Koppelingen

Koppel Scanfie met je favoriete software en haal nog meer uit de verschillende systemen.

Koppel Scanfie

Zij kozen al voor Scanfie…

QR code tafel

Optimaliseer je processen

Door Scanfie te koppelen met je favoriete software optimaliseer je je bedrijfsprocessen en haal je nog meer uit ons systeem. Wij zien dan ook de meerwaarde van integraties en hechten veel waarde aan een goede verstandhouding met andere aanbieders van software.

Heb je interesse in een koppeling die nog niet op deze pagina staat? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en API koppelingen met interessante partijen.

Filter

Reserveringssystemen

Nostium logo

Nostium

Met Nostium heb je reserveringssoftware in handen waarmee het beheren van reserveringen geen kostbare tijd meer zal kosten. Nostium is ideaal voor het aanbieden van diverse activiteiten.

Scanfie heeft een directe koppeling met Nostium. Koppel Nostium met Scanfie en wij importeren reserveringen, contactgegevens, bestellingen, (deel)betalingen, activiteiten, producten en arrangementen automatisch uit Nostium. Zo voorkom je veel handelingen en mogelijke fouten.

Easy Reservation Pro logo

EasyReservationPro

EasyReservationPro werd veel gebruikt door Nederlandse bowlingbanen maar stopt en wordt uitgefaseerd.

Scanfie heeft nog een directe koppeling met EasyReservationPro, maar het is verstandiger om over te stappen op een ander reserveringssysteem waarmee Scanfie koppelt. Neem gerust contact met ons op, onze experts adviseren je graag.

Formitable logo

Formitable

Formitable is een van de meest populaire tools voor tafelreserveringen.

Scanfie heeft een directe koppeling met Formitable. Koppel Formitable met je Scanfie kassa en wij importeren reserveringen, contactgegevens en (deel)betalingen automatisch uit Formitable.

RaxBooker logo

RaxBooker

RaxBooker stroomlijnt bedrijfsprocessen rondom het reserveren van activiteiten, zonder ingewikkeld te zijn. RaxBooker biedt een uniek en innovatief totaal pakket waarmee je direct profiteert van lagere kosten en efficiënter gaat werken.

Scanfie heeft een directe koppeling met RaxBooker. Koppel RaxBooker met Scanfie en wij importeren reserveringen, contactgegevens, bestellingen, (deel)betalingen, activiteiten, producten en arrangementen automatisch uit RaxBooker. Zo voorkom je veel handelingen en mogelijke fouten.

Facturatie- en boekhoudsystemen

AFAS logo

AFAS

Koppel AFAS met Scanfie en wij exporteren automatisch de (dag)journalen, omzetgegevens en posten per betaalmethode naar AFAS.

asperion logo

Asperion

Koppel Asperion met Scanfie en wij exporteren automatisch de (dag)journalen, omzetgegevens en posten per betaalmethode naar Asperion.

billit logo

Billit

Koppel Billit met Scanfie en we maken een complete conceptfactuur aan met debiteurgegevens en factuurregels zodat je facturen kunt versturen naar je klanten vanuit Scanfie via Billit.

Logo E boekhouden

e-Boekhouden.nl

Koppel e-Boekhouden.nl met Scanfie en wij exporteren automatisch de (dag)journalen, omzetgegevens en posten per betaalmethode naar e-Boekhouden.nl. Ook kun je vanuit Scanfie een complete conceptfactuur aanmaken met debiteurgegevens en factuurregels zodat je facturen kunt versturen naar je klanten vanuit Scanfie via e-Boekhouden.nl.

exact logo

Exact

Koppel Exact met Scanfie en wij exporteren automatisch de (dag)journalen, omzetgegevens en posten per betaalmethode naar Exact.

Facture sturen logo

FactuurSturen.nl

Koppel FactuurSturen.nl met Scanfie en we maken een complete conceptfactuur aan met debiteurgegevens en factuurregels zodat je facturen kunt versturen naar je klanten vanuit Scanfie via FactuurSturen.nl.

Logo Informer

Informer

Koppel Informer met Scanfie en wij exporteren automatisch de (dag)journalen, omzetgegevens en posten per betaalmethode naar Informer.

jortt logo

Jortt

Koppel Jortt met Scanfie en wij exporteren automatisch de (dag)journalen, omzetgegevens en posten per betaalmethode naar Jortt.

minox logo

Minox

Koppel Minox met Scanfie en wij exporteren automatisch de (dag)journalen, omzetgegevens en posten per betaalmethode naar Minox.

moneybird logo

Moneybird

Koppel Moneybird met Scanfie en wij exporteren automatisch de (dag)journalen, omzetgegevens en posten per betaalmethode naar Moneybird.

