Horeca betaalsysteem

Laat je gasten snel en eenvoudig afrekenen.

Gratis proefperiode header

Zij kozen al voor Scanfie…

Betaalsysteem voor de horeca

Met onze betaalsystemen verwerk je eenvoudig, snel en veilig betalingen van je gasten. Ons platform ondersteunt allerlei soorten betalingen. Van contant, pin en wallet tot tegoed en cadeaubonnen. Scanfie blijft je enige aanspreekpunt voor al je betalingen, met transparante transactiekosten. Onze uitgebreide rapportages zorgen ervoor dat je alles onder controle houdt.

Daarnaast is het niet verplicht om gasten via Scanfie te laten betalen. Zij hebben zelf de vrijheid om hun betaalmethode te kiezen. Ook kunnen ze extra opties selecteren, zoals het geven van fooi en de hele tafelrekening achteraf via de QR-code te betalen.

Scanfie Logo Min

Razendsnel afrekenen

Scanfie maakt betalen zo efficiënt mogelijk en minimaliseert fouten en extra handelingen. Wij versnellen het afrekenen door middel van:

Online betaalmethode

Naast pin, contant, muntjes (bijvoorbeeld voor evenementen en all-you-can-eat) en de Scanfie wallet (online tegoeden) is het ook mogelijk om gasten zelfstandig af te laten rekenen via een online betaalmethode. Dit kan bijvoorbeeld bij QR bestellen, de bestelzuil, het opwaarderen van een online tegoed, onze ticketwebshop en de afhaal- en bezorgwebsite. Hier vind je een overzicht van alle Europese betaalmethodes die wij ondersteunen.

Start jouw gratis proefperiode

Wil je de voordelen van ons alles-in-één kassasysteem zelf ervaren? Start dan jouw gratis proefperiode. Ontdek 14 dagen lang alle Scanfie functies.

Scanfie Logo Min