Bestelzuil horeca

Laat je gasten snel en eenvoudig zelf bestellen
Offerte aanvragen Informatie aanvragen

Kiosk QR bestellen

Heb je een druk afhaalpunt in je zaak of bedien je je gasten niet aan tafel? Dan is de kiosk QR oplossing van Scanfie ideaal! Voorkom wachtrijen en laat jouw gasten zelf bestellen en betalen via een QR-Code. Gasten gebruiken hun eigen telefoon om te bestellen, dit voorkomt de aanschaf van een bestelzuil zoals iedereen die tegenwoordig kent van McDonald's. Met de kiosk bestelmodule van Scanfie creër je binnen een dag een verkooppunt zonder extra personeel.
Combineer dit met ons gasten oproepsysteem en stuur een melding naar de mobiele telefoon van je gasten wanneer de bestelling afgehaald kan worden, op elke afstand!
Voor slechts € 30 per maand laat je jouw gasten mobiel bestellen via de digitale menukaart die je continue zelf kunt aanpassen.
Kiosk QR bestellen van Scanfie wordt ingezet bij horeca, leisure en catering tijdens evenementen (bijvoorbeeld bij foodtrucks).

QR bestellen bij kiosk
Bestelzuil voor horeca

Digitaal verkoopproces

Scanfie zorgt voor een extra verkooppunt zonder extra personeel! Gasten kunnen zelf een QR-Code scannen en bestellen via de digitale menukaart. Naast contactloos bestellen kunnen je gasten zo ook veilig en contactloos betalen via hun telefoon en bied jij een unieke bestelervaring. Zo kun je meer gasten helpen en je omzet verhogen zonder investering, hoge kosten of extra personeel. De horeca software van Scanfie is jullie nieuwe digitale medewerker en ondersteund het team graag bij drukte zonder chaos te veroorzaken. Begin vandaag nog met innoveren en voorkom frustratie bij gasten: introduceer kiosk QR-Code bestellen op jouw afhaalpunt.

Scanfie helpt onder andere...

HEMA
Het Veerkwartier
Sportfondsen
Gasterij Manjefiek
IJsboerderij De Bonte Koe
Kruik Middelharnis
Koning Goedhart
Crème de la Cookies
Brasserie 1884
Beachclub Fuel
Casa Reinders
Mister Nata
Restaurant Vliegveld Hilversum
Natuurpoort van Loon
Pizzeria Tivoli
Beauforthuis
Dolfijn - the plays to be
Informatie aanvragen

Hoe werkt bestellen via QR?

De horeca software van Scanfie werkt volledig in de browser (bijv. Chrome). Er is dus geen app en geen account nodig en het werkt op elke telefoon. Scanfie toont de digitale menukaart van je restaurant in de eigen taal en is in staat om consistente en persoonlijke aanbevelingen middels cross- en upselling te doen. Gasten kunnen direct via Scanfie afrekenen. Na bestelling rolt de bestelbon uit jouw bonprinter in de keuken of de bar, of wordt de bestelling in het bestaande kassasysteem gezet (bijv. CSiPOS, MplusKASSA, Micros of Untill). Scanfie kan dus zowel zelfstandig draaien, als in combinatie met jullie kassasysteem.

Scan de QR-Code

1 Scannen

De gebruiker scant de QR-Code vanaf een poster of ander drukwerk. Er is geen app of account nodig!

QR bestellen

2 Bestelling plaatsen

In plaats van op een medewerker te wachten, kan men via de digitale menukaart in de eigen taal bestellen.

Afrekenen

3 Afrekenen

Gasten rekenen direct af via o.a. iDEAL zodat je medewerkers nog meer tijd overhouden.

Uitlegvideo - Zelf bestellen via QR

Kiosk QR bestellen van Scanfie is een afhaal app waarmee je binnen een dag een corona-proof pickup point maakt voor take away of zelfbediening.
Voor slechts € 30 per maand laat je met onze horeca software jouw gasten zelf bestellen en afhalen via een QR code menukaart en oproepsysteem voor horeca.

Gratis uitproberen

De voordelen van QR bestellen

De horeca bestel app van Scanfie is een extra service voor jouw gasten en in je eigen huisstijl te krijgen. Onze horeca app wordt o.a. toegepast bij hotels, restaurants, cafés, terrassen, vergaderruimtes, all you can eat, lunchrooms, strandpaviljoenen, snackbars, ijssalons, bowling en recreatie, campings, sportkantines, bioscopen, theaters, clubs, zwembaden, (indoor) speeltuinen, speelparadijzen, trampolineparken, (voetbal)stadions, vliegvelden en tijdens conferenties, festivals en andere evenementen.

