Toegangscontrole

E-ticket QR-Code voor leisure & evenementen
Informatie aanvragen

Voorkom rijvorming door e-tickets

Afrekenen

Kan het soms ineens heel druk zijn waardoor er rijen ontstaan bij de kassa van de ingang? Voorkom rijen door e-tickets te scannen bij de ontvangst. Je kunt zelf e-tickets versturen per e-mail, online een e-ticket webshop openen of een QR-Code plaatsen bij de ingang. Het is ook mogelijk om een bezoekerslijst te importeren en automatisch de e-tickets te genereren. Bezoekers (of een deel daarvan) kunnen op deze manier zelf (gratis) toegangskaartjes kopen en indien nodig afrekenen via bijvoorbeeld iDEAL. Ze krijgen hun e-ticket direct te zien en ontvangen hem per e-mail. Laat medewerkers de QR-code van het ticket scannen en controleer zo of deze geldig is en nog niet eerder is gebruikt. Skip the line toegangscontrole brengt veel minder handelingen met zich mee waardoor er geen rijen meer ontstaan voor de ingang!

Informatie aanvragen

Uitlegvideo: skip the line

In deze video leggen we uit hoe je de toegangscontrole inricht middels onze e-ticket QR-Code.

Scanfie is onder andere te vinden bij...

Staat jouw logo hier binnenkort ook tussen?

Sportfondsen
Waterland Werkt
The Sharing Group
M.J. van Riel - Open dag
Vierhoog Leisure
Dolfijn - the plays to be
AH Beter eten festival
De Uitmarkt
Italie evenement
Boring Festival
Optisport
Grand Canyon Events
Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven
GGD regio Utrecht
Goudse ijsbaan - E-ticketing en QR bestellen
Sportbedrijf Almelo

Hoe Scanfie toeganscontrole werkt

Bij de ingang wordt een QR-Code geplaatst. Bezoekers kunnen nog steeds via de reguliere kassa afrekenen, of ze scannen de QR-Code met de camera functie van hun telefoon. Er is geen app of account nodig. Vervolgens kiezen ze de gewenste toegangsbewijzen en hoeveelheid en rekenen ze die zelf af via bijvoorbeeld iDEAL. Na het afrekenen krijgen ze direct hun e-ticket met QR-Code op hun scherm te zien, en ontvangen ze die tevens via e-mail. Bij de ingang wordt de QR-Code van het e-ticket gescant met een telefoon en ziet de medewerker direct of dit toegangsticket geldig is, nog niet is gebruikt en hoeveel personen er naar binnen mogen. Dat is alles! Dit systeem is onder andere toepasbaar bij (buiten)zwembaden, attractieparken, dierentuinen, bowlingcentra, escape rooms, enzovoorts.

Scan de barcode

1 QR-Code scannen

De bezoeker scant de unieke QR-Code bij de ingang, of gaat naar app.scanfie.nl om de QR-code te scannen of de webcode in te voeren. Hij heeft geen app of account nodig!

Scan de barcode

2 Afrekenen

Na het kiezen van het juiste toegangsticket en aantal kan er direct afgerekend worden via de bankieren app op de telefoon via bijvoorbeeld iDEAL.

Afrekenen

3 E-ticket scannen

Bij de ingang wordt de unieke QR-Code van het e-ticket gescant door een medewerker vanaf de telefoon van de bezoeker en controleert deze op geldigheid en aantal personen.

Handheld

Scan eenvoudig de QR-code van het e-ticket met onze handheld - speciaal voor horeca en evenementen. Deze robuuste handheld scant moeiteloos QR-Codes door de geweldige camera en een accu die ook bij intensief gebruik de hele dag meegaat. Ook is deze valbestendig en waterdicht! Aangezien de handheld beschikt over zowel WiFi als 4G, is hij overal inzetbaar, handig toch?

Liever geen handheld aanschaffen? Deze zijn ook bij ons te huur en daarnaast is het ook gewoon mogelijk om een mobiele telefoon te gebruiken voor het scannen van de e-tickets.

Wat onze klanten zeggen...
Land van Fluwel

“Handig systeem, simpel en overzichtelijk. Goed voor het gebruik met QR-codes op tafel. Service is heel goed, reageren snel en zoeken snel naar oplossingen.”

Land van Fluwel
Strand Deining

“Bij Scanfie geven ze nooit op om beter te worden! Bij scanfie begrijpen ze echt wat hun klant nodig heeft en laten ze klanten Scanfie helemaal op maat gemaakt toepassen. Bij Scanfie doen ze wat ze beloven!”

Richard Groot Strand Deining
Happydays Noord-Holland

“De flexibiliteit en de goede service van het Scanfie team is 1 van de grootste voordelen. Onze wensen worden met rap tempo op een goede manier verwerkt in het al uitgebreide systeem. Elk partycentrum is natuurlijk verschillend, maar dat maakt voor Scanfie niet uit! Zij maken het systeem precies zoals wij het graag willen hebben. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Scanfie.”

Delano de Decker HappyDays Noord-Holland
Koetshuis de Haar

“Heel erg goed kassasysteem voor tijdelijke evenementen.
Product is zeker aan te raden.
Ook de bijkomende service is erg goed.”

Hidde Gol Koetshuis de Haar
Pizzeria Tivoli

“Het beste systeem wat er is! Wij werken nu ongeveer een jaar met Scanfie en het bevalt ons SUPER! De service is echt op. Het systeem wordt bij elke update beter en beter. Beste aankoop wat wij als restaurant hebben gedaan tot nu toe. Het heeft ons werk veel makkelijker gemaakt en ons veel kopzorgen bespaard. (Personeel ect.) vooral nu in deze moeilijke tijd. Bedankt Scanfie team voor dit prachtige systeem.”

