitmarkt
Italie evenement
Boring Festival
Gouda Beach Experience
Pleinfontein Drunen
UIT festival Den Haag
Unxpctd Westergas tafel QR bestellen
VKL Oktoberfest
Tutta Italia
De Anzegemse Gapersfeesten
Liberation 040
Festival Beilen
Bar Baron
Belsele Events
Embassy Festival
Reuring Festival
Goudse ijsbaan - E-ticketing en QR bestellen
Wat onze klanten zeggen...
Land van Fluwel

“Handig systeem, simpel en overzichtelijk. Goed voor het gebruik met QR-codes op tafel. Service is heel goed, reageren snel en zoeken snel naar oplossingen.”

Land van Fluwel
Strand Deining

“Bij Scanfie geven ze nooit op om beter te worden! Bij scanfie begrijpen ze echt wat hun klant nodig heeft en laten ze klanten Scanfie helemaal op maat gemaakt toepassen. Bij Scanfie doen ze wat ze beloven!”

Richard Groot Strand Deining
Happydays Noord-Holland

“De flexibiliteit en de goede service van het Scanfie team is 1 van de grootste voordelen. Onze wensen worden met rap tempo op een goede manier verwerkt in het al uitgebreide systeem. Elk partycentrum is natuurlijk verschillend, maar dat maakt voor Scanfie niet uit! Zij maken het systeem precies zoals wij het graag willen hebben. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Scanfie.”

Delano de Decker HappyDays Noord-Holland
Koetshuis de Haar

“Heel erg goed kassasysteem voor tijdelijke evenementen.
Product is zeker aan te raden.
Ook de bijkomende service is erg goed.”

Hidde Gol Koetshuis de Haar
Pizzeria Tivoli

“Het beste systeem wat er is! Wij werken nu ongeveer een jaar met Scanfie en het bevalt ons SUPER! De service is echt op. Het systeem wordt bij elke update beter en beter. Beste aankoop wat wij als restaurant hebben gedaan tot nu toe. Het heeft ons werk veel makkelijker gemaakt en ons veel kopzorgen bespaard. (Personeel ect.) vooral nu in deze moeilijke tijd. Bedankt Scanfie team voor dit prachtige systeem.”

Ristorante Pizzeria Tivoli Maastricht
Outdoor Delft

“Scanfie is een kassa systeem met creatieve oplossingen op maat! In ons geval heeft Scanfie ervoor gezorgd dat onze instructeurs vanaf het paintball veld een paar honderd meter verwijderd van de kassa alsnog producten kunnen toevoegen aan de groepsrekening. Wij raden Scanfie zeker aan omdat ze ook vandaag de dag ons nog steeds verder helpen met moeilijke vragen.”

Mitchell Verweij Outdoor Delft
Vliegveld Hilversum Restaurant

“Scanfie scheelt ons personeelskosten. I.v.m. groot terras kunnen we nu een gedeelte op zelfbediening indelen. Bestellen via app en dranken/gerechten worden gebracht. De punten waar we tegen aanliepen in de test fase werden direct geïmplementeerd waardoor het perfect is afgestemd op onze locatie.”

Martin Restaurant Vliegveld Hilversum
Beauforthuis

“Onze gasten kunnen via deze app op het terras meteen bestellen en betalen. Dit maakt het voor ons eigenlijk ook veel overzichtelijker dan voorheen.”

Lidwien Vork Directeur Beauforthuis
It Foarûnder

“Goed programma dat de horeca goed helpt. Tevens werkt het snel en klantvriendelijk. Echt een top systeem 👍 En door het scannen van de QR code is het gebruik erg simpel en snel.”

R.L. Vellinga It Foarûnder
Zwembad de Stok Roosendaal

“In coronatijd heeft het ons geholpen bij drukke dagen om de toegang te versoepelen. Daarnaast voorkomt het een lange rij bij de horeca. De integratie verliep erg vlot. Ze zijn ontzettend behulpzaam en staan graag voor je klaar. De software is zeer gebruiksvriendelijk en tot in de puntjes aan te passen naar wens. Als er al iets ontbreekt, dan kan je dit bespreekbaar maken en gaan ze kijken of het mogelijk is dit alsnog te implementeren. Klantvriendelijk, behulpzaam en professioneel!”

