Evenementen app

Zelf eten en drinken bestellen via QR
Offerte aanvragen Informatie aanvragen
Evenementen bestelapp
Unxpctd Amsterdam

QR bestellen op je evenement

Is het lastig om aan voldoende personeel of vrijwilligers te komen? Ontstaan er op piekmomenten mogelijk lange rijen en chaos? Of wil je geen gedoe met muntjes? Scanfie maakt van jouw evenement een succes door je bezoekers zelf te laten bestellen via hun mobiele telefoon, laagrempelig zonder een evenement app te hoeven installeren. Je kunt je bezoekers ook direct veilig laten afrekenen via Scanfie! Onze evenementen app is toepasbaar bij alle soorten evenementen:

 • Bezoeker bestelt en betaalt via Scanfie
 • Bezoeker bestelt via Scanfie en rekent af bij een medewerker
 • Bezoeker mag (een beperkte hoeveelheid) gratis of met korting bestellen
 • ...of hoe jij onze flexibele software maar in wilt zetten

Geen bediening? Combineer de evenementen bestel app met ons draadloos oproepsysteem en laat de bestelling zelf afhalen op één of meerdere punten, bijvoorbeeld bar en foodtruck(s)!

Binnen een week operationeel?
Geen probleem!

Vertel ons over jouw uitdaging en we vinden samen een passende oplossing voor jouw evenement met onze praktische evenementen software.

Bel ons direct
+31 (0)499 795 000
Reuring Purmerend
Scanfie was onder andere te vinden bij...
Pleinfontein Drunen
UIT festival Den Haag
Unxpctd Westergas tafel QR bestellen
VKL Oktoberfest
De Anzegemse Gapersfeesten
Chiro
Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven
Buitenbeeld
Pepper Catering en Events
Doorbrekers
Prooost
De Voorste Venne - ontmoet cultuur
Flying Chefs
Dark Boutique - Sitdown festival
Liberation 040
Club Hart Amsterdam
Reuring Festival
Embassy Festival
Onze klanten beoordelen ons uitstekend...

“Wij kunnen elke horecaondernemer Scanfie aanraden!
De software van Scanfie (QR-bestellen en webshop) is stabiel, werkt snel en is intuïtief. De webshop wordt ook goed ontvangen bij onze gasten. Dit is een bedrijf die de menselijke maat nog niet kwijt is geraakt en écht meedenkt met de ondernemer. Persoonlijk contact en zeer korte lijntjes.”

Joël Basta Gasterij Manjefiek
Gasterij Manjefiek
Vliegveld Hilversum Restaurant

“Scanfie scheelt ons personeelskosten. I.v.m. groot terras kunnen we nu een gedeelte op zelfbediening indelen. Bestellen via app en dranken/gerechten worden gebracht. De punten waar we tegen aanliepen in de test fase werden direct geïmplementeerd waardoor het perfect is afgestemd op onze locatie.”

Martin Restaurant Vliegveld Hilversum

“Onze gasten kunnen via deze app op het terras meteen bestellen en betalen. Dit maakt het voor ons eigenlijk ook veel overzichtelijker dan voorheen.”

Lidwien Vork Directeur Beauforthuis
Beauforthuis
It Foarûnder

“Goed programma dat de horeca goed helpt. Tevens werkt het snel en klantvriendelijk. Echt een top systeem 👍 En door het scannen van de QR code is het gebruik erg simpel en snel.”

R.L. Vellinga It Foarûnder

“Onze bediening heeft niet altijd de tijd om de gasten op hun wenken te bedienen. Als zij dan zelf kunnen bestellen is dat voor mij een ontzettende meerwaarde!”

Colin Rigter Eigenaar Colins Breda
Colins - Have it all-
De Branding Strandpaviljoen Terschelling

“Scanfie was onze redding doordat we heel snel afhaal konden aanbieden”

Noie Winkel Strandpaviljoen De Branding

“Unieke, mooie oplossing voor je horeca! Scanfie is de enige aanbieder met buzzerfunctie op eigen device van klant en is zeer flexibel in het meedenken met onze wensen. Zoals bij ieder bestelsysteem dien je je even te verdiepen in de werking, maar dit is kinderspel. Zeer gedreven, enthousiaste, flexibele en professionele partij!”

