Horeca bestelwebsite

Meest complete bestelwebsite voor afhaalrestaurants
Account aanmaken Demo bekijken

Stroomlijn je verkoopproces

Lanceer je eigen horeca bestelwebsite, ontvangen online afhaal- en bezorgbestellingen en behoud het overzicht! Gasten kunnen via de digitale menukaart zelf bestellen en betalen, de bestelbonnen rollen automatisch bij je uit de bonprinter en je betaald geen commissie. Klanten kunnen zelf hun gewenste afhaal- of bezorgtijd opgeven, waarbij je een maximum aantal bestellingen per tijdsvak in kan stellen zodat je nooit overspoelt wordt. Stel zelf eenvoudig een minimaal bestelbedrag en bezorgkosten in per bezorggebied. Laat je medewerkers eenvoudig telefonische bestellingen invoeren in onze backoffice en krijg een overzicht van al je bestellingen in 1 systeem. Maar ook kortingscodes en voorraadbeheer zijn onderdeel van het meest complete bestelsysteem.

Afhaal en bezorg bestelwebsite
Helemaal zoals jij het wilt
 • Zelf eenvoudig je menukaarten aanpassen zo vaak je wilt
 • Bestelwebsite in eigen huisstijl
 • Maximum aantal bestellingen per tijdslot instellen
 • Gasten kiezen zelf hun gewenste afhaal- of bezorgtijd
 • Bestelling en tijdstip handmatig of automatisch accepteren
 • Pre-order voor een andere dag (vooraf bestellen)
 • Minimum bestelbedrag en bezorgkosten per gebied
 • Bestelbonnen splitsen naar keuken en bar
 • Deals en couponcodes voor kortingen en loyaliteit
 • Uitgebreide rapportages en inzichten over verkopen en gasten
 • Uitbreidbaar met gasten oproepsysteem en Delivery Management
Account aanmaken

Waarom wachten? Maak nu zelf een account aan en ga direct aan de slag.

Geef een geldig e-mailadres op.
 • € 49 per maand, geen commissie
 • maandelijks opzegbaar
 • in eigen huisstijl

De voordelen

 • Slechts € 49 per maand, geen commissie
 • Binnen een dag online bestellingen ontvangen
 • Begeleiding van onze experts bij het overstappen
 • Geen investering nodig, geen opstartkosten
 • Maandelijks opzegbaar
 • In jullie eigen huisstijl
 • Gratis tips om je bestelwebsite te promoten
 • Veilig online betalingen ontvangen met o.a. iDEAL
iDEAL
Zij kozen al voor Scanfie...

Staat jouw logo hier binnenkort ook tussen?

AnyTyme
Cafetaria 't Stoepje
HEMA
De Markplas
Recra
Acqua Farina
De Hoge Heide Vlijmen - Happen Stappen Bewegen
Verde
Deining aan Zee
Kruik Middelharnis
Camping de Pallegarste
Domein Groot Besselink
Lunch en Borrel
Pizzeria Tivoli
Marvilla Parks
Ahmadi Dinner
Mercado Uno
Snackbar Rodi

Horeca bezorg app

Scanfie is ideaal als je met eigen bezorgers werkt. Zo printen we standaard een QR-code op de bon met route informatie. Breid Scanfie uit met onze Delivery Management Plugin en bijbehorende Bezorger App en behoud het overzicht over je bezorgmaaltijden. We sturen automatisch informatie door naar de bezorg app op de telefoon van je bezorgers:

 • De bestelde producten
 • Adresinformatie
 • Contactgegevens
 • Betaalstatus
 • Geoptimaliseerde bezorgroute
Maaltijdbezorger
Bezorg app

Bekijk de locatie van alle bezorgers en (openstaande) bezorgtaken op een kaart, wijs bezorgingen handmatig of automatisch toe en optimaliseer de bezorgroute. Houd je klanten automatisch op de hoogte via e-mail of SMS. Accepteer je contante betalingen? We houden precies voor je bij hoeveel geld elke bezorger bij zich zou moeten hebben! Zo heb jij geen omkijken meer naar de bezorgservice van jouw restaurant en hou je tijd over voor je gasten.

