Oproepsysteem

Voor horeca, leisure en evenementen
Offerte aanvragen
Draadloos oproepsysteem via telefoon

Hoe werkt ons gasten oproepsysteem?

Ben je op zoek naar een draadloos oproepsysteem? Vergeet de ouderwetse buzzersystemen met fysieke coasters! Met ons oproepsysteem kun je je gasten oproepen door gebruik te maken van hun telefoon. Zo voorkom je de aanschaf van een duur pager- of coaster systeem dat opgeladen moet worden, kapot kan gaan en gestolen wordt.
Jouw gasten bepalen zelf welke meldingsvorm ze willen gebruiken als alarm:

 • Optisch-, geluid- en trilsignaal via browser
 • SMS bericht
 • Telefonische oproep (computerstem)
 • E-mail

Toepassingen

Ons draadloos oproepsysteem is onder andere toepasbaar als:

 • Gasten oproepsysteem in de horeca en leisure
 • Oproepsysteem tijdens festivals en evenementen, bijvoorbeeld bij foodtrucks
 • Alternatief voor volgnummersysteem / nummer oproepsysteem bij wachtrijen in bijvoorbeeld winkels

Zelfbediening

Open je vanwege een tekort aan bedienend personeel een afhaalloket of stap je (deels) over op zelfbediening? Dan is dit systeem precies wat je zoekt! Bereik je gasten eenvoudig, waar ze ook zijn, via hun telefoon.

Offerte ontvangen Contact opnemen

Uitlegvideo - bestellen en oproepen

In deze video leggen we uit hoe je een afhaalpunt kunt creëren waarbij gasten zelf kunnen bestellen en betalen, en opgeroepen worden zodra hun bestelling gereed is. Heb je meerdere afhaalpunten, bijvoorbeeld voor drank en voor eten? Dan kun je eenvoudig per bereidingsplaats een alarm activeren met een eigen, duidelijke tekst.

Ons oproepsysteem is onder andere te vinden bij...
Deining aan Zee
Bar Baron
Sportfondsen
HEMA
Belsele Events
Brasserie de Kantine
Natuurpoort van Loon
Droom de Landerij
Domein Groot Besselink
Wervingsdagen - oproepsysteem
Avontura
It Foarunder
Gasterij Manjefiek
GGD regio Utrecht
Beachclub Fuel
Skicentrum Moser
Optisport
Camping de Pallegarste

Hoe werkt het gasten oproepsysteem?

Ons oproepsysteem werkt zowel losstaand, als in combinatie met onze bestel app. In het geval van de losstaande opstelling kun je een digitale buzzer aanmaken in de vorm van een unieke QR-Code. Deze kan gescant worden door je klant waarna je een melding kunt sturen naar zijn telefoon wanneer de bestelling afgehaald kan worden. In het geval van een wachtrij opstelling, kan er een algemene QR-Code gescant worden, deze blijft altijd hetzelfde.
In combinatie met onze horeca bestel app plaatsen je gasten eerst hun bestelling via de QR code menukaart, en (evt. na betaling) kan men een alarm type instellen. Het is bij deze opstelling ook gewoon nog steeds mogelijk om losse "buzzers" uit te geven.

Losstaande opstelling
Zelfbediening / Wachtrij Management

Scan de barcode

1 Buzzer maken en scannen

Scanfie genereert een unieke buzzer QR-Code die de klant kan scannen met zijn telefoon. Men kan ook een webcode invoeren.

Afrekenen

2 Alarmeer de besteller

Meld de buzzer af en Scanfie alarmeert de besteller direct via zijn telefoon. Er zijn verschillende meldingsvormen.

Geen app of account nodig!

Gecombineerde opstelling
Self-Ordering & Self-Service

Scan de barcode

1 Scannen

De besteller scant de unieke QR-Code aan tafel met zijn telefoon, of gaat naar app.scanfie.nl om de QR-code te scannen of de webcode in te voeren. Hij heeft geen app of account nodig!

Scan de barcode

2 Bestelling plaatsen

In plaats van op de bediening te wachten, gebruikt hij de digitale menukaart in zijn eigen taal om zijn bestelling te plaatsen. Eventueel kan er ook betaald worden via Scanfie.

Afrekenen

3 Alarmeer de besteller

De besteller stelt zijn favoriete meldingsvorm in. Scanfie alarmeert hem zodra je aangeeft dat de bestelling afgehaald kan worden. Dit kan ook per bereidingsplaats!