Denise van Rietschoten Zwembad De Stok
Dolfijn - the plays to be-

“Scanfie heeft het systeem zodanig flexibel gemaakt dat het in overleg met ons helemaal aangepast is aan onze situatie en wensen. Door het gebruik van Scanfie is mijn horeca omzet flink toegenomen en heb ik minder last van personeelstekort. Onze gasten vinden het ook nog eens erg fijn werken!”

Thomas Dol Dolfijn - the plays to be-
Cafetaria 't Stoepje

“Wij zijn goed geholpen door de eigenaren van dit bedrijf. Al onze wensen tijdens een fysieke bijeenkomst geventileerd, en wat gelijk kon hebben ze ook gelijk gedaan. We hebben nu al een prettige samenwerking. Alles is bijna mogelijk en staat of valt met de inrichting. De software bevat alles wat we willen.”

Ronald van den Borden Cafetaria 't Stoepje
HEMA

“Unieke, mooie oplossing voor je horeca! Scanfie is de enige aanbieder met buzzerfunctie op eigen device van klant en is zeer flexibel in het meedenken met onze wensen. Zoals bij ieder bestelsysteem dien je je even te verdiepen in de werking, maar dit is kinderspel. Zeer gedreven, enthousiaste, flexibele en professionele partij!”

René Witte HEMA
Gasterij Manjefiek

“Wij kunnen elke horecaondernemer Scanfie aanraden!
De software van Scanfie (QR-bestellen en webshop) is stabiel, werkt snel en is intuïtief. De webshop wordt ook goed ontvangen bij onze gasten. Dit is een bedrijf die de menselijke maat nog niet kwijt is geraakt en écht meedenkt met de ondernemer. Persoonlijk contact en zeer korte lijntjes.”

Joël Basta Gasterij Manjefiek
Goudse IJsbaan

“Onze ervaring met Scanfie is zeer positief. We gebruikten Scanfie voor ons pop-up restaurant, van bestellen via QR-code tot de kassa om kaartjes te kopen voor toegang. In de backoffice is alles uitgesplitst wat makkelijk is als je bijvoorbeeld resultaat wilt zien van bepaalde producten. Werken met Scanfie is heel eenvoudig. Het QR-bestellen werkt perfect en maakte ons leven een stuk makkelijker tijdens ons evenement.”

Rodin le Mair Grand Canyon Events
Embassy Festival Den Haag

“Enorm tevreden! Het systeem is helemaal aangepast naar onze wensen en wanneer hulp nodig was, waren ze goed te bereiken. Het systeem is makkelijk en overzichtelijk en de hardware was eenvoudig geïnstalleerd. Plug and play!”

Nadine Heijman Prooost Events
Golfbaan Het Wedde Voorschoten

“Veelzijdig qua inzet van het systeem. Tevens kun je op- en afschalen, handig met bijv. terrasseizoen etc. Inmiddels ook met directe PIN koppeling.”

Pim van Hal Golfbaan Het Wedde
Bingo bij Festival Beilen

“Wij hebben Scanfie gebruikt tijdens het organiseren van een grote bingo in de feesttent, dit is ons zeer goed bevallen. De bezoekers konden rustig tijdens de bingo hun consumpties bestellen en tijdens de pauzes was het geen gekkenboel bij de bar. Wij raden een ieder Scanfie aan, ze reageren zeer snel en helpen je met alles om het goed te laten verlopen.”

