Evenementen app

Van kassa en pin tot QR bestellen en ticketing: Scanfie heeft de complete oplossing voor jouw evenement

Header evenement

Zij kozen al voor Scanfie…

Meer omzet op je evenement

Heeft jouw personeel tijdens evenementen de handen vol, vooral tijdens piekmomenten? En wil jij lange rijen en onrust voorkomen en geen gedoe met muntjes? De evenementen app van Scanfie biedt uitkomst. Bezoekers kunnen zo zelf via hun mobiel bestellen. Laagdrempelig én ze hoeven geen app te installeren. Ook kunnen bezoekers via Scanfie veilig afrekenen. Je kunt onze app bij alle soorten evenementen inzetten. Daarnaast verhuren wij ook een tijdelijke opstelling van een mPOS kassa met bonprinters, tablets, -houders en meer! Bekijk meer op onze hardware pagina.

Geen bediening? Combineer de evenementen bestel app met ons draadloos oproepsysteem en laat de bestelling zelf afhalen op één of meerdere punten, zoals bars en foodtrucks!

De evenementen app in 3 stappen

Scannen

Bezoekers scannen de unieke QR-code van de tafel of foodtruck waar ze zitten. Een app of account is niet nodig!

Bestellen

In plaats van op de bediening te wachten, gebruiken gasten de digitale menukaart in de eigen taal om te bestellen.

Afrekenen

Bezoekers kunnen direct afrekenen via iDEAL. Te combineren met onze
wallet-functie.

Scanfie Logo Min

De voordelen van de evenementen app

Met onze evenementen app kun je dus het personeelstekort beter opvangen en voorkom je lange wachtrijen. Maar is er nog meer:

De eenvoud van QR-bestellen op evenementen

We leveren drukwerk in allerlei vormen, waaronder speciale stickers die geen lijmresten achter laten na afloop. Deze zijn voorzien van een unieke QR-code, tafelnummer en webcode, uiteraard in jullie eigen huisstijl. Je bezoekers kunnen bestellen door:

De Digitale Goodiebag

Scanfie’s Digitale Goodiebag is tijdens evenementen het duurzame alternatief voor de traditionele goodiebag. Bezoekers kunnen bij standhouders QR-codes scannen voor onder meer afbeeldingen, video’s en kortingscodes. Na het scannen krijgen ze al een preview van de inhoud en aan het eind van de dag is alle informatie beschikbaar.

Het gemak van ticketing op evenementen

Wanneer gasten jouw evenementen bezoeken, wil je een snelle en soepele doorstroming, zonder lange wachtrijen. De e-tickets van Scanfie maakt dit mogelijk! Gasten kunnen van tevoren hun ticket bestellen en afrekenen en bij de ingang hoeft jouw personeel het ticket alleen nog te scannen. Hiermee…

Wat onze klanten zeggen

Capterra Scanfie Review
Google Reviews
Arrow Pagination

“Handig systeem, simpel en overzichtelijk. Goed voor het gebruik met QR-codes op tafel. Service is heel goed, reageren snel en zoeken snel naar oplossingen.”

landvanfluwel

Land van Fluwel

“Bij Scanfie geven ze nooit op om beter te worden! Bij scanfie begrijpen ze echt wat hun klant nodig heeft en laten ze klanten Scanfie helemaal op maat gemaakt toepassen. Bij Scanfie doen ze wat ze beloven!”

deining aan zee

Richard Groot

Strand Deining

“De flexibiliteit en de goede service van het Scanfie team is 1 van de grootste voordelen. Onze wensen worden met rap tempo op een goede manier verwerkt in het al uitgebreide systeem. Elk partycentrum is natuurlijk verschillend, maar dat maakt voor Scanfie niet uit! Zij maken het systeem precies zoals wij het graag willen hebben. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Scanfie.”

happydays

Delano de Decker

HappyDays

“Heel erg goed kassasysteem voor tijdelijke evenementen. Product is zeker aan te raden, ook de bijkomende service is erg goed."

koetshuis de haar

Hidde Gol

Koetshuis de Haar

“Het beste systeem wat er is! Wij werken nu ongeveer een jaar met Scanfie en het bevalt ons SUPER! De service is echt op. Het systeem wordt bij elke update beter en beter. Beste aankoop wat wij als restaurant hebben gedaan tot nu toe. Het heeft ons werk veel makkelijker gemaakt en ons veel kopzorgen bespaard. (Personeel ect.) vooral nu in deze moeilijke tijd. Bedankt Scanfie team voor dit prachtige systeem.”

pizzeria tivoli

Ristorante Pizzeria Tivoli Maastricht

“Scanfie is een kassa systeem met creatieve oplossingen op maat! In ons geval heeft Scanfie ervoor gezorgd dat onze instructeurs vanaf het paintball veld een paar honderd meter verwijderd van de kassa alsnog producten kunnen toevoegen aan de groepsrekening. Wij raden Scanfie zeker aan omdat ze ook vandaag de dag ons nog steeds verder helpen met moeilijke vragen.”

outdoor delft

Mitchell Verweij

Outdoor Delft

“Scanfie scheelt ons personeelskosten. I.v.m. groot terras kunnen we nu een gedeelte op zelfbediening indelen. Bestellen via app en dranken/gerechten worden gebracht. De punten waar we tegen aanliepen in de test fase werden direct geïmplementeerd waardoor het perfect is afgestemd op onze locatie.”