Wat onze klanten zeggen...
Land van Fluwel

“Handig systeem, simpel en overzichtelijk. Goed voor het gebruik met QR-codes op tafel. Service is heel goed, reageren snel en zoeken snel naar oplossingen.”

Land van Fluwel
Strand Deining

“Bij Scanfie geven ze nooit op om beter te worden! Bij scanfie begrijpen ze echt wat hun klant nodig heeft en laten ze klanten Scanfie helemaal op maat gemaakt toepassen. Bij Scanfie doen ze wat ze beloven!”

Richard Groot Strand Deining
Happydays Noord-Holland

“De flexibiliteit en de goede service van het Scanfie team is 1 van de grootste voordelen. Onze wensen worden met rap tempo op een goede manier verwerkt in het al uitgebreide systeem. Elk partycentrum is natuurlijk verschillend, maar dat maakt voor Scanfie niet uit! Zij maken het systeem precies zoals wij het graag willen hebben. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Scanfie.”

Delano de Decker HappyDays Noord-Holland
Koetshuis de Haar

“Heel erg goed kassasysteem voor tijdelijke evenementen.
Product is zeker aan te raden.
Ook de bijkomende service is erg goed.”

Hidde Gol Koetshuis de Haar
Pizzeria Tivoli

“Het beste systeem wat er is! Wij werken nu ongeveer een jaar met Scanfie en het bevalt ons SUPER! De service is echt op. Het systeem wordt bij elke update beter en beter. Beste aankoop wat wij als restaurant hebben gedaan tot nu toe. Het heeft ons werk veel makkelijker gemaakt en ons veel kopzorgen bespaard. (Personeel ect.) vooral nu in deze moeilijke tijd. Bedankt Scanfie team voor dit prachtige systeem.”

Ristorante Pizzeria Tivoli Maastricht
Outdoor Delft

“Scanfie is een kassa systeem met creatieve oplossingen op maat! In ons geval heeft Scanfie ervoor gezorgd dat onze instructeurs vanaf het paintball veld een paar honderd meter verwijderd van de kassa alsnog producten kunnen toevoegen aan de groepsrekening. Wij raden Scanfie zeker aan omdat ze ook vandaag de dag ons nog steeds verder helpen met moeilijke vragen.”

Mitchell Verweij Outdoor Delft
Vliegveld Hilversum Restaurant

“Scanfie scheelt ons personeelskosten. I.v.m. groot terras kunnen we nu een gedeelte op zelfbediening indelen. Bestellen via app en dranken/gerechten worden gebracht. De punten waar we tegen aanliepen in de test fase werden direct geïmplementeerd waardoor het perfect is afgestemd op onze locatie.”

Martin Restaurant Vliegveld Hilversum
Beauforthuis

“Onze gasten kunnen via deze app op het terras meteen bestellen en betalen. Dit maakt het voor ons eigenlijk ook veel overzichtelijker dan voorheen.”

Lidwien Vork Directeur Beauforthuis
It Foarûnder

“Goed programma dat de horeca goed helpt. Tevens werkt het snel en klantvriendelijk. Echt een top systeem 👍 En door het scannen van de QR code is het gebruik erg simpel en snel.”

R.L. Vellinga It Foarûnder
Zwembad de Stok Roosendaal

“In coronatijd heeft het ons geholpen bij drukke dagen om de toegang te versoepelen. Daarnaast voorkomt het een lange rij bij de horeca. De integratie verliep erg vlot. Ze zijn ontzettend behulpzaam en staan graag voor je klaar. De software is zeer gebruiksvriendelijk en tot in de puntjes aan te passen naar wens. Als er al iets ontbreekt, dan kan je dit bespreekbaar maken en gaan ze kijken of het mogelijk is dit alsnog te implementeren. Klantvriendelijk, behulpzaam en professioneel!”

Denise van Rietschoten Zwembad De Stok
Dolfijn - the plays to be-

“Scanfie heeft het systeem zodanig flexibel gemaakt dat het in overleg met ons helemaal aangepast is aan onze situatie en wensen. Door het gebruik van Scanfie is mijn horeca omzet flink toegenomen en heb ik minder last van personeelstekort. Onze gasten vinden het ook nog eens erg fijn werken!”

