Gasten oproepsysteem voor horeca

Bereken direct je kosten

Hoe werkt ons horeca oproepsysteem?

Met ons oproepsysteem voor de horeca kun je je gasten oproepen zodra hun bestelling klaar is door gebruik te maken van hun eigen mobiele telefoon. Je hebt als ondernemer alleen een tablet of laptop nodig. De mobiele telefoon van jouw gasten wordt gebruikt als coaster / buzzer om ze op te roepen zodra hun bestelling gereed is. Zo voorkom je de aanschaf van een duur buzzer systeem of coaster systeem voor uw horeca onderneming. Geen bedienend personeel? Scanfie maakt self-service bij jouw onderneming mogelijk! Jouw gasten bepalen zelf welke meldingsvorm ze willen gebruiken:

  • Geluid- en trilsignaal via browser
  • E-mail
  • SMS bericht
  • Telefonische oproep
Telefoon oproepsysteem
1,5m afstand

Coronaproof horeca

Open je vanwege de corona maatregelen een afhaalloket? Dan is dit syteem precies wat je nu zoekt! Werk volledig contactloos en met anderhalve meter afstand. Laat jouw bezoekers buiten (op het terras) of tijdens een wandeling wachten op hun bestelling, op gepaste afstand van elkaar. Bereik ze via hun telefoon.

Direct aan de slag

Uitlegvideo: bestelapp met buzzer systeem

Hoe het werkt

Ons oproepsysteem werkt zowel losstaand (enkelvoudige opstelling), als in combinatie met onze horeca bestel app (complete opstelling). In het geval van de enkelvoudige opstelling kun je een digitale buzzer aanmaken in de vorm van een QR-Code. Deze kan gescant worden door de bezoeker waarna je een melding kunt sturen naar zijn telefoon wanneer de maaltijd afgehaald kan worden. In combinatie met onze horeca bestel app plaatst de bezoeker eerst zijn bestelling zelf via de digitale menukaart, en (evt. na betaling) kan hij een melding instellen. Het is bij deze opstelling ook nog steeds mogelijk om losse buzzers uit te geven.

Enkelvoudige opstelling
Self-Service

Scan de barcode

1 Buzzer maken en scannen

Genereer een unieke buzzer QR-Code die de bezoeker kan scannen met zijn telefoon. Hij kan ook een webcode invoeren.

Afrekenen

2 Alarmeer de bezoeker

Meld de buzzer af en Scanfie alarmeert de besteller direct via zijn telefoon. Er zijn verschillende meldingsvormen.

Geen app of account nodig!

Complete opstelling
Self-Ordering & Self-Service

Scan de barcode

1 Scannen

De besteller scant de unieke QR-Code aan tafel met zijn telefoon, of gaat naar app.scanfie.nl om de QR-code te scannen of de webcode in te voeren. Hij heeft geen app of account nodig!

Scan de barcode

2 Bestelling plaatsen

In plaats van op de bediening te wachten, gebruikt hij de digitale menukaart in zijn eigen taal om zijn bestelling te plaatsen. Eventueel kan er ook betaald worden via Scanfie.

Afrekenen

3 Alarmeer de besteller

De besteller stelt zijn favoriete meldingsvorm in. Scanfie alarmeert de besteller zodra je aangeeft dat de bestelling afgehaald kan worden.

De voordelen

Het gasten oproepsysteem is direct inzetbaar nadat je jezelf registreert bij Scanfie. Gebruik een mobiele telefoon, tablet of laptop om digitale buzzers aan te maken. Binnen enkele minuten geregeld en de eerste maand helemaal gratis.

  • Geen hardware nodig
  • Direct operationeel en overal inzetbaar
  • Combineerbaar met de digitale menukaart en betaalmodule
  • Geen investeringen, geen onderhoudskosten
  • Vele malen goedkoper dan traditionele coaster / buzzer systemen
  • Gebruikers hebben geen app of account nodig

Wat kost het

Het Scanfie oproepsysteem is te allen tijden goedkoper dan een traditioneel coaster systeem voor horeca. Daarnaast rekenen wij geen aansluitkosten en zijn al onze overeenkomsten maandelijks opzegbaar! Benieuwd wat het in jouw situatie zou kosten? Bereken het met onze kostencalculator.

Informatie aanvragen

Wil je meer weten? Neem contact met ons op om meer informatie te ontvangen. Wij leggen je graag alles uit over ons vernieuwende horeca coaster systeem.