Scanfie in de media

Diverse media zien oplossing in software van Scanfie.

Zij kozen al voor Scanfie…

Bestel-app Scanfie groeit snel door in horeca

Vakblad Entree merkte de snelle groei van ons bedrijf op en schreef een artikel over de reden waarom Scanfie zo succesvol is. In het artikel wordt meer vertelt over onze oplossing en waarom deze zo goed aansluit bij de horeca in Nederland in de huidige tijd waarin we leven. Ook komt er een klant van Scanfie aan het woord die vertelt over de behaalde resultaten door het gebruik van onze horeca oplossingen.

Entree logo

Scanfie gaat een stap verder in strijd tegen personeelstekort

BNR Nieuwsradio liep over de Horecava en sprak mensen over het structurele personeelstekort in de horeca. Robèr Willemsen, voorzitter Koninklijke Horeca Nederland, gaf aan dat de problemen niet binnen een paar jaar opgelost zullen worden. Dat de sector daarom innovatief moet zijn en moet durven werken met bijvoorbeeld QR-codes op tafel. De verslaggever sprak ook Gerard Brouwer, directeur van Scanfie over het alles-in-1 kassasysteem met QR-bestellen, keukenschermen en eventueel zelfs een digitaal oproepsysteem voor zelfbediening. Luister hieronder het fragment terug.

BNR logo

Scanfie wint Horecava Innovation Award 2022!

Scanfie heeft de Horecava Innovation Award 2022 gewonnen in de categorie Digital, Apps & Social Media met ons Alles-in-1 bestelsysteem. De jury zei over onze inzending:

“Scanfie is een overzichtelijke alles-in-1 besteloplossing die zeer flexibel in te zetten is. Gasten kunnen met Scanfie zelf bestellen via een QR-code, waarbij de bestelling direct bij de bar of in de keuken uitkomt. Zo kun je als bedrijf ondanks het personeelstekort en de coronamaatregelen blijven voldoen aan de verwachtingen van je gasten. De combinatie van alle verschillende functionaliteiten, de eenvoudige koppeling met andere systemen en het overzichtelijke dashboard, maken Scanfie een krachtige tool voor elke ondernemer!”

Scanfie is erg trots op deze geweldige prestatie en erkenning!

Lagere werkdruk en meer omzet met de besteloplossing van Scanfie

Horecava Logo

Horecava schreef een artikel over hoe het alles-in-1 bestelsysteem van Scanfie de horeca helpt. De Horecava interviewde onze directeur, Gerard Brouwer, over hoe Scanfie er voor kan zorgen dat je meer omzet kunt maken
en tegelijkertijd de werkdruk kan verlagen. Ook vertellen we hoe Scanfie is ontstaan en blikken we vooruit.

Onmisbare horecatools om efficiënter te werken en meer omzet te maken

Onmisbare horecatools om efficiënter te werken en meer omzet te maken. Entree schreef een artikel over onmisbare horecatools om efficiënter te werken en meer omzet te maken. Entree noemt hierin Scanfie, met QR bestellen en ons alles-in-1 bestelsysteem, als onmisbare tool voor horeca ondernemers.

Entree logo

Scanfie genomineerd voor Horecava Innovation Award 2022!

Elk jaar reikt de organisatie van de Horecava een Innovation Award uit voor dé innovatie in de foodservice. Dit jaar is ook Scanfie genomineerd, en zit met het alles-in-1 bestelsysteem bij de beste vier in de categorie Digital, Apps & Social Media. Dit zijn mobiele en digitale toepassingen voor gasten en ondernemers binnen de horeca- en foodservice, die de kwaliteit en beleving vergroten, het ondernemen makkelijker maken en/of het rendement verhogen. Bekijk in de video de bike pitch van de genomineerden. 3 februari 2022 zal de feestelijke bekendmaking plaatsvinden, duim je met ons mee?

Horecava Innovation Award

QR-code als oplossing voor personeelstekort: ‘Anders zaak dicht’

NOS schreef een artikel over hoe de QR-Code het personeelstekort kan oplossen in de horeca. De NOS interviewde onze directeur, Gerard Brouwer, over hoe moeilijk het is om aan horeca personeel te komen en wat een mogelijke oplossing kan zijn. Zo werd de horeca bestel app als noodzakelijk omschreven om te voorkomen dat de zaak (gedeeltelijk) moet sluiten. Er werd ook een item aan besteed in het NOS journaal op TV.

NOS Logo

QR-codes als oplossing personeelstekort horeca

Omroep Brabant schreef een artikel over hoe de QR-Code het personeelstekort in de horeca kan oplossen en liet daarbij een ondernemer uitgebreid aan het woord. Ook onze directeur, Gerard Brouwer, kwam aan het woord over de keuze die veel horeca ondernemers moeten maken: de zaak (deels) sluiten, of de QR-Code van Scanfie gebruiken. Voor veel ondernemers is de horeca bestel app noodzakelijk om je horeca onderneming open te laten door het nijpende personeelstekort waar voorlopig geen verbetering in zal komen.

Omroep Brabant logo

“Scanfie afhaal en bezorgen een reddingsboei voor horecaondernemers tijdens een gedeeltelijke lockdown”

Emerce berichtte over Scanfie na de tweede Nederlandse lockdown om het coronavirus eronder te krijgen, en de horeca weer grotendeels gesloten moest blijven. Emerce beschreef hoe Scanfie snel oplossingen ontwikkelde om de horeca zo goed mogelijk te helpen om deze uitdagende tijd te doorstaan. Zo werd de bestelwebsite als afhaal- en bezorgoplossing in no-time dooronwikkelt.

Emerce Logo

RTL Z How It’s Done

How It’s Done is wekelijks te zien op RTL Z en besteed aandacht aan interessante ontwikkelingen en kansen voor verschillende ondernemers. Scanfie was in twee uitzendingen te zien die gewijdt waren aan de horeca. Tijdens de opnames is onze horeca app voor QR bestellen goed in beeld gebracht en hebben we middels een interview uitleg geven over hoe Scanfie helpt om het personeelstekort in de horeca op te vangen. Ook vertelt een horecaondernemer waarom hij zo enthousiast is over onze self-ordering app en hoe Scanfie hulp biedt aan hem en zijn bedienend horecapersoneel.

Start jouw gratis proefperiode

Wil je de voordelen van ons alles-in-één kassasysteem zelf ervaren? Start dan jouw gratis proefperiode. Ontdek 14 dagen lang alle Scanfie functies.

Scanfie Logo Min