Wat onze klanten zeggen...
Land van Fluwel

“Handig systeem, simpel en overzichtelijk. Goed voor het gebruik met QR-codes op tafel. Service is heel goed, reageren snel en zoeken snel naar oplossingen.”

Land van Fluwel
Strand Deining

“Bij Scanfie geven ze nooit op om beter te worden! Bij scanfie begrijpen ze echt wat hun klant nodig heeft en laten ze klanten Scanfie helemaal op maat gemaakt toepassen. Bij Scanfie doen ze wat ze beloven!”

Richard Groot Strand Deining
Happydays Noord-Holland

“De flexibiliteit en de goede service van het Scanfie team is 1 van de grootste voordelen. Onze wensen worden met rap tempo op een goede manier verwerkt in het al uitgebreide systeem. Elk partycentrum is natuurlijk verschillend, maar dat maakt voor Scanfie niet uit! Zij maken het systeem precies zoals wij het graag willen hebben. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Scanfie.”

Delano de Decker HappyDays Noord-Holland
Koetshuis de Haar

“Heel erg goed kassasysteem voor tijdelijke evenementen.
Product is zeker aan te raden.
Ook de bijkomende service is erg goed.”

Hidde Gol Koetshuis de Haar
Pizzeria Tivoli

“Het beste systeem wat er is! Wij werken nu ongeveer een jaar met Scanfie en het bevalt ons SUPER! De service is echt op. Het systeem wordt bij elke update beter en beter. Beste aankoop wat wij als restaurant hebben gedaan tot nu toe. Het heeft ons werk veel makkelijker gemaakt en ons veel kopzorgen bespaard. (Personeel ect.) vooral nu in deze moeilijke tijd. Bedankt Scanfie team voor dit prachtige systeem.”

Ristorante Pizzeria Tivoli Maastricht
Outdoor Delft

“Scanfie is een kassa systeem met creatieve oplossingen op maat! In ons geval heeft Scanfie ervoor gezorgd dat onze instructeurs vanaf het paintball veld een paar honderd meter verwijderd van de kassa alsnog producten kunnen toevoegen aan de groepsrekening. Wij raden Scanfie zeker aan omdat ze ook vandaag de dag ons nog steeds verder helpen met moeilijke vragen.”

Mitchell Verweij Outdoor Delft
Vliegveld Hilversum Restaurant

“Scanfie scheelt ons personeelskosten. I.v.m. groot terras kunnen we nu een gedeelte op zelfbediening indelen. Bestellen via app en dranken/gerechten worden gebracht. De punten waar we tegen aanliepen in de test fase werden direct geïmplementeerd waardoor het perfect is afgestemd op onze locatie.”

Martin Restaurant Vliegveld Hilversum
Beauforthuis

“Onze gasten kunnen via deze app op het terras meteen bestellen en betalen. Dit maakt het voor ons eigenlijk ook veel overzichtelijker dan voorheen.”

Lidwien Vork Directeur Beauforthuis
It Foarûnder

“Goed programma dat de horeca goed helpt. Tevens werkt het snel en klantvriendelijk. Echt een top systeem 👍 En door het scannen van de QR code is het gebruik erg simpel en snel.”

R.L. Vellinga It Foarûnder
Zwembad de Stok Roosendaal

“In coronatijd heeft het ons geholpen bij drukke dagen om de toegang te versoepelen. Daarnaast voorkomt het een lange rij bij de horeca. De integratie verliep erg vlot. Ze zijn ontzettend behulpzaam en staan graag voor je klaar. De software is zeer gebruiksvriendelijk en tot in de puntjes aan te passen naar wens. Als er al iets ontbreekt, dan kan je dit bespreekbaar maken en gaan ze kijken of het mogelijk is dit alsnog te implementeren. Klantvriendelijk, behulpzaam en professioneel!”

Denise van Rietschoten Zwembad De Stok
Dolfijn - the plays to be-

“Scanfie heeft het systeem zodanig flexibel gemaakt dat het in overleg met ons helemaal aangepast is aan onze situatie en wensen. Door het gebruik van Scanfie is mijn horeca omzet flink toegenomen en heb ik minder last van personeelstekort. Onze gasten vinden het ook nog eens erg fijn werken!”

