Oproepsysteem

Voor horeca, leisure en evenementen
Offerte aanvragen

Hoe werkt ons gasten oproepsysteem?

Draadloos oproepsysteem via telefoon

Ben je op zoek naar een draadloos oproepsysteem? Vergeet de ouderwetse buzzersystemen met coasters / pagers! Met ons oproepsysteem voor o.a. horeca en evenementen kun je je bezoekers oproepen door gebruik te maken van hun eigen mobiele telefoon. Je hebt als ondernemer alleen een telefoon, tablet of laptop nodig. De mobiele telefoon van jouw gasten, bezoekers of klanten wordt gebruikt als buzzer (ook wel coaster of pager genoemd) om ze te alarmeren. Zo voorkom je de aanschaf van een duur traditioneel systeem voor uw (horeca)onderneming of evenement dat opgeladen moet worden, kapot kan gaan en gestolen wordt.
Jouw gasten bepalen zelf welke meldingsvorm ze willen gebruiken als alarm:

 • Optisch-, geluid- en trilsignaal via browser
 • SMS bericht
 • Telefonische oproep (computerstem)
 • E-mail

Toepassing van het oproepsysteem

Ons draadloos oproepsysteem is onder andere toepasbaar als:

 • Gasten oproepsysteem in o.a. de horeca en leisure
 • Oproepsysteem tijdens festivals en evenementen, bijvoorbeeld foodtrucks
 • Alternatief voor volgnummersysteem / nummer oproepsysteem bij wachtrijen

Coronaproof zelfbediening

Open je vanwege de corona maatregelen of een tekort aan bedienend personeel een afhaalloket of stap je (deels) over op zelfsbediening? Dan is dit syteem precies wat je nu zoekt! Werk volledig contactloos en met anderhalve meter afstand. Laat jouw bezoekers buiten (op het terras of tijdens een wandeling) wachten op hun bestelling, op gepaste afstand van elkaar. Bereik ze eenvoudig, waar ze ook zijn, via hun telefoon.

Offerte ontvangen Contact opnemen
1,5m afstand

Uitlegvideo - bestellen met oproepsysteem

In deze video leggen we uit hoe je een afhaalpunt kunt creëren waarbij gasten zelf kunnen bestellen en betalen, en opgeroepen worden zodra hun bestelling gereed is. Heb je meerdere afhaalpunten, bijvoorbeeld voor drank en voor eten? Dan kun je eenvoudig per bereidingsplaats een alarm activeren met een eigen, duidelijke tekst.

Ons oproepsysteem is onder andere te vinden bij...
HEMA
Sportfondsen
Strandpaviljoen De Branding
Avontura
It Foarunder
Natuurpoort van Loon
Gasterij Manjefiek
GGD regio Utrecht
Beachclub Fuel
Optisport

Hoe werkt het gasten oproepsysteem?

Ons oproepsysteem werkt zowel losstaand, als in combinatie met onze bestel app. In het geval van de losstaande opstelling kun je een digitale buzzer aanmaken in de vorm van een unieke QR-Code. Deze kan gescant worden door je klant waarna je een melding kunt sturen naar zijn telefoon wanneer de bestelling afgehaald kan worden. In het geval van een wachtrij opstelling, kan er een algemene QR-Code gescant worden, deze blijft altijd hetzelfde.
In combinatie met onze horeca bestel app plaatsen je gasten eerst hun bestelling via de QR code menukaart, en (evt. na betaling) kan men een alarm type instellen. Het is bij deze opstelling ook gewoon nog steeds mogelijk om losse "buzzers" uit te geven.

Losstaande opstelling
Zelfbediening / Wachtrij Management

Scan de barcode

1 Buzzer maken en scannen

Scanfie genereert een unieke buzzer QR-Code die de klant kan scannen met zijn telefoon. Men kan ook een webcode invoeren.

Afrekenen

2 Alarmeer de besteller

Meld de buzzer af en Scanfie alarmeert de besteller direct via zijn telefoon. Er zijn verschillende meldingsvormen.

Geen app of account nodig!

Gecombineerde opstelling
Self-Ordering & Self-Service

Scan de barcode

1 Scannen

De besteller scant de unieke QR-Code aan tafel met zijn telefoon, of gaat naar app.scanfie.nl om de QR-code te scannen of de webcode in te voeren. Hij heeft geen app of account nodig!

Scan de barcode

2 Bestelling plaatsen

In plaats van op de bediening te wachten, gebruikt hij de digitale menukaart in zijn eigen taal om zijn bestelling te plaatsen. Eventueel kan er ook betaald worden via Scanfie.