Logo Muis Software

Muis Software

Koppel iMuis met Scanfie en wij exporteren automatisch de (dag)journalen, omzetgegevens en posten per betaalmethode naar Muis Software.

reeleezee logo

Reeleezee

Scanfie heeft een directe koppeling met Reeleezee, of werk via een MT-940 bestand. Koppel Reeleezee met Scanfie en wij exporteren automatisch de (dag)journalen, omzetgegevens en posten per betaalmethode naar Reeleezee.

rompslomp logo

Rompslomp

Koppel Rompslomp met Scanfie en we maken een complete conceptfactuur aan met debiteurgegevens en factuurregels zodat je facturen kunt versturen naar je klanten vanuit Scanfie via Rompslomp.

silvasoft logo

Silvasoft

Koppel Silvasoft met Scanfie en wij exporteren automatisch de (dag)journalen, omzetgegevens en posten per betaalmethode naar Silvasoft.

snelstart logo

Snelstart

Koppel Snelstart met Scanfie en wij exporteren automatisch de (dag)journalen, omzetgegevens en posten per betaalmethode naar Snelstart.

Logo Twinfield

Twinfield

Koppel Twinfield met Scanfie en wij exporteren automatisch de (dag)journalen, omzetgegevens en posten per betaalmethode naar Twinfield. Ook kun je vanuit Scanfie een complete conceptfactuur aanmaken met debiteurgegevens en factuurregels zodat je facturen kunt versturen naar je klanten vanuit Scanfie via Twinfield.

visma logo

Visma eAccounting

Koppel Visma eAccounting met Scanfie en wij exporteren automatisch de (dag)journalen, omzetgegevens en posten per betaalmethode naar Visma eAccounting.

wefact logo

WeFact

Koppel WeFact met Scanfie en we maken een complete conceptfactuur aan met debiteurgegevens en factuurregels zodat je facturen kunt versturen naar je klanten vanuit Scanfie via WeFact.

visma-yuki logo

Yuki

Koppel Yuki met Scanfie en wij exporteren automatisch de (dag)journalen, omzetgegevens en posten per betaalmethode naar Yuki.

Event- en Personeelsplanning

horeko logo

Horeko Employee Manager

De beschikbaarheid van jouw personeel en plus- en min uren zijn in één oogopslag beschikbaar. Zo maak je in een handomdraai een kloppende personeelsplanning.

Scanfie heeft een directe koppeling met Horeko. Koppel Horeko Employee Manager met de Scanfie kassa en wij zetten de omzet in Horeko.

logo Nostradamus

Nostradamus

Plan sneller en efficiënter, krijg grip op personeelskosten en creëer en tevreden team!

Scanfie heeft een directe koppeling met Nostradamus. Koppel Nostradamus met de Scanfie kassa en wij zetten de omzet in Nostradamus.

Logo Mice Operations

MICE Operations

Blijf je concurrentie een stap voor met MICE — dé event management software voor evenementenlocaties en restaurants. Maak digitale offertes, dagplanning en capaciteitsplanning en stuur achteraf een kloppende factuur.

Scanfie heeft een directe koppeling met MICE Operations. Koppel MICE met de Scanfie kassa en wij importeren alle gegevens van het evenement en sturen alle omzetten weer terug voor de factuur.

Websites en Apps

recreainfo logo

Recreainfo.nl

Recreainfo.nl ontwikkelt websites voor campings, vakantieparken en hotels.

Scanfie heeft een directe koppeling met Recreainfo.nl. Koppel Recreainfo.nl met het Scanfie bestelsysteem en laat je gasten direct bestellen vanuit je eigen app of website.

great-stay-app logo

Great Stay App

Geprinte brochures en mappen zijn verleden tijd, geef je gasten direct waar ze naar op zoek zijn en bundel alle relevante informatie in je eigen (web)app.

Koppel Great Stay App met de Scanfie en laat je gasten direct bestellen vanuit je eigen app.

Overige integraties

horeko logo

Horeko Kitchen Manager

Horeko receptuurbeheer geeft chefs inzicht in gerechten, ingrediënten, hoeveelheden, bereidingswijzen, kostprijzen en marges.

Scanfie heeft een directe koppeling met Horeko. Koppel Horeko Kitchen Manager met de Scanfie kassa en wij zetten de geplaatste bestellingen in Horeko.

pushover logo

Pushover

Met Pushover ontvang je real-time meldingen op je telefoon, tablet of laptop.

Scanfie heeft een directe koppeling met Pushover. Koppel Pushover met het Scanfie bestelsysteem en ontvang meldingen op je telefoon bij nieuwe bestellingen.

tookan logo

Tookan

Tookan zorgt ervoor dat je de controle houdt over je bezorging. Plan de optimale bezorgroute, hou klanten op de hoogte en verkrijg inzicht in waar je bezorgers zijn.

Scanfie heeft een directe koppeling met Tookan. Koppel Tookan met Scanfie en wij zetten de geplaatste bezorgbestellingen in de Tookan bezorgapp en halen de bezorgstatus weer op uit Tookan.

Piggy logo

Piggy

Met Piggy zet je een krachtig loyaliteitsprogramma op. Bepaal de spaarregels, stuur automatische e-mailcampagnes, verkoop cadeaubonnen en nog veel meer.
Scanfie heeft een directe koppeling met Piggy. Koppel Piggy met de Scanfie kassa en laat je gasten punten sparen en kortingen en beloningen verzilveren.

Start jouw gratis proefperiode

Wil je de voordelen van ons alles-in-één kassasysteem zelf ervaren? Start dan jouw gratis proefperiode. Ontdek 14 dagen lang alle Scanfie functies.

Scanfie Logo Min