Start met afhalen en bezorgen

Scanfie tovert jouw horeca onderneming binnen een dag om in een afhaal concept! Ontvang je bestellingen voortaan via je eigen bestelwebsite waarbij gasten zelf via de digitale menukaart kunnen bestellen en betalen. De bestelbonnen rollen automatisch bij je uit de bonprinter. Klanten kunnen zelf hun gewenste afhaal- of bezorgtijd opgeven. Stel minimaal bestelbedrag en bezorgkosten in per bezorggebied. Geef kortingscode mee voor een volgende bestelling. Zo blijf je jouw gasten een veilige en perfecte gastbeleving bieden, voldoe je aan de corona maatregelen en beperk je de omzetderving door COVID-19!

Lees de huidige regels
Afhaal maaltijden
Rapportage

Zoals jij het wilt

  • Openingstijden instellen voor afhaal- en bezorgen
  • Maximum aantal bestellingen per tijdslot instellen
  • Gasten kiezen zelf hun gewenste afhaal- of bezorgtijd
  • Pre-order voor een andere dag
  • Minimum bestelbedrag en bezorgkosten per gebied
  • Bestelwebsite in eigen huisstijl
  • Bestelbonnen splitten naar keuken en bar
  • Deals en couponcodes
  • Zelf je menukaarten aanpassen
  • Uitgebreide rapportage en inzichten
  • Combineerbaar met ons gasten oproepsysteem
Gratis demonstratie

Scanfie helpt onder andere...

Dit wil ik ook
  • geen commissie
  • maandelijks opzegbaar
  • eigen huisstijl

Hoe het werkt

Scanfie biedt naast de bestel app voor in de horeca ook een bestelwebsite om zelf vanuit huis of kantoor online eten te bestellen. We bieden alles wat je nodig hebt om te beginnen met je eigen afhaal- of bezorgservice. De webshop kan op een eigen domeinnaam draaien, toont de digitale menukaart(en) in de eigen taal en is in staat om persoonlijke aanbevelingen middels cross- en upselling te doen. De bezoeker kan online afrekenen. Vervolgens rolt de bestelbon automatisch uit jouw bonprinter in de keuken of de bar. De bestelling kan klaargemaakt worden voor bezorging of afhaal, en ondertussen kun je jouw klanten op de hoogte houden van de status.

Plaats bestellingen

1 Bestelling plaatsen

Via de bestelwebsite kunnen klanten zelf hun maaltijd bestellen voor afhaal of bezorgen.

Afrekenen

2 Afrekenen

Klanten kunnen direct online afrekenen via o.a. iDEAL in de vertrouwde bankieren app.

Bonprinter

3 Bon wordt geprint

De bestelbon rolt vervolgens automatisch direct uit de bonprinter in de keuken en/of bar.

De voordelen

  • Binnen een dag online bestellingen ontvangen
  • Je voldoet aan alle regels van de overheid
  • Veilig voor jou, je medewerkers en je gasten
  • Slechts € 1 per dag, geen commissie
  • Geen investering nodig, geen opstartkosten
  • In jullie eigen huisstijl
  • En: maandelijks opzegbaar!
Aan de slag

Dit vinden anderen...

“Scanfie was onze redding doordat we heel snel afhaal konden aanbieden”

Noie Winkel Strandpaviljoen De Branding

“Scanfie afhaal en bezorgen een reddingsboei voor horecaondernemers tijdens een gedeeltelijke lockdown”

Uitlegvideo: Corona-proof To Go afhaalloket

Huidige corona regels horeca

Bijgewerkt na de persconferentie van 14 december.

Dit zijn momenteel de belangrijkste regels voor horeca afhaal en bezorgen.

Horecagelegenheden (incl. coffeeshops) sloten 14 oktober 22.00 uur hun deuren en inmiddels is er een lockdown tot minimaal medio januari 2021. Ook locaties met een horecafunctie, zoals bioscopen en casino's blijven verplicht gesloten, net als zalencentra en feestlocaties.
De volgende uitzonderingen zijn hierop van toepassing:

  • Afhalen en bezorgen, maar na 20.00 uur geen verkoop van alcohol en softdrugs, sluiting uiterlijk 01:00 uur voor zowel afhaal als bezorgen.
  • Bedrijfskantines.
  • Vliegvelden na de security check, maar ook hier na 20:00 geen verkoop van alcohol meer.
  • Uitvaartcentra of vergelijkbare locaties waar een uitvaartplechtigheid plaatsvindt.
  • Eet- en drinkgelegenheden in zorginstellingen voor pariënten en hun bezoek.
  • Eet- en drinkgelegenheden binnen een locatie waar besloten en georganiseerde dagbesteding plaatsvindt voor kwetsbare groepen.

De volgende regels zijn hierbij van toepassing:

  • Eet- en drinkgelegenheden en roomservice in hotels zijn gesloten voor hotelgasten. Alcohol gebruiken op de hotelkamer, bijv. uit de minibar, mag wel. Er mogen ook twee personen op bezoek komen op je hotelkamer, net als thuis.
  • In restaurants, cafés en op het terras, binnen en buiten, houden gasten altijd 1,5 meter afstand tot elkaar (tenzij ze uit 1 huishouden komen). Het dragen van een mondkapje is binnen verplicht vanaf 13 jaar.
  • Bij het afhalen van eten en drinken vindt geen gezondheidscheck plaats en zijn reserveren, een vaste zitplaats en het registreren van contactgegevens niet nodig.
  • Ter plekke iets eten of drinken is niet toegestaan, er mag alleen afgehaald worden. Ook het gebruik van automaten is niet toegestaan.
  • Het is toegestaan te bezorgen als daar een vergunning voor is, deze is leidend. Zolang het restaurant maar volledig gesloten is voor bezoekers. Alcohol en softdrugs mogen na 20.00 uur niet meer verkocht, bezorgd, of buitenshuis genuttigd worden. Na 01:00 mag er ook niet meer bezorgd worden.
  • Voor zalencentra en feestlocaties (binnen én buiten) gelden dezelfde regels als voor de horeca.
Horeca regels coronavirus

Aanvragen

Is je interesse gewekt? We helpen je graag om jouw bezorg- en/of afhaalservice succesvol te maken. Vul onderstaand formulier in en we spreken elkaar snel!