Oproepsysteem via mobiele telefoon

Offerte aanvragen

Wat maakt ons oproepsysteem uniek?

Draadloos oproepsysteem via telefoon

Ben je op zoek naar een draadloos oproepsysteem? Vergeet de ouderwetse buzzersystemen met coasters / pagers! Met ons oproepsysteem voor o.a. horeca en evenementen kun je je bezoekers oproepen door gebruik te maken van hun eigen mobiele telefoon. Je hebt als ondernemer alleen een telefoon, tablet of laptop nodig. De mobiele telefoon van jouw gasten, bezoekers of klanten wordt gebruikt als buzzer (ook wel coaster of pager genoemd) om ze te alarmeren. Zo voorkom je de aanschaf van een duur traditioneel systeem voor uw (horeca)onderneming of evenement dat opgeladen moet worden, kapot kan gaan en gestolen wordt.
Jouw gasten bepalen zelf welke meldingsvorm ze willen gebruiken als alarm:

 • Optisch-, geluid- en trilsignaal via browser
 • SMS bericht
 • Telefonische oproep (computerstem)
 • E-mail

Toepassing van het oproepsysteem

Ons draadloos oproepsysteem is onder andere toepasbaar als:

 • Gasten oproepsysteem in de horeca en leisure
 • Oproepsysteem tijdens evenementen
 • Alternatief voor volgnummersysteem bij wachtrijen

Coronaproof

Open je vanwege de corona maatregelen een afhaalloket? Dan is dit syteem precies wat je nu zoekt! Werk volledig contactloos en met anderhalve meter afstand. Laat jouw bezoekers buiten (op het terras of tijdens een wandeling) wachten op hun bestelling, op gepaste afstand van elkaar. Bereik ze eenvoudig op elke afstand via hun telefoon.

Aanvragen
1,5m afstand

Uitlegvideo: bestellen met buzzer systeem

In deze video leggen we uit hoe je een afhaalpunt kunt creëren waarbij gasten zelf kunnen bestellen en betalen, en opgeroepen worden zodra hun bestelling gereed is.

Scanfie is onder andere te vinden bij...

HEMA
Sportfondsen
Strandpaviljoen De Branding
Avontura
It Foarunder
Natuurpoort van Loon
Gasterij Manjefiek
GGD regio Utrecht
Beachclub Fuel
Optisport

Hoe het werkt

Ons oproepsysteem werkt zowel losstaand (enkelvoudige opstelling), als in combinatie met onze horeca bestel app (complete opstelling). In het geval van de enkelvoudige opstelling kun je een digitale buzzer aanmaken in de vorm van een QR-Code. Deze kan gescant worden door de bezoeker waarna je een melding kunt sturen naar zijn telefoon wanneer de maaltijd afgehaald kan worden. In combinatie met onze horeca bestel app plaatst de bezoeker eerst zijn bestelling zelf via de digitale menukaart, en (evt. na betaling) kan hij een melding instellen. Het is bij deze opstelling ook nog steeds mogelijk om losse buzzers uit te geven.

Enkelvoudige opstelling
Self-Service horeca / Wachtrij Management

Scan de barcode

1 Buzzer maken en scannen

Genereer een unieke buzzer QR-Code die de bezoeker kan scannen met zijn telefoon. Hij kan ook een webcode invoeren.

Afrekenen

2 Alarmeer de bezoeker

Meld de buzzer af en Scanfie alarmeert de besteller direct via zijn telefoon. Er zijn verschillende meldingsvormen.

Geen app of account nodig!

Complete opstelling
Gasten oproepsysteem / Self-Ordering & Self-Service

Scan de barcode

1 Scannen

De besteller scant de unieke QR-Code aan tafel met zijn telefoon, of gaat naar app.scanfie.nl om de QR-code te scannen of de webcode in te voeren. Hij heeft geen app of account nodig!

Scan de barcode

2 Bestelling plaatsen

In plaats van op de bediening te wachten, gebruikt hij de digitale menukaart in zijn eigen taal om zijn bestelling te plaatsen. Eventueel kan er ook betaald worden via Scanfie.

Afrekenen

3 Alarmeer de besteller

De besteller stelt zijn favoriete meldingsvorm in. Scanfie alarmeert de besteller zodra je aangeeft dat de bestelling afgehaald kan worden.

De voordelen

Het gasten oproepsysteem is direct inzetbaar nadat je jezelf registreert bij Scanfie. Gebruik een mobiele telefoon, tablet of laptop om digitale buzzers aan te maken. Binnen enkele minuten geregeld en maandelijks opzegbaar.

 • Geen hardware nodig
 • Geen investeringen, geen onderhoudskosten
 • Direct operationeel en overal inzetbaar
 • Werkt altijd en op elke afstand
 • Vele malen goedkoper dan traditionele coaster / buzzer systemen
 • Geen app of account nodig
 • Combineerbaar met de digitale menukaart en betaalmodule

Wat kost het

Het Scanfie oproepsysteem is te allen tijden goedkoper dan een traditioneel coaster systeem voor horeca. Daarnaast rekenen wij geen aansluitkosten en zijn al onze overeenkomsten maandelijks opzegbaar! Benieuwd wat het in jouw situatie zou kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Anderen beoordelen ons uitstekend...

Gasterij Manjefiek

“Wij kunnen elke horecaondernemer Scanfie aanraden!
De software van Scanfie (QR-bestellen en webshop) is stabiel, werkt snel en is intuïtief. De webshop wordt ook goed ontvangen bij onze gasten. Dit is een bedrijf die de menselijke maat nog niet kwijt is geraakt en écht meedenkt met de ondernemer. Persoonlijk contact en zeer korte lijntjes.”

Joël Basta Gasterij Manjefiek

“Onze gasten kunnen via deze app op het terras meteen bestellen en betalen. Dit maakt het voor ons eigenlijk ook veel overzichtelijker dan voorheen.”

Lidwien Vork Directeur Beauforthuis
Beauforthuis
It Foarûnder

“Goed programma dat de horeca goed helpt. Tevens werkt het snel en klantvriendelijk. Echt een top systeem 👍 En door het scannen van de QR code is het gebruik erg simpel en snel.”

R.L. Vellinga It Foarûnder

“Onze bediening heeft niet altijd de tijd om de gasten op hun wenken te bedienen. Als zij dan zelf kunnen bestellen is dat voor mij een ontzettende meerwaarde!”

Colin Rigter Eigenaar Colins Breda
Colins - Have it all-
De Branding Strandpaviljoen Terschelling

“Scanfie was onze redding doordat we heel snel afhaal konden aanbieden”

Noie Winkel Strandpaviljoen De Branding
Informatie aanvragen

Wil je meer weten? Neem contact met ons op om meer informatie te ontvangen. Wij leggen je graag alles uit over ons vernieuwende horeca coaster systeem.

Contact met Scanfie
Wil je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen je graag.