Johan Greydanus Stichting Festival Beilen

Voordelen event organisator

 • Personeelstekort beter op te vangen
 • Houd het overzicht
 • Eenvoudig in gebruik
 • Geen dure investeringen
 • Binnen no-time operationeel

Voordelen evenementenbezoeker

 • Nooit meer eindeloos wachten in de rij
 • Nooit meer te veel muntjes kopen of kwijtraken
 • Geen problemen om je verstaanbaar te maken
 • Eenvoudig en veilig bestellen en afrekenen
 • Geniet optimaal van het evenement

Hoe de evenementen app werkt

Scanfie's evenementen bestel app werkt volledig in de browser. Er is dus geen app en ook geen account nodig, Scanfie werkt op alle apparaten. Scanfie toont de digitale menukaart automatisch in de eigen taal. De bezoeker kan via Scanfie afrekenen en het personeel om hulp vragen. Na het plaatsen van de bestelling verschijnt deze op een scherm of rolt de bestelbon uit een bonprinter. Vervolgens kan de bediening de bestelling brengen of de besteller oproepen zodat hij zelf de bestelling kan komen afhalen; net wat het beste bij jouw evenement past! Scanfie levert een volledig bestelsysteem voor elk type evenement en is binnen een dag operationeel.

Scan de QR-Code

1 Scannen

Bezoekers scannen de unieke QR-code van de tafel of foodtruck waar hij zit. Er is geen app of account nodig!

Plaats bestelling

2 Bestelling plaatsen

In plaats van op de bediening te wachten, gebruikt hij de digitale menukaart in zijn eigen taal om zijn bestelling te plaatsen.

Foodtruck op een festival

Foodtruck festival

Staan er cateraars met foodtrucks op jouw festival? Het is mogelijk om elke foodtruck een eigen QR-Code te geven, maar ook om één QR-Code te hanteren waarbij meerdere menukaarten beschikbaar zijn. Het is in dat geval ook mogelijk om via één QR-Code te bestellen bij meerdere foodtrucks in dezelfde bestelling. Daarnaast leveren wij ook tijdelijke kassa's. Ons bestelsysteem is dus zeer flexibel in te zetten.

Maak je ook gebruik van ons oproepsysteem, dan is het ook mogelijk om per bestelling voor elke foodtruck een melding te sturen om het eten of drinken af te halen!

Laat je de festivalbezoekers ook direct online afrekenen via bijv. iDEAL, dan is het mogelijk om elke cateraar apart uit te betalen naar een eigen IBAN conform de gerealiseerde eigen omzet.

We leveren alles wat je nodig hebt
 1. Een Scanfie account ingesteld naar jouw wensen
 2. Een tijdelijke kassa (mPOS), handheld of tablet
 3. Desgewenst één of meerdere bonprinters
 4. Drukwerk met unieke QR-Code
 5. Een (mobiele) internetverbinding en router

Niet alles zelf regelen? Wij nemen het graag uit handen. We kunnen indien gewenst het benodigde drukwerk voor jullie evenement vormgeven en produceren, binnen no-time! Ook verhuren wij desgewenst voor onze evenementen app een tijdelijke opstelling van een mPOS kassa; bestaande uit bonprinters, tablets, -houders, handhelds en/of 4G / WIFI routers. Elke gewenste kassa huurperiode is bespreekbaar, informeer gerust even naar de mogelijkheden en tarieven.

Offerte aanvragen
Crew evenementen
QR-Code evenement

De eenvoud van QR-bestellen op evenementen

We leveren drukwerk in allerlei vormen, waaronder speciale stickers die geen lijmresten achter laten na afloop. Deze zijn voorzien van een unieke QR-code, tafelnummer en webcode, uiteraard in jullie eigen huisstijl. Je bezoekers kunnen bestellen door...

 • De QR-code te scannen met de camera functie van de telefoon
 • De QR-Code te scannen op app.scanfie.nl
 • De unieke webcode in te voeren op app.scanfie.nl
Informatie aanvragen

Is je interesse gewekt? We helpen je graag met onze evenementen app om van jouw event een succes te maken. Vul onderstaand formulier in en we spreken elkaar snel!

Scanfie B.V.

Bredaseweg 8
4844 CL Terheijden
Nederland

Wil je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen je graag. Boek een demo