Toegangscontrole voor leisure

Bereken direct je kosten

Voorkom rijen, laat je gasten zelf afrekenen

Afrekenen

Kan het soms ineens heel druk zijn waardoor er rijen ontstaan bij de kassa van de ingang? Voorkom rijen door een QR-Code te plaatsen bij de ingang. Een deel van de bezoekers kan op deze manier zelf online zijn of haar toegangskaartjes kopen en zelf afrekenen via bijvoorbeeld iDEAL. Ze krijgen hun e-ticket direct op het scherm en via e-mail. Laat medewerkers deze QR-Code scannen en controleer zo of deze geldig is en nog niet eerder is gebruikt. Skip the line toegangscontrole brengt veel minder handelingen met zich mee waardoor er geen rijen meer ontstaan voor de ingang!

Uitlegvideo: skip the line

In deze video leggen we uit hoe je de toegangscontrole inricht middels onze e-ticket QR-Code.

Scanfie is onder andere te vinden bij...

Sportfondsen
Dolfijn - the plays to be
Avontura
It Foarunder
HEMA
Beauforthuis
Gasterij Manjefiek
Natuurpoort van Loon
Optisport
GGD regio Utrecht

Hoe het werkt

Bij de ingang wordt een QR-Code geplaatst. Bezoekers kunnen nog steeds via de reguliere kassa afrekenen, of ze scannen de QR-Code met de camera functie van hun telefoon. Er is geen app of account nodig. Vervolgens kiezen ze de gewenste toegangsbewijzen en hoeveelheid en rekenen ze die zelf af via bijvoorbeeld iDEAL. Na het afrekenen krijgen ze direct hun e-ticket met QR-Code op hun scherm te zien, en ontvangen ze die tevens via e-mail. Bij de ingang wordt de QR-Code van het e-ticket gescant met een telefoon en ziet de medewerker direct of dit toegangsticket geldig is, nog niet is gebruikt en hoeveel personen er naar binnen mogen. Dat is alles! Dit systeem is onder andere toepasbaar bij (buiten)zwembaden, attractieparken, dierentuinen, bowlingcentra, escape rooms, enzovoorts.

Scan de barcode

1 QR-Code scannen

De bezoeker scant de unieke QR-Code bij de ingang, of gaat naar app.scanfie.nl om de QR-code te scannen of de webcode in te voeren. Hij heeft geen app of account nodig!

Scan de barcode

2 Afrekenen

Na het kiezen van het juiste toegangsticket en aantal kan er direct afgerekend worden via de bankieren app op de telefoon via bijvoorbeeld iDEAL.

Afrekenen

3 E-ticket scannen

Bij de ingang wordt de unieke QR-Code van het e-ticket gescant door een medewerker vanaf de telefoon van de bezoeker en controleert deze op geldigheid en aantal personen.

Informatie aanvragen

Wil je meer weten? Neem contact met ons op om meer informatie te ontvangen. Wij leggen je graag alles uit over ons toegangscontrolesysteem.

Contact met Scanfie
Wil je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen je graag. Offerte aanvragen