Bekijk hier alle Gouden Horecalessen
Zij kozen al voor Scanfie…
Meest recente Gouden Horecalessen
De kok die geen ruimte laat voor nieuwe smaken, serveert uiteindelijk alleen lege borden
De horeca is geen sector waarin je rustig achterover kunt leunen en vertrouwen op succes uit het verleden. Ik heb geleerd dat je altijd ruimte moet laten
De kok die geen ruimte laat voor nieuwe smaken, serveert uiteindelijk alleen lege borden
De horeca is geen sector waarin je rustig achterover kunt leunen en vertrouwen op succes uit het verleden. Ik heb geleerd dat je altijd ruimte moet laten
Andere Gouden Horecalessen
De kok die geen ruimte laat voor nieuwe smaken, serveert uiteindelijk alleen lege borden
- 15-12-2024
De horeca is geen sector waarin je rustig achterover kunt leunen en vertrouwen op succes uit het verleden. Ik heb…
Technologie kan je helpen, maar alleen jij kunt het verschil maken
- 15-12-2024
Ik heb altijd gelooft dat technologie de horeca op veel manieren kon verbeteren. Maar er is één ding dat ik…
Investeer niet alleen in wat je vandaag nodig hebt, maar in wat je morgen succesvol maakt
- 15-12-2024
In het begin van Scanfie, zag ik al snel dat veel horecaondernemers kortetermijnbeslissingen nemen als het gaat om technologie, vooral bij kassasystemen….
Het succes van morgen ligt verscholen in de cijfers van vandaag
- 15-12-2024
Toen we met Scanfie begonnen, wist ik dat technologie een groot verschil zou maken in de horeca. Wat ik echter…
Techniek maakt het werk lichter, zodat gastvrijheid zwaarder kan wegen
- 15-12-2024
Toen ik samen met Marius Scanfie oprichtte, hadden we een duidelijke visie voor ogen: technologie inzetten om de werkdruk in…
Het gaat niet om de tafel, maar om de herinneringen die je samen creëert
- 15-12-2024
Eten als beleving, niet als verplichting In de afgelopen jaren heeft de horeca een duidelijke verandering doorgemaakt: gasten komen niet…
Als je niet kiest, word je niet gekozen
- 15-12-2024
In de horeca draait alles om beleving. Natuurlijk moeten eten, drinken en service in orde zijn, maar wat je zaak…
Schud de kaart, maar houd de smaak
- 15-12-2024
Als horecaondernemer kom je vaak in situaties waarin je wordt uitgedaagd om alles te veranderen. Nieuwe trends, onverwachte economische schommelingen,…
Gastvrijheid kent geen vaste prijs, maar wel vaste waarden
- 15-12-2024
Gastvrijheid is voor mij meer dan alleen vriendelijk zijn. Het gaat om het gevoel dat iedereen welkom is, ongeacht wanneer…
Mensen zien wel de nieuwe auto, maar niet de slapeloze nachten en het harde werk erachter
- 15-12-2024
Iedereen ziet het wel wanneer je als ondernemer na jaren hard werken een nieuwe auto koopt of als je zaak…