vliegveld hilversum

Martin

Restaurant Vliegveld Hilversum

“Onze gasten kunnen via deze app op het terras meteen bestellen en betalen. Dit maakt het voor ons eigenlijk ook veel overzichtelijker dan voorheen.”

beauforthuis

Lidwien Vork

Directeur beauforthuis

“Goed programma dat de horeca goed helpt. Tevens werkt het snel en klantvriendelijk. Echt een top systeem 👍 En door het scannen van de QR code is het gebruik erg simpel en snel.”

it foarunder logo

R.L Vellinga

It Foarûnder

“In coronatijd heeft het ons geholpen bij drukke dagen om de toegang te versoepelen. Daarnaast voorkomt het een lange rij bij de horeca. De integratie verliep erg vlot. Ze zijn ontzettend behulpzaam en staan graag voor je klaar. De software is zeer gebruiksvriendelijk en tot in de puntjes aan te passen naar wens. Als er al iets ontbreekt, dan kan je dit bespreekbaar maken en gaan ze kijken of het mogelijk is dit alsnog te implementeren. Klantvriendelijk, behulpzaam en professioneel!”

sportfondsen

Denise van Rietschoten

Zwembad De Stok

“Scanfie heeft het systeem zodanig flexibel gemaakt dat het in overleg met ons helemaal aangepast is aan onze situatie en wensen. Door het gebruik van Scanfie is mijn horeca omzet flink toegenomen en heb ik minder last van personeelstekort. Onze gasten vinden het ook nog eens erg fijn werken!”

dolfijn bowling

Thomas Dol

Dolfijn Dolfijn - the plays to be

“Wij zijn goed geholpen door de eigenaren van dit bedrijf. Al onze wensen tijdens een fysieke bijeenkomst geventileerd, en wat gelijk kon hebben ze ook gelijk gedaan. We hebben nu al een prettige samenwerking. Alles is bijna mogelijk en staat of valt met de inrichting. De software bevat alles wat we willen.”

cafetaria t stoepje

Ronald van den Borden

Cafetaria 't Stoepje

“Unieke, mooie oplossing voor je horeca! Scanfie is de enige aanbieder met buzzerfunctie op eigen device van klant en is zeer flexibel in het meedenken met onze wensen. Zoals bij ieder bestelsysteem dien je je even te verdiepen in de werking, maar dit is kinderspel. Zeer gedreven, enthousiaste, flexibele en professionele partij!”

Hema Logo

René Witte

Hema

“Wij kunnen elke horecaondernemer Scanfie aanraden! De software van Scanfie (QR-bestellen en webshop) is stabiel, werkt snel en is intuïtief. De webshop wordt ook goed ontvangen bij onze gasten. Dit is een bedrijf die de menselijke maat nog niet kwijt is geraakt en écht meedenkt met de ondernemer. Persoonlijk contact en zeer korte lijntjes.”

gasterij manjefiek

Joël Basta

Gasterij Manjefiek

“Onze ervaring met Scanfie is zeer positief. We gebruikten Scanfie voor ons pop-up restaurant, van bestellen via QR-code tot de kassa om kaartjes te kopen voor toegang. In de backoffice is alles uitgesplitst wat makkelijk is als je bijvoorbeeld resultaat wilt zien van bepaalde producten. Werken met Scanfie is heel eenvoudig. Het QR-bestellen werkt perfect en maakte ons leven een stuk makkelijker tijdens ons evenement.”

grand canyon events

Rodin le Mair

Grand Canyon Events

“Wij hebben Scanfie gebruikt tijdens het organiseren van een grote bingo in de feesttent, dit is ons zeer goed bevallen. De bezoekers konden rustig tijdens de bingo hun consumpties bestellen en tijdens de pauzes was het geen gekkenboel bij de bar. Wij raden een ieder Scanfie aan, ze reageren zeer snel en helpen je met alles om het goed te laten verlopen.”

festival beilen

Johan Greydanus

Stichting Festival Beilen

“Top systeem in combinatie met onze arcade hal een fantastisch toevoeging om mensen te laten gamen, terwijl het drinken/eten naar hen toe gebracht word.”

room experience

Gylian de Graaff

Roomexperience

Arrow Pagination

Partners & Integraties

Werk nog efficiënter en koppel Scanfie met o.a. je reservering-, facturatie-, en boekhoudsysteem.
Bekijk alle integraties met Scanfie. Wij zijn altijd op zoek naar mooie samenwerkingen, wil jij partner worden?

eitje
Piggy logo
horeko logo
WeReserve
Nostium logo
tookan logo
pushover logo
great-stay-app logo
recreainfo logo
logo Nostradamus
horeko logo
fooks
exact logo
Logo Twinfield
Facture sturen logo
wefact logo
snelstart logo
Logo E boekhouden
AFAS logo
visma-yuki logo
reeleezee logo
visma logo
silvasoft logo
rompslomp logo
Logo Muis Software
moneybird logo
minox logo
jortt logo
Logo Informer
billit logo
asperion logo
RaxBooker logo
Easy Reservation Pro logo
Logo Mice Operations

Krijg meer informatie

Wil je meer weten over onze evenementen app? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag om van jouw event een succes te maken.

Scanfie Logo Min