Thomas Dol Dolfijn - the plays to be-
Cafetaria 't Stoepje

“Wij zijn goed geholpen door de eigenaren van dit bedrijf. Al onze wensen tijdens een fysieke bijeenkomst geventileerd, en wat gelijk kon hebben ze ook gelijk gedaan. We hebben nu al een prettige samenwerking. Alles is bijna mogelijk en staat of valt met de inrichting. De software bevat alles wat we willen.”

Ronald van den Borden Cafetaria 't Stoepje
HEMA

“Unieke, mooie oplossing voor je horeca! Scanfie is de enige aanbieder met buzzerfunctie op eigen device van klant en is zeer flexibel in het meedenken met onze wensen. Zoals bij ieder bestelsysteem dien je je even te verdiepen in de werking, maar dit is kinderspel. Zeer gedreven, enthousiaste, flexibele en professionele partij!”

René Witte HEMA
Gasterij Manjefiek

“Wij kunnen elke horecaondernemer Scanfie aanraden!
De software van Scanfie (QR-bestellen en webshop) is stabiel, werkt snel en is intuïtief. De webshop wordt ook goed ontvangen bij onze gasten. Dit is een bedrijf die de menselijke maat nog niet kwijt is geraakt en écht meedenkt met de ondernemer. Persoonlijk contact en zeer korte lijntjes.”

Joël Basta Gasterij Manjefiek
Goudse IJsbaan

“Onze ervaring met Scanfie is zeer positief. We gebruikten Scanfie voor ons pop-up restaurant, van bestellen via QR-code tot de kassa om kaartjes te kopen voor toegang. In de backoffice is alles uitgesplitst wat makkelijk is als je bijvoorbeeld resultaat wilt zien van bepaalde producten. Werken met Scanfie is heel eenvoudig. Het QR-bestellen werkt perfect en maakte ons leven een stuk makkelijker tijdens ons evenement.”

Rodin le Mair Grand Canyon Events
Embassy Festival Den Haag

“Enorm tevreden! Het systeem is helemaal aangepast naar onze wensen en wanneer hulp nodig was, waren ze goed te bereiken. Het systeem is makkelijk en overzichtelijk en de hardware was eenvoudig geïnstalleerd. Plug and play!”

Nadine Heijman Prooost Events
Golfbaan Het Wedde Voorschoten

“Veelzijdig qua inzet van het systeem. Tevens kun je op- en afschalen, handig met bijv. terrasseizoen etc. Inmiddels ook met directe PIN koppeling.”

Pim van Hal Golfbaan Het Wedde
Bingo bij Festival Beilen

“Wij hebben Scanfie gebruikt tijdens het organiseren van een grote bingo in de feesttent, dit is ons zeer goed bevallen. De bezoekers konden rustig tijdens de bingo hun consumpties bestellen en tijdens de pauzes was het geen gekkenboel bij de bar. Wij raden een ieder Scanfie aan, ze reageren zeer snel en helpen je met alles om het goed te laten verlopen.”

Johan Greydanus Stichting Festival Beilen
Partners & Integraties

Werk nog efficiënter en koppel Scanfie met o.a. je reservering-, facturatie-, en boekhoudsysteem.
Bekijk alle integraties met Scanfie. Wij zijn altijd op zoek naar mooie samenwerkingen, wil jij partner worden?

Nostium
Nostium
Profri
Pay.
Pay.
Worldline
Horeko an Exact Company
Reeleezee
Exact
Nostradamus
Muis Software
Xandrion
Rompslomp
Twinfield
Great Stay App
e-Boekhouden.nl
Visma en Yuki
Snelstart
WeFact
Tookan
Recreainfo
FactuurSturen.nl
EasyReservationPro

Wat kost de bestelwebsite?

De Scanfie bestelwebsite voor horeca is voordeliger dan je denkt en bovendien maandelijks opzegbaar!
Je hebt onze horeca software al voor € 49 per maand, wat zich eenvoudig terug verdient door de extra omzet en de efficiënte manier van werken.
Benieuwd wat het in jouw situatie zou kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Informatie aanvragen

Is je interesse gewekt? We helpen je graag om jouw bezorg- en/of afhaalservice succesvol te maken. Vul onderstaand formulier in en we spreken elkaar snel!

Scanfie B.V.

Bredaseweg 8
4844 CL Terheijden
Nederland

Wil je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen je graag. Boek een demo