Thomas Dol Dolfijn - the plays to be-
Cafetaria 't Stoepje

“Wij zijn goed geholpen door de eigenaren van dit bedrijf. Al onze wensen tijdens een fysieke bijeenkomst geventileerd, en wat gelijk kon hebben ze ook gelijk gedaan. We hebben nu al een prettige samenwerking. Alles is bijna mogelijk en staat of valt met de inrichting. De software bevat alles wat we willen.”

Ronald van den Borden Cafetaria 't Stoepje
HEMA

“Unieke, mooie oplossing voor je horeca! Scanfie is de enige aanbieder met buzzerfunctie op eigen device van klant en is zeer flexibel in het meedenken met onze wensen. Zoals bij ieder bestelsysteem dien je je even te verdiepen in de werking, maar dit is kinderspel. Zeer gedreven, enthousiaste, flexibele en professionele partij!”

René Witte HEMA
Gasterij Manjefiek

“Wij kunnen elke horecaondernemer Scanfie aanraden!
De software van Scanfie (QR-bestellen en webshop) is stabiel, werkt snel en is intuïtief. De webshop wordt ook goed ontvangen bij onze gasten. Dit is een bedrijf die de menselijke maat nog niet kwijt is geraakt en écht meedenkt met de ondernemer. Persoonlijk contact en zeer korte lijntjes.”

Joël Basta Gasterij Manjefiek
Goudse IJsbaan

“Onze ervaring met Scanfie is zeer positief. We gebruikten Scanfie voor ons pop-up restaurant, van bestellen via QR-code tot de kassa om kaartjes te kopen voor toegang. In de backoffice is alles uitgesplitst wat makkelijk is als je bijvoorbeeld resultaat wilt zien van bepaalde producten. Werken met Scanfie is heel eenvoudig. Het QR-bestellen werkt perfect en maakte ons leven een stuk makkelijker tijdens ons evenement.”

Rodin le Mair Grand Canyon Events
Embassy Festival Den Haag

“Enorm tevreden! Het systeem is helemaal aangepast naar onze wensen en wanneer hulp nodig was, waren ze goed te bereiken. Het systeem is makkelijk en overzichtelijk en de hardware was eenvoudig geïnstalleerd. Plug and play!”

Nadine Heijman Prooost Events
Golfbaan Het Wedde Voorschoten

“Veelzijdig qua inzet van het systeem. Tevens kun je op- en afschalen, handig met bijv. terrasseizoen etc. Inmiddels ook met directe PIN koppeling.”

Pim van Hal Golfbaan Het Wedde
Bingo bij Festival Beilen

“Wij hebben Scanfie gebruikt tijdens het organiseren van een grote bingo in de feesttent, dit is ons zeer goed bevallen. De bezoekers konden rustig tijdens de bingo hun consumpties bestellen en tijdens de pauzes was het geen gekkenboel bij de bar. Wij raden een ieder Scanfie aan, ze reageren zeer snel en helpen je met alles om het goed te laten verlopen.”

Johan Greydanus Stichting Festival Beilen

De voordelen van het oproepsysteem

Het gasten oproepsysteem is volledig digitaal en direct inzetbaar nadat je klant wordt bij Scanfie, je kunt dus vandaag nog aan de slag! Gebruik je mobiele telefoon, tablet of laptop om digitale buzzers aan te maken. Binnen enkele minuten geregeld en maandelijks opzegbaar.

 • Geen hardware nodig
 • Geen investeringen, onderhoudskosten of diefstal
 • Direct operationeel en overal inzetbaar
 • Werkt altijd en op elke afstand
 • Vele malen goedkoper dan traditionele coaster / buzzer systemen
 • Gasten hebben geen app of account nodig
 • Combineerbaar met de digitale menukaart en betaalmodule

Wat kost het oproepsysteem?

Het digitale gasten oproepsysteem van Scanfie is in alle situaties vele malen goedkoper dan een traditioneel coaster systeem voor de horeca.
Ons gasten oproepsysteem is er al vanaf € 39 per maand en is maandelijks opzegbaar.
Benieuwd wat het in jouw situatie zou kosten? Vraag eens een vrijblijvende offerte aan!

Informatie over ons oproepsysteem

Wil je meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand formulier en ontvang vrijblijvend meer informatie. Wij leggen je graag alles uit wat je maar wilt weten over ons vernieuwende alarm oproepsysteem voor horeca.

Scanfie B.V.

Bredaseweg 8
4844 CL Terheijden
Nederland

Wil je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen je graag. Boek een demo