Gasten registratie

Digitaal (contact)gegevens registreren
Informatie aanvragen

Versimpel gastenregistratie

Scanfie biedt een unieke oplossing om via een QR-Code aan tafel de gastenregistratie digitaal in te laten vullen door je gasten. Zo blijft het overzichtelijk en efficient! Bepaal zelf welke vragen ingevuld moeten worden door jouw bezoekers.
Gebruik je ook de QR bestel oplossing van Scanfie? Dan kunnen gasten direct verder met het plaatsen van een bestelling.

Terras

Hoe het werkt

Scanfie werkt volledig in de browser, er is dus geen app of account nodig. Scanfie toont het registratieformulier en gezondheidscheck in de eigen taal. Na het invullen volgt een groen of rood scherm, of in combinatie met QR bestellen, kunnen jouw gasten gelijk de digitale menukaart bekijken en een bestelling plaatsen. De gegevens worden na 14 dagen (instelbaar) automatisch gepseudonimiseerd / geanonimiseerd.

Scan de QR-Code

1 Scannen

De gasten scannen de QR-Code bij de ingang of aan tafel. Er is geen app of account nodig!

Contactgegevens invoeren

2 Gegevens invullen

Gasten vullen de ingestelde gegevens in: gezondheidsvragen, naam, e-mailadres en/of telefoonnummer.

Plaats bestellingen

3 Welkom

Er is direct een groen of rood scherm te zien of de gasten kunnen direct gaan bestellen via Scanfie (optioneel).

Scanfie helpt onder andere...

HEMA
't Tramhuys Hoogvliet
Gasterij Manjefiek
Koning Goedhart
Casa Reinders
Sportfondsen
Het Veerkwartier
Crème de la Cookies
Natuurpoort van Loon
Restaurant Vliegveld Hilversum
Beauforthuis
Camping Cnossen Terschelling
Optisport
Offerte aanvragen

De voordelen

Als ondernemer wil je vooral bezig zijn met het ontvangen van je gasten en ze een zo goed mogelijke ervaring geven. Daarom helpt Scanfie je graag met de noodzakelijke bijzaken die tijdelijk nodig zijn: gastenregistratie. Je voldoet direct aan alle wet- en regelgeving, ook rondom privacy. Je kunt zelf bepalen welke vragen er ingevuld moeten worden en welke verplicht zijn. Je krijgt rapportages die te exporteren zijn en gegevens worden automatisch geanonimiseerd.

 • Veilig: de persoonsgegevens worden veilig opgeslagen
 • Laagdrempelig: geen app nodig, geen account nodig
 • Eenvoudig: scan de QR-Code en vul de gegevens in
 • Aanpasbaar: stel zelf in welke vragen je wilt gebruiken
 • Combineerbaar: gebruik dezelfde QR-Code voor QR bestellen
 • Flexibel: Maandelijks opzegbaar
 • € 29 per maand, gratis in combinatie met QR bestellen
Account aanvragen
QR-Code scannen

Probleemloze gastenregistratie via QR-codes

Je gasten kunnen Scanfie gebruiken...

 • Door de QR-Code te scannen met de fotocamera van de telefoon
 • Door de QR-Code te scannen op app.scanfie.nl
 • Door de webcode van de tafel in te voeren op app.scanfie.nl
 • Door een QR-Code app of Chrome te gebruiken
Wat onze klanten zeggen...
Land van Fluwel

“Handig systeem, simpel en overzichtelijk. Goed voor het gebruik met QR-codes op tafel. Service is heel goed, reageren snel en zoeken snel naar oplossingen.”

Land van Fluwel
Strand Deining

“Bij Scanfie geven ze nooit op om beter te worden! Bij scanfie begrijpen ze echt wat hun klant nodig heeft en laten ze klanten Scanfie helemaal op maat gemaakt toepassen. Bij Scanfie doen ze wat ze beloven!”

Richard Groot Strand Deining
Happydays Noord-Holland

“De flexibiliteit en de goede service van het Scanfie team is 1 van de grootste voordelen. Onze wensen worden met rap tempo op een goede manier verwerkt in het al uitgebreide systeem. Elk partycentrum is natuurlijk verschillend, maar dat maakt voor Scanfie niet uit! Zij maken het systeem precies zoals wij het graag willen hebben. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Scanfie.”

Delano de Decker HappyDays Noord-Holland
Koetshuis de Haar

“Heel erg goed kassasysteem voor tijdelijke evenementen.
Product is zeker aan te raden.
Ook de bijkomende service is erg goed.”

Hidde Gol Koetshuis de Haar
Pizzeria Tivoli

“Het beste systeem wat er is! Wij werken nu ongeveer een jaar met Scanfie en het bevalt ons SUPER! De service is echt op. Het systeem wordt bij elke update beter en beter. Beste aankoop wat wij als restaurant hebben gedaan tot nu toe. Het heeft ons werk veel makkelijker gemaakt en ons veel kopzorgen bespaard. (Personeel ect.) vooral nu in deze moeilijke tijd. Bedankt Scanfie team voor dit prachtige systeem.”

Ristorante Pizzeria Tivoli Maastricht
Outdoor Delft

“Scanfie is een kassa systeem met creatieve oplossingen op maat! In ons geval heeft Scanfie ervoor gezorgd dat onze instructeurs vanaf het paintball veld een paar honderd meter verwijderd van de kassa alsnog producten kunnen toevoegen aan de groepsrekening. Wij raden Scanfie zeker aan omdat ze ook vandaag de dag ons nog steeds verder helpen met moeilijke vragen.”