Voor jou als horeca ondernemer

 • Minder last van personeelstekort en onderbezetting
 • Lagere personeelskosten en werkdruk
 • Rustige- en piekmomenten beter op te vangen
 • Meer omzet door meer bestellingen en hogere bonwaarde
 • Meer overzicht en controle, werk efficiënter
 • Tevreden, terugkerende gasten door snellere service

Voor jouw gasten

 • Haal de nummer 1 frustratie weg: wachttijden
 • Duidelijke meertalige menukaart die altijd up-to-date is
 • Gepersonaliseerde aanbevelingen
 • Geen app of account nodig: scannen, bestellen, betalen!
Onze klanten beoordelen ons uitstekend...

“Wij kunnen elke horecaondernemer Scanfie aanraden!
De software van Scanfie (QR-bestellen en webshop) is stabiel, werkt snel en is intuïtief. De webshop wordt ook goed ontvangen bij onze gasten. Dit is een bedrijf die de menselijke maat nog niet kwijt is geraakt en écht meedenkt met de ondernemer. Persoonlijk contact en zeer korte lijntjes.”

Joël Basta Gasterij Manjefiek
Gasterij Manjefiek
Vliegveld Hilversum Restaurant

“Scanfie scheelt ons personeelskosten. I.v.m. groot terras kunnen we nu een gedeelte op zelfbediening indelen. Bestellen via app en dranken/gerechten worden gebracht. De punten waar we tegen aanliepen in de test fase werden direct geïmplementeerd waardoor het perfect is afgestemd op onze locatie.”

Martin Restaurant Vliegveld Hilversum

“Onze gasten kunnen via deze app op het terras meteen bestellen en betalen. Dit maakt het voor ons eigenlijk ook veel overzichtelijker dan voorheen.”

Lidwien Vork Directeur Beauforthuis
Beauforthuis
It Foarûnder

“Goed programma dat de horeca goed helpt. Tevens werkt het snel en klantvriendelijk. Echt een top systeem 👍 En door het scannen van de QR code is het gebruik erg simpel en snel.”

R.L. Vellinga It Foarûnder

“Onze bediening heeft niet altijd de tijd om de gasten op hun wenken te bedienen. Als zij dan zelf kunnen bestellen is dat voor mij een ontzettende meerwaarde!”

Colin Rigter Eigenaar Colins Breda
Colins - Have it all-
De Branding Strandpaviljoen Terschelling

“Scanfie was onze redding doordat we heel snel afhaal konden aanbieden”

Noie Winkel Strandpaviljoen De Branding

“Unieke, mooie oplossing voor je horeca! Scanfie is de enige aanbieder met buzzerfunctie op eigen device van klant en is zeer flexibel in het meedenken met onze wensen. Zoals bij ieder bestelsysteem dien je je even te verdiepen in de werking, maar dit is kinderspel. Zeer gedreven, enthousiaste, flexibele en professionele partij!”

René Witte HEMA
HEMA
Prooost Events

“Enorm tevreden! Het systeem is helemaal aangepast naar onze wensen en wanneer hulp nodig was, waren ze goed te bereiken. Het systeem is makkelijk en overzichtelijk en de hardware was eenvoudig geïnstalleerd. Plug and play!”

Nadine Heijman Prooost Events

Werk efficiënter door onze horeca software

 • Overzichtelijk keukenscherm
 • Bestelbonnen splitsen
 • Keukenbonnen met grotere letters
 • Uitgebreide rapportage en inzichten
 • Veilig online betalingen ontvangen met o.a. iDEAL
 • Alles in 1 bestelsysteem voor horeca
iDEAL
Keukenscherm
QR-Code scannen

Probleemloos van start met QR-bestellen

Je gasten kunnen de horeca app gebruiken...

 • Door de telefoon op het plaatje te leggen (NFC)
 • Door de QR-Code te scannen met hun eigen smartphone camera
 • Door naar app.scanfie.nl te gaan
 • Door de unieke webcode in te voeren

Wat kost een QR bestelzuil?

De Scanfie bestelapp voor horeca & leisure is voordeliger dan je denkt en bovendien maandelijks opzegbaar!
Kiosk QR bestellen is er al voor € 30 per maand, wat eenvoudig terug te verdienen is door de extra omzet en besparing op personeelskosten.

Laat je gasten in de horeca bestellen via QR

We ondersteunen graag jouw horecazaak met onze besteloplossing. Vul onderstaand formulier in om de mogelijkheden te bespreken.

Contact met Scanfie
Wil je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen je graag.