René Witte HEMA
HEMA
Prooost Events

“Enorm tevreden! Het systeem is helemaal aangepast naar onze wensen en wanneer hulp nodig was, waren ze goed te bereiken. Het systeem is makkelijk en overzichtelijk en de hardware was eenvoudig geïnstalleerd. Plug and play!”

Nadine Heijman Prooost Events

Voordelen event organisator

 • Personeelstekort beter op te vangen
 • Houd het overzicht
 • Eenvoudig in gebruik
 • Geen dure investeringen
 • Binnen no-time operationeel

Voordelen evenementenbezoeker

 • Nooit meer eindeloos wachten in de rij
 • Nooit meer te veel muntjes kopen of kwijtraken
 • Geen problemen om je verstaanbaar te maken
 • Eenvoudig en veilig bestellen en afrekenen
 • Geniet optimaal van het evenement

Hoe de evenementen app werkt

Scanfie's evenementen bestel app werkt volledig in de browser. Er is dus geen app en ook geen account nodig, Scanfie werkt op alle apparaten. Scanfie toont de digitale menukaart automatisch in de eigen taal. De bezoeker kan via Scanfie afrekenen en het personeel om hulp vragen. Na het plaatsen van de bestelling verschijnt deze op een scherm of rolt de bestelbon uit een bonprinter. Vervolgens kan de bediening de bestelling brengen of de besteller oproepen zodat hij zelf de bestelling kan komen afhalen; net wat het beste bij jouw evenement past! Scanfie levert een volledig bestelsysteem voor elk type evenement en is binnen een dag operationeel.

Scan de QR-Code

1 Scannen

Bezoekers scannen de unieke QR-code van de tafel of foodtruck waar hij zit. Er is geen app of account nodig!

Plaats bestelling

2 Bestelling plaatsen

In plaats van op de bediening te wachten, gebruikt hij de digitale menukaart in zijn eigen taal om zijn bestelling te plaatsen.

Foodtruck op een festival

Foodtrucks!

Staan er cateraars met foodtrucks op jouw evenement? Het is mogelijk om elke foodtruck een eigen QR-Code te geven, maar ook om één QR-Code te hanteren waarbij meerdere menukaarten beschikbaar zijn. Het is in dat geval ook mogelijk om via één QR-Code te bestellen bij meerdere foodtrucks in dezelfde bestelling. Onze evenementen app is dus zeer flexibel in te zetten.

Maak je ook gebruik van ons oproepsysteem, dan is het ook mogelijk om per bestelling voor elke foodtruck een melding te sturen om het eten af te halen!

Laat je de festivalbezoekers ook direct online afrekenen via bijv. iDEAL, dan is het mogelijk om elke cateraar apart uit te betalen naar een eigen IBAN conform de gerealiseerde eigen omzet.

We leveren alles wat je nodig hebt
 1. Een Scanfie account
 2. Een mPOS kassa, tablet of laptop
 3. Desgewenst één of meerdere bonprinters
 4. Drukwerk met unieke QR-Code
 5. Een (mobiele) internetverbinding

Niet alles zelf regelen? Wij nemen het graag uit handen. We kunnen indien gewenst het benodigde drukwerk voor jullie evenement vormgeven en produceren, binnen no-time! Ook verhuren wij desgewenst voor onze evenementen app een tijdelijke opstelling van een mPOS kassa; bestaande uit bonprinters, tablets, -houders, handhelds en/of 4G / WIFI routers. Elke gewenste kassa huurperiode is bespreekbaar, informeer gerust even naar de mogelijkheden en tarieven.

Offerte aanvragen
Crew evenementen
QR-Code evenement

QR code op evenementen

Zo begint je bezoeker met QR-Code bestellen via onze evenementen app:

 • Door de QR-Code te scannen met de camera van de telefoon
 • Door de QR-Code te scannen op app.scanfie.nl
 • Door de unieke webcode in te voeren op app.scanfie.nl
Informatie aanvragen

Is je interesse gewekt? We helpen je graag met onze evenementen app om van jouw event een succes te maken. Vul onderstaand formulier in en we spreken elkaar snel!

Contact met Scanfie
Wil je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen je graag.