Bestel app voor horeca

Informatie aanvragen

Coronaproof horeca

Scanfie tovert jouw horeca onderneming om in een coronaproof concept! Dit doen we door het digitale Self-Order menu en online betalingen waardoor bestellen en betalen volledig contactloos en conform de anderhalvemeterregel kan, wat ook voor minder loopbewegingen zorgt. Maar ook door ons gasten oproepsysteem zodat jouw gasten een melding krijgen zodra ze hun maaltijd kunnen afhalen aan het afhaalloket. Daarnaast biedt onze tafelmanagement module uitkomst om actief bij te houden hoeveel mensen er in jouw zaak zijn en hoe lang ze al aan hun tafel zitten. We bieden ook nog eens de mogelijkheid om een tafel online te reserveren inclusief corona gezondheidscheck. Zo blijf je jouw gasten een veilige en perfecte gastbeleving bieden!

Horeca personeel
Horeca bestel app van Scanfie

Laat je gasten snel en eenvoudig bestellen

Zorgt personeelstekort of de coronamaatregelen bij jouw voor zorgen? Kun je de piekmomenten niet goed opvangen? Wil je jouw gasten de perfecte beleving blijven bieden? Met Scanfie onderscheid je jezelf van de concurrentie door je gasten Self-Ordering aan te bieden via hun mobiele telefoon, laagrempelig zonder een app te hoeven installeren. Eventueel kan de bezoeker ook direct betalen via Scanfie, zodat hij kan vertrekken wanneer hij wil! Dat maakt onze horeca bestel app zeker onmisbaar op het terras. Scanfie is ondermeer toepasbaar bij: hotels, restaurants, cafés, strandtenten, ijssalons, lunchrooms, zwembaden, indoor speeltuinen, enz. Maar ook tijdens evenementen kan Scanfie helpen.

Wat kost de bestelapp

Uitlegvideo bestel app horeca

Scanfie is onder andere te vinden bij...

HEMA - Horeca
Optisport
Avontura
Beauforthuis
Brasserie De Oude Abdij
It Foarunder

Hoe het werkt

Scanfie is een horeca bestel app die volledig in de browser werkt. Er is dus geen app en ook geen account nodig. Scanfie werkt zowel op een tablet als op de mobiele telefoon van jouw gasten. Scanfie toont de digitale menukaart(en) in de eigen taal en is in staat om persoonlijke aanbevelingen middels cross- en upselling te doen. De bezoeker kan via Scanfie afrekenen of via Scanfie het personeel om de rekening vragen. Na bestelling rolt de bestelbon uit jouw Epson ePOS bonprinter (of vergelijkbaar) in de keuken of de bar, of wordt de bestelling in het bestaande kassasysteem gezet (bijv. Untill of MplusKASSA). Scanfie kan dus zowel zelfstandig draaien, als in combinatie met jullie kassasysteem. Vervolgens kan de bediening de bestelling uitleveren of in het geval van self-service, jouw gasten oproepen zodat die zelf de bestelling kan afhalen!

Scan de QR-Code

1 Scannen

De gebruiker scant de QR-Code of NFC chip aan tafel of de balie (voor take away / to go). Hij heeft geen app of account nodig!

Plaats bestellingen

2 Bestelling plaatsen

In plaats van op de bediening te wachten, gebruikt hij de digitale self-order menukaart in zijn eigen taal om te bestellen.

Afrekenen

3 Afrekenen (optie)

Optioneel kunnen jouw gasten direct (apart) afrekenen via o.a. iDEAL. Zo kunnen ze ook vertrekken wanneer ze willen.

De voordelen

De horeca bestel app van Scanfie is toepasbaar bij o.a. hotels, restaurants, cafés, vergaderruimtes, all you can eat, lunchrooms, strandpaviljoenen, snackbars, ijssalons, bowling en recreatie, campings, sportkantines, bioscopen, theaters, clubs, zwembaden, (indoor) speeltuinen, speelparadijzen, trampolineparken, (voetbal)stadions, vliegvelden en tijdens conferenties en andere evenementen.

Voor jou als horeca ondernemer

 • Minder bedienend personeel nodig
 • Meer tijd voor persoonlijk contact
 • Piekmomenten beter op te vangen, lagere werkdruk
 • Tevreden, terugkerende gasten door snellere service
 • Meer bestellingen, hogere omzet
 • Uitverkochte producten direct van de kaart af
 • Dynamisch aanbiedingen promoten
 • Geen investering nodig, geen opstartkosten

Voor jouw gasten

 • Nooit meer lang wachten op de bediening
 • Duidelijke meertalige menukaart die altijd up-to-date is
 • Gepersonaliseerde aanbevelingen
 • Direct (apart) afrekenen of de rekening vragen
 • Bediening om hulp vragen via je smartphone
 • Betere klantbeleving en persoonlijk contact
 • Geen app nodig, geen account nodig
Horecaondernemer aan het woord

Dit vinden anderen...

“Onze bediening heeft niet altijd de tijd om de gasten op hun wenken te bedienen. Als zij dan zelf kunnen bestellen is dat voor mij een ontzettende meerwaarde!”

Colin Rigter Eigenaar Colins Breda

“Onze gasten kunnen via deze app op het terras meteen bestellen en betalen. Dit maakt het voor ons eigenlijk ook veel overzichtelijker dan voorheen.”

Lidwien Vork Directeur Beauforthuis
Ik wil ook beginnen Informatie aanvragen

Probleemloos van start met QR-bestellen

Je gast kan Scanfie gebruiken...

 • Door de telefoon op het tafelplaatje te leggen (NFC)
 • Door de QR-Code te scannen met hun eigen smartphone camera
 • Door een QR-Code app of Chrome te gebruiken
 • Door naar app.scanfie.nl te gaan
 • Door de webcode van de tafel in te voeren
QR-Code scannen

Wat kost het

De Scanfie bestelapp voor de horeca is voordeliger dan je denkt en bovendien maandelijks opzegbaar!
Benieuwd wat het in jouw situatie zou kosten?
Bereken het online met onze kostencalculator.

Informatie aanvragen

Is je interesse gewekt? We ondersteunen graag jouw horecazaak met onze services. Vul onderstaand formulier in om de mogelijkheden te bespreken.