Afrekenen

3 Alarmeer de besteller

De besteller stelt zijn favoriete meldingsvorm in. Scanfie alarmeert hem zodra je aangeeft dat de bestelling afgehaald kan worden. Dit kan ook per bereidingsplaats!

Onze klanten beoordelen ons uitstekend...
Gasterij Manjefiek

“Wij kunnen elke horecaondernemer Scanfie aanraden!
De software van Scanfie (QR-bestellen en webshop) is stabiel, werkt snel en is intuïtief. De webshop wordt ook goed ontvangen bij onze gasten. Dit is een bedrijf die de menselijke maat nog niet kwijt is geraakt en écht meedenkt met de ondernemer. Persoonlijk contact en zeer korte lijntjes.”

Joël Basta Gasterij Manjefiek
Vliegveld Hilversum Restaurant

“Scanfie scheelt ons personeelskosten. I.v.m. groot terras kunnen we nu een gedeelte op zelfbediening indelen. Bestellen via app en dranken/gerechten worden gebracht. De punten waar we tegen aanliepen in de test fase werden direct geïmplementeerd waardoor het perfect is afgestemd op onze locatie.”

Martin Restaurant Vliegveld Hilversum
Beauforthuis

“Onze gasten kunnen via deze app op het terras meteen bestellen en betalen. Dit maakt het voor ons eigenlijk ook veel overzichtelijker dan voorheen.”

Lidwien Vork Directeur Beauforthuis
It Foarûnder

“Goed programma dat de horeca goed helpt. Tevens werkt het snel en klantvriendelijk. Echt een top systeem 👍 En door het scannen van de QR code is het gebruik erg simpel en snel.”

R.L. Vellinga It Foarûnder
Colins

“Onze bediening heeft niet altijd de tijd om de gasten op hun wenken te bedienen. Als zij dan zelf kunnen bestellen is dat voor mij een ontzettende meerwaarde!”

Colin Rigter Eigenaar Colins Breda
Dolfijn - the plays to be-

“Scanfie heeft het systeem zodanig flexibel gemaakt dat het in overleg met ons helemaal aangepast is aan onze situatie en wensen. Door het gebruik van Scanfie is mijn horeca omzet flink toegenomen en heb ik minder last van personeelstekort. Onze gasten vinden het ook nog eens erg fijn werken!”

Thomas Dol Dolfijn - the plays to be-
De Branding

“Scanfie was onze redding doordat we razendsnel afhaal konden aanbieden met het horeca bestelsysteem van Scanfie.”

Noie Winkel Strandpaviljoen De Branding
HEMA

“Unieke, mooie oplossing voor je horeca! Scanfie is de enige aanbieder met buzzerfunctie op eigen device van klant en is zeer flexibel in het meedenken met onze wensen. Zoals bij ieder bestelsysteem dien je je even te verdiepen in de werking, maar dit is kinderspel. Zeer gedreven, enthousiaste, flexibele en professionele partij!”

René Witte HEMA
Embassy Festival Den Haag

“Enorm tevreden! Het systeem is helemaal aangepast naar onze wensen en wanneer hulp nodig was, waren ze goed te bereiken. Het systeem is makkelijk en overzichtelijk en de hardware was eenvoudig geïnstalleerd. Plug and play!”

Nadine Heijman Prooost Events

De voordelen van het oproepsysteem

Het gasten oproepsysteem is volledig digitaal en direct inzetbaar nadat je klant wordt bij Scanfie, je kunt dus vandaag nog aan de slag! Gebruik je mobiele telefoon, tablet of laptop om digitale buzzers aan te maken. Binnen enkele minuten geregeld en maandelijks opzegbaar.

 • Geen hardware nodig
 • Geen investeringen, onderhoudskosten of diefstal
 • Direct operationeel en overal inzetbaar
 • Werkt altijd en op elke afstand
 • Vele malen goedkoper dan traditionele coaster / buzzer systemen
 • Gasten hebben geen app of account nodig
 • Combineerbaar met de digitale menukaart en betaalmodule

Wat kost het oproepsysteem?

Het digitale gasten oproepsysteem van Scanfie is in alle situaties vele malen goedkoper dan een traditioneel coaster systeem voor de horeca.
Ons gasten oproepsysteem is er al vanaf € 29, inclusief 100 gratis sms berichten per maand. Daarnaast rekenen wij geen aansluitkosten en kun je maandelijks opzeggen.
Benieuwd wat het in jouw situatie zou kosten? Vraag eens een vrijblijvende offerte aan!

Informatie over ons oproepsysteem

Wil je meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand formulier en ontvang vrijblijvend meer informatie. Wij leggen je graag alles uit wat je maar wilt weten over ons vernieuwende alarm oproepsysteem voor horeca.

Contact met Scanfie
Wil je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen je graag.