Partner worden

Groei mee in het succes van Scanfie!

Zij kozen al voor Scanfie…

Wordt Scanfie partner

Scanfie partner

De horeca software van Scanfie staat als een huis en helpt inmiddels vele ondernemers om efficiënter te werken, harder te groeien en meer gastvrijheid te bieden. We zijn er van overtuigt dat je samen veel meer kunt bereiken en dat je door krachten te bundelen nog meer toegevoegde waarde kunt leveren. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe partners die samen met ons de horeca vooruit willen helpen. Dit doen we op een manier die bij beide partijen past en voor beide partijen werkt. Uiteraard hoort daar ook een passende beloning bij, we waarderen onze partners namelijk enorm. Als partner word je onderdeel van het succes van ons alles-in-1 horeca bestelsysteem. Neem gerust eens contact met ons op, we staan altijd open voor een leuk gesprek en denken net als jij altijd in mogelijkheden.

Scanfie Logo Min

Hoe word ik partner?

Ben je net zo enthousiast over onze horeca software als wij zelf? Mooi, dan heb je de eerste stap om partner te worden al gezet! Hieronder staan de volgende stappen die we samen gaan zetten.

Partner worden?

Zie je het zitten om ook mee te groeien met het succes van het Scanfie bestelsysteem? Neem contact met ons op om kennis te maken.

Scanfie Logo Min