Mitchell Verweij Outdoor Delft
Vliegveld Hilversum Restaurant

“Scanfie scheelt ons personeelskosten. I.v.m. groot terras kunnen we nu een gedeelte op zelfbediening indelen. Bestellen via app en dranken/gerechten worden gebracht. De punten waar we tegen aanliepen in de test fase werden direct geïmplementeerd waardoor het perfect is afgestemd op onze locatie.”

Martin Restaurant Vliegveld Hilversum
Beauforthuis

“Onze gasten kunnen via deze app op het terras meteen bestellen en betalen. Dit maakt het voor ons eigenlijk ook veel overzichtelijker dan voorheen.”

Lidwien Vork Directeur Beauforthuis
It Foarûnder

“Goed programma dat de horeca goed helpt. Tevens werkt het snel en klantvriendelijk. Echt een top systeem 👍 En door het scannen van de QR code is het gebruik erg simpel en snel.”

R.L. Vellinga It Foarûnder
Zwembad de Stok Roosendaal

“In coronatijd heeft het ons geholpen bij drukke dagen om de toegang te versoepelen. Daarnaast voorkomt het een lange rij bij de horeca. De integratie verliep erg vlot. Ze zijn ontzettend behulpzaam en staan graag voor je klaar. De software is zeer gebruiksvriendelijk en tot in de puntjes aan te passen naar wens. Als er al iets ontbreekt, dan kan je dit bespreekbaar maken en gaan ze kijken of het mogelijk is dit alsnog te implementeren. Klantvriendelijk, behulpzaam en professioneel!”

Denise van Rietschoten Zwembad De Stok
Dolfijn - the plays to be-

“Scanfie heeft het systeem zodanig flexibel gemaakt dat het in overleg met ons helemaal aangepast is aan onze situatie en wensen. Door het gebruik van Scanfie is mijn horeca omzet flink toegenomen en heb ik minder last van personeelstekort. Onze gasten vinden het ook nog eens erg fijn werken!”

Thomas Dol Dolfijn - the plays to be-
Cafetaria 't Stoepje

“Wij zijn goed geholpen door de eigenaren van dit bedrijf. Al onze wensen tijdens een fysieke bijeenkomst geventileerd, en wat gelijk kon hebben ze ook gelijk gedaan. We hebben nu al een prettige samenwerking. Alles is bijna mogelijk en staat of valt met de inrichting. De software bevat alles wat we willen.”

Ronald van den Borden Cafetaria 't Stoepje
HEMA

“Unieke, mooie oplossing voor je horeca! Scanfie is de enige aanbieder met buzzerfunctie op eigen device van klant en is zeer flexibel in het meedenken met onze wensen. Zoals bij ieder bestelsysteem dien je je even te verdiepen in de werking, maar dit is kinderspel. Zeer gedreven, enthousiaste, flexibele en professionele partij!”

René Witte HEMA
Gasterij Manjefiek

“Wij kunnen elke horecaondernemer Scanfie aanraden!
De software van Scanfie (QR-bestellen en webshop) is stabiel, werkt snel en is intuïtief. De webshop wordt ook goed ontvangen bij onze gasten. Dit is een bedrijf die de menselijke maat nog niet kwijt is geraakt en écht meedenkt met de ondernemer. Persoonlijk contact en zeer korte lijntjes.”

Joël Basta Gasterij Manjefiek
Goudse IJsbaan

“Onze ervaring met Scanfie is zeer positief. We gebruikten Scanfie voor ons pop-up restaurant, van bestellen via QR-code tot de kassa om kaartjes te kopen voor toegang. In de backoffice is alles uitgesplitst wat makkelijk is als je bijvoorbeeld resultaat wilt zien van bepaalde producten. Werken met Scanfie is heel eenvoudig. Het QR-bestellen werkt perfect en maakte ons leven een stuk makkelijker tijdens ons evenement.”

Rodin le Mair Grand Canyon Events
Embassy Festival Den Haag

“Enorm tevreden! Het systeem is helemaal aangepast naar onze wensen en wanneer hulp nodig was, waren ze goed te bereiken. Het systeem is makkelijk en overzichtelijk en de hardware was eenvoudig geïnstalleerd. Plug and play!”

Nadine Heijman Prooost Events
Golfbaan Het Wedde Voorschoten

“Veelzijdig qua inzet van het systeem. Tevens kun je op- en afschalen, handig met bijv. terrasseizoen etc. Inmiddels ook met directe PIN koppeling.”

Pim van Hal Golfbaan Het Wedde
Bingo bij Festival Beilen

“Wij hebben Scanfie gebruikt tijdens het organiseren van een grote bingo in de feesttent, dit is ons zeer goed bevallen. De bezoekers konden rustig tijdens de bingo hun consumpties bestellen en tijdens de pauzes was het geen gekkenboel bij de bar. Wij raden een ieder Scanfie aan, ze reageren zeer snel en helpen je met alles om het goed te laten verlopen.”

Johan Greydanus Stichting Festival Beilen
Informatie aanvragen

Wil je de omslachtige gastenregistratie en gezondheidscheck versimpelen? Vul onderstaand formulier in om de mogelijkheden voor jouw horeca onderneming te bespreken.

Scanfie B.V.

Bredaseweg 8
4844 CL Terheijden
Nederland

Wil je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen je graag. Boek een demo