Gasten oproepsysteem voor horeca

Bereken direct je kosten

Hoe werkt ons horeca oproepsysteem?

Met ons oproepsysteem voor de horeca kun je je gasten oproepen zodra hun bestelling klaar is door gebruik te maken van hun eigen mobiele telefoon. Je hebt als ondernemer alleen een tablet of laptop nodig. De mobiele telefoon van jouw gasten wordt gebruikt als coaster / buzzer om ze op te roepen zodra hun bestelling gereed is. Jouw gasten bepalen zelf welke meldingsvorm ze willen gebruiken! Zo voorkom je de aanschaf van een duur buzzer systeem of coaster systeem voor uw horeca onderneming.

Coronaproof

Open je vanwege de corona maatregelen een afhaalloket? Dan is dit syteem precies wat je nu zoekt! Werk volledig contactloos en met anderhalve meter afstand. Laat jouw bezoekers buiten (op het terras) of tijdens een wandeling wachten op hun bestelling, op gepaste afstand van elkaar. Bereik ze via hun telefoon.

Uitlegvideo: bestelapp met buzzer systeem

Hoe het werkt

Ons oproepsysteem werkt zowel losstaand (enkelvoudige opstelling), als in combinatie met onze horeca bestel app (complete opstelling). In het geval van de enkelvoudige opstelling kun je een digitale buzzer aanmaken in de vorm van een QR-Code. Deze kan gescant worden door de bezoeker waarna je een melding kunt sturen naar zijn telefoon wanneer de maaltijd afgehaald kan worden. In combinatie met onze horeca bestel app plaatst de bezoeker eerst zijn bestelling zelf via de digitale menukaart, en (evt. na betaling) kan hij een melding instellen. Het is bij deze opstelling ook nog steeds mogelijk om losse buzzers uit te geven.

Enkelvoudige opstelling

Scan de barcode

1 Coaster maken en scannen

Genereer een unieke coaster QR-Code die de bezoeker kan scannen met zijn telefoon. Hij kan ook een webcode invoeren. Er is geen app of account nodig!

Afrekenen

2 Alarmeer de bezoeker

Scanfie alarmeert de besteller zodra hij de bestelling kan ophalen. Er zijn verschillende meldingsvormen.

Complete opstelling

Scan de barcode

1 Scannen

Jouw gast scant de unieke QR-Code aan zijn tafel met zijn telefoon, of gaat naar app.scanfie.nl om de QR-code te scannen of de webcode in te voeren. Hij heeft geen app of account nodig!

Scan de barcode

2 Bestelling plaatsen

In plaats van op de bediening te wachten, gebruikt hij de digitale menukaart in zijn eigen taal om zijn bestelling te plaatsen. Eventueel kan er ook betaald worden via Scanfie.

Afrekenen

3 Alarmeer de besteller

De besteller stelt zijn favoriete meldingsvorm in. Scanfie alarmeert de besteller zodra je aangeeft dat de bestelling afgehaald kan worden.

De voordelen

Het gasten oproepsysteem is direct inzetbaar nadat je jezelf registreert bij Scanfie. Gebruik een eigen mobiele telefoon, tablet of laptop om coasters aan te maken. Binnen enkele minuten geregeld en de eerste maand geheel gratis.

  • Direct en overal inzetbaar
  • Combineerbaar met de digitale menukaart en betaalmodule
  • Geen investeringen, geen onderhoudskosten
  • Veel goedkoper dan traditionele coaster / buzzer systemen
  • Eindgebruikers hebben geen app of account nodig

Wat kost het

Het Scanfie oproepsysteem is te allen tijden goedkoper dan een traditioneel coaster systeem voor horeca. Benieuwd wat het in jullie situatie zou kosten? Bereken het met onze kostencalculator.

Informatie aanvragen

Wil je meer weten? Neem contact met ons op om meer informatie te ontvangen. Wij leggen je graag alles uit over ons vernieuwende horeca coaster systeem.