Ristorante Pizzeria Tivoli Maastricht
Vliegveld Hilversum Restaurant

“Scanfie scheelt ons personeelskosten. I.v.m. groot terras kunnen we nu een gedeelte op zelfbediening indelen. Bestellen via app en dranken/gerechten worden gebracht. De punten waar we tegen aanliepen in de test fase werden direct geïmplementeerd waardoor het perfect is afgestemd op onze locatie.”

Martin Restaurant Vliegveld Hilversum
Beauforthuis

“Onze gasten kunnen via deze app op het terras meteen bestellen en betalen. Dit maakt het voor ons eigenlijk ook veel overzichtelijker dan voorheen.”

Lidwien Vork Directeur Beauforthuis
It Foarûnder

“Goed programma dat de horeca goed helpt. Tevens werkt het snel en klantvriendelijk. Echt een top systeem 👍 En door het scannen van de QR code is het gebruik erg simpel en snel.”

R.L. Vellinga It Foarûnder
Zwembad de Stok Roosendaal

“In coronatijd heeft het ons geholpen bij drukke dagen om de toegang te versoepelen. Daarnaast voorkomt het een lange rij bij de horeca. De integratie verliep erg vlot. Ze zijn ontzettend behulpzaam en staan graag voor je klaar. De software is zeer gebruiksvriendelijk en tot in de puntjes aan te passen naar wens. Als er al iets ontbreekt, dan kan je dit bespreekbaar maken en gaan ze kijken of het mogelijk is dit alsnog te implementeren. Klantvriendelijk, behulpzaam en professioneel!”

Denise van Rietschoten Zwembad De Stok
Dolfijn - the plays to be-

“Scanfie heeft het systeem zodanig flexibel gemaakt dat het in overleg met ons helemaal aangepast is aan onze situatie en wensen. Door het gebruik van Scanfie is mijn horeca omzet flink toegenomen en heb ik minder last van personeelstekort. Onze gasten vinden het ook nog eens erg fijn werken!”

Thomas Dol Dolfijn - the plays to be-
Cafetaria 't Stoepje

“Wij zijn goed geholpen door de eigenaren van dit bedrijf. Al onze wensen tijdens een fysieke bijeenkomst geventileerd, en wat gelijk kon hebben ze ook gelijk gedaan. We hebben nu al een prettige samenwerking. Alles is bijna mogelijk en staat of valt met de inrichting. De software bevat alles wat we willen.”

Ronald van den Borden Cafetaria 't Stoepje
HEMA

“Unieke, mooie oplossing voor je horeca! Scanfie is de enige aanbieder met buzzerfunctie op eigen device van klant en is zeer flexibel in het meedenken met onze wensen. Zoals bij ieder bestelsysteem dien je je even te verdiepen in de werking, maar dit is kinderspel. Zeer gedreven, enthousiaste, flexibele en professionele partij!”

René Witte HEMA
Gasterij Manjefiek

“Wij kunnen elke horecaondernemer Scanfie aanraden!
De software van Scanfie (QR-bestellen en webshop) is stabiel, werkt snel en is intuïtief. De webshop wordt ook goed ontvangen bij onze gasten. Dit is een bedrijf die de menselijke maat nog niet kwijt is geraakt en écht meedenkt met de ondernemer. Persoonlijk contact en zeer korte lijntjes.”

Joël Basta Gasterij Manjefiek
Goudse IJsbaan

“Onze ervaring met Scanfie is zeer positief. We gebruikten Scanfie voor ons pop-up restaurant, van bestellen via QR-code tot de kassa om kaartjes te kopen voor toegang. In de backoffice is alles uitgesplitst wat makkelijk is als je bijvoorbeeld resultaat wilt zien van bepaalde producten. Werken met Scanfie is heel eenvoudig. Het QR-bestellen werkt perfect en maakte ons leven een stuk makkelijker tijdens ons evenement.”

Rodin le Mair Grand Canyon Events
Embassy Festival Den Haag

“Enorm tevreden! Het systeem is helemaal aangepast naar onze wensen en wanneer hulp nodig was, waren ze goed te bereiken. Het systeem is makkelijk en overzichtelijk en de hardware was eenvoudig geïnstalleerd. Plug and play!”

Nadine Heijman Prooost Events
Golfbaan Het Wedde Voorschoten

“Veelzijdig qua inzet van het systeem. Tevens kun je op- en afschalen, handig met bijv. terrasseizoen etc. Inmiddels ook met directe PIN koppeling.”

Pim van Hal Golfbaan Het Wedde
Bingo bij Festival Beilen

“Wij hebben Scanfie gebruikt tijdens het organiseren van een grote bingo in de feesttent, dit is ons zeer goed bevallen. De bezoekers konden rustig tijdens de bingo hun consumpties bestellen en tijdens de pauzes was het geen gekkenboel bij de bar. Wij raden een ieder Scanfie aan, ze reageren zeer snel en helpen je met alles om het goed te laten verlopen.”

Johan Greydanus Stichting Festival Beilen
Informatie aanvragen

Wil je meer weten? Neem contact met ons op om meer informatie te ontvangen. Wij leggen je graag alles uit over ons toegangscontrolesysteem.

Scanfie B.V.

Bredaseweg 8
4844 CL Terheijden
Nederland

Wil je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen je graag. Boek een demo