Over Scanfie

Het team achter het meest complete alles-in-1 kassasysteem.

Scanfie kantoor

Zij kozen al voor Scanfie…

Het verhaal van Scanfie

Verhaal Scanfie

Scanfie richt zich sinds 2018 op het verbeteren van de gastbeleving in de horeca en helpt tegelijkertijd ondernemers om efficiënter te werken zodat ze minder last hebben van het chronische personeelstekort. Marius heeft chronische stemproblemen en kon zich daarom lastig verstaanbaar maken in de drukke horeca. Vanuit zijn persoonlijke ervaring en zijn technische achtergrond bedacht hij een oplossing, zo is het idee van QR bestellen ontstaan. Na de eerste conceptversies heeft Marius samen met Gerard Scanfie opgericht en uiteindelijk vestigde het bedrijf zich in Terheijden (nabij Breda). Met als doel om de nummer één frustratie voor gasten weg te nemen, lang wachten, en de nummer één bedreiging weg te nemen: het gigantische personeelstekort. Vanaf de eerste dag zijn horeca ondernemers nauw betrokken bij de ontwikkeling van onze horeca software en dat merk je door onze gebruiksvriendelijke en praktische functionaliteit. Scanfie levert ook tijdelijke systemen voor diverse evenementen.

Al snel is het systeem uitgegroeid van een QR-besteloplossing naar een alles-in-1 kassasysteem waarin bestellingen van alle verkoopkanalen samenkomen in een overzichtelijke cloud-based oplossing. Zo is in de loop der jaren de eigen afhaal- en bezorg website toegevoegd, het gasten oproepsysteem, de zwevende QR-code, de bestelzuil en natuurlijk de kassa met handheld functies. Scanfie heeft alle kennis in eigen huis en levert zowel de software, hardware als service en support. In 2022 won het alles-in-1 systeem de Horecava Innovation Award in de categorie Digital, Apps & Social Media. In 2023 werd er groeikapitaal geïnvesteerd in Scanfie en kon het team verder uitbreiden.

Het team

Even voorstellen! Met deze mensen zorgen we ervoor dat we zoveel mogelijk toegevoegde waarde bieden aan onze klanten met ons horeca alles-in-1 bestelsysteem.

Gerard Brouwer

Gerard Brouwer

Co-founder & CEO

Zorgt voor een optimale productontwikkeling, administratie, sales en marketing.
Marius van Zwijndregt

Marius van Zwijndregt

Co-founder & CTO

Zorgt voor alle technische hoogstandjes en de doorontwikkeling van ons product.
Pedja

Peđa Milaković

Software Developer

Zorgt voor het keiharde programmeerwerk zodat onze klanten kunnen genieten van de beste horeca oplossing.

Bram Flipse

Customer Support

Zorgt er voor dat onze klanten altijd de juiste hulp krijgen en verzorgt installaties en trainingen.

Vacatures

Lijkt het je fantastisch om voor een tech scale-up in de horeca sector te werken?
Solliciteer gerust en wie weet zijn we binnenkort collega’s!

Vacatures

Contact opnemen

Ben je net zo enthousiast als wij? Neem gerust even vrijblijvend contact met ons op, we delen graag onze visie en lichten de mogelijkheden van Scanfie graag persoonlijk toe.

Scanfie Logo Min