Toegangscontrole

E-ticket QR-Code voor leisure & evenementen
Informatie aanvragen

Voorkom rijen, laat je gasten zelf een ticket kopen

Afrekenen

Kan het soms ineens heel druk zijn waardoor er rijen ontstaan bij de kassa van de ingang? Voorkom rijen door een QR-Code te plaatsen bij de ingang. Een deel van de bezoekers kan op deze manier zelf online zijn of haar toegangskaartjes kopen en zelf afrekenen via bijvoorbeeld iDEAL. Ze krijgen hun e-ticket direct op het scherm en via e-mail. Laat medewerkers deze QR-Code scannen en controleer zo of deze geldig is en nog niet eerder is gebruikt. Skip the line toegangscontrole brengt veel minder handelingen met zich mee waardoor er geen rijen meer ontstaan voor de ingang! Informatie aanvragen

Uitlegvideo: skip the line

In deze video leggen we uit hoe je de toegangscontrole inricht middels onze e-ticket QR-Code.

Scanfie is onder andere te vinden bij...
Sportfondsen
Dolfijn - the plays to be
Avontura
It Foarunder
HEMA
Beauforthuis
Gasterij Manjefiek
Natuurpoort van Loon
Optisport
GGD regio Utrecht
Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Hoe Scanfie toeganscontrole werkt

Bij de ingang wordt een QR-Code geplaatst. Bezoekers kunnen nog steeds via de reguliere kassa afrekenen, of ze scannen de QR-Code met de camera functie van hun telefoon. Er is geen app of account nodig. Vervolgens kiezen ze de gewenste toegangsbewijzen en hoeveelheid en rekenen ze die zelf af via bijvoorbeeld iDEAL. Na het afrekenen krijgen ze direct hun e-ticket met QR-Code op hun scherm te zien, en ontvangen ze die tevens via e-mail. Bij de ingang wordt de QR-Code van het e-ticket gescant met een telefoon en ziet de medewerker direct of dit toegangsticket geldig is, nog niet is gebruikt en hoeveel personen er naar binnen mogen. Dat is alles! Dit systeem is onder andere toepasbaar bij (buiten)zwembaden, attractieparken, dierentuinen, bowlingcentra, escape rooms, enzovoorts.

Scan de barcode

1 QR-Code scannen

De bezoeker scant de unieke QR-Code bij de ingang, of gaat naar app.scanfie.nl om de QR-code te scannen of de webcode in te voeren. Hij heeft geen app of account nodig!

Scan de barcode

2 Afrekenen

Na het kiezen van het juiste toegangsticket en aantal kan er direct afgerekend worden via de bankieren app op de telefoon via bijvoorbeeld iDEAL.

Afrekenen

3 E-ticket scannen

Bij de ingang wordt de unieke QR-Code van het e-ticket gescant door een medewerker vanaf de telefoon van de bezoeker en controleert deze op geldigheid en aantal personen.

Handheld

Scan eenvoudig de QR-code van het e-ticket met onze handheld - speciaal voor horeca en evenementen. Deze robuuste handheld scant moeiteloos QR-Codes door de geweldige camera en een accu die ook bij intensief gebruik de hele dag meegaat. Ook is deze valbestendig en waterdicht! Aangezien de handheld beschikt over zowel WiFi als 4G, is hij overal inzetbaar, handig toch?

Liever geen handheld aanschaffen? Deze zijn ook bij ons te huur en daarnaast is het ook gewoon mogelijk om een mobiele telefoon te gebruiken voor het scannen van de e-tickets.

Onze klanten beoordelen ons uitstekend...

“Wij kunnen elke horecaondernemer Scanfie aanraden!
De software van Scanfie (QR-bestellen en webshop) is stabiel, werkt snel en is intuïtief. De webshop wordt ook goed ontvangen bij onze gasten. Dit is een bedrijf die de menselijke maat nog niet kwijt is geraakt en écht meedenkt met de ondernemer. Persoonlijk contact en zeer korte lijntjes.”

Joël Basta Gasterij Manjefiek
Gasterij Manjefiek
Vliegveld Hilversum Restaurant

“Scanfie scheelt ons personeelskosten. I.v.m. groot terras kunnen we nu een gedeelte op zelfbediening indelen. Bestellen via app en dranken/gerechten worden gebracht. De punten waar we tegen aanliepen in de test fase werden direct geïmplementeerd waardoor het perfect is afgestemd op onze locatie.”

Martin Restaurant Vliegveld Hilversum

“Onze gasten kunnen via deze app op het terras meteen bestellen en betalen. Dit maakt het voor ons eigenlijk ook veel overzichtelijker dan voorheen.”

Lidwien Vork Directeur Beauforthuis
Beauforthuis
It Foarûnder

“Goed programma dat de horeca goed helpt. Tevens werkt het snel en klantvriendelijk. Echt een top systeem 👍 En door het scannen van de QR code is het gebruik erg simpel en snel.”

R.L. Vellinga It Foarûnder

“Onze bediening heeft niet altijd de tijd om de gasten op hun wenken te bedienen. Als zij dan zelf kunnen bestellen is dat voor mij een ontzettende meerwaarde!”

Colin Rigter Eigenaar Colins Breda
Colins - Have it all-
De Branding Strandpaviljoen Terschelling

“Scanfie was onze redding doordat we heel snel afhaal konden aanbieden”

Noie Winkel Strandpaviljoen De Branding

“Unieke, mooie oplossing voor je horeca! Scanfie is de enige aanbieder met buzzerfunctie op eigen device van klant en is zeer flexibel in het meedenken met onze wensen. Zoals bij ieder bestelsysteem dien je je even te verdiepen in de werking, maar dit is kinderspel. Zeer gedreven, enthousiaste, flexibele en professionele partij!”

René Witte HEMA
HEMA
Prooost Events

“Enorm tevreden! Het systeem is helemaal aangepast naar onze wensen en wanneer hulp nodig was, waren ze goed te bereiken. Het systeem is makkelijk en overzichtelijk en de hardware was eenvoudig geïnstalleerd. Plug and play!”

Nadine Heijman Prooost Events
Informatie aanvragen

Wil je meer weten? Neem contact met ons op om meer informatie te ontvangen. Wij leggen je graag alles uit over ons toegangscontrolesysteem.

Contact met Scanfie
Wil je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen je graag.