Bestelzuil horeca

Laat je gasten snel en eenvoudig zelf bestellen
Offerte aanvragen Informatie aanvragen

Kiosk QR bestellen

Heb je een druk afhaalpunt in je zaak of bedien je je gasten niet aan tafel? Dan is de kiosk QR oplossing van Scanfie ideaal! Voorkom wachtrijen en laat jouw gasten zelf bestellen en betalen via een QR-Code. Gasten gebruiken hun eigen telefoon om te bestellen, dit voorkomt de aanschaf van een bestelzuil zoals iedereen die tegenwoordig kent van McDonald's. Met de kiosk bestelmodule van Scanfie creër je binnen een dag een verkooppunt zonder extra personeel.
Combineer dit met ons gasten oproepsysteem en stuur een melding naar de mobiele telefoon van je gasten wanneer de bestelling afgehaald kan worden, op elke afstand!
Voor slechts € 30 per maand laat je jouw gasten mobiel bestellen via de digitale menukaart die je continue zelf kunt aanpassen.
Kiosk QR bestellen van Scanfie wordt ingezet bij horeca, leisure en catering tijdens evenementen (bijvoorbeeld bij foodtrucks).

QR bestellen bij kiosk
Bestelzuil voor horeca

Digitaal verkoopproces

Scanfie zorgt voor een extra verkooppunt zonder extra personeel! Gasten kunnen zelf een QR-Code scannen en bestellen via de digitale menukaart. Naast contactloos bestellen kunnen je gasten zo ook veilig en contactloos betalen via hun telefoon en bied jij een unieke bestelervaring. Zo kun je meer gasten helpen en je omzet verhogen zonder investering, hoge kosten of extra personeel. De horeca software van Scanfie is jullie nieuwe digitale medewerker en ondersteund het team graag bij drukte zonder chaos te veroorzaken. Begin vandaag nog met innoveren en voorkom frustratie bij gasten: introduceer kiosk QR-Code bestellen op jouw afhaalpunt.

Scanfie helpt onder andere...

Deining aan Zee
HEMA
Sportfondsen
Snackbar Rodi Rotterdam
Skicenterum Moser
Beachclub Fuel
Het Veerkwartier
Gasterij Manjefiek
IJsboerderij De Bonte Koe
IPOs Coffee Gallery
Restaurant Vliegveld Hilversum
Beauforthuis
Pizzeria Tivoli
PUURR By Rich
Natuurpoort van Loon
Dolfijn - the plays to be
Kruik Middelharnis
Optisport
Informatie aanvragen

Hoe werkt bestellen via QR?

De horeca software van Scanfie werkt volledig in de browser (bijv. Chrome). Er is dus geen app en geen account nodig en het werkt op elke telefoon. Scanfie toont de digitale menukaart van je restaurant in de eigen taal en is in staat om consistente en persoonlijke aanbevelingen middels cross- en upselling te doen. Gasten kunnen direct via Scanfie afrekenen. Na bestelling rolt de bestelbon uit jouw bonprinter in de keuken of de bar, of wordt de bestelling in het bestaande kassasysteem gezet (bijv. CSiPOS, MplusKASSA, Micros of Untill). Scanfie kan dus zowel zelfstandig draaien, als in combinatie met jullie kassasysteem.

Scan de QR-Code

1 Scannen

De gebruiker scant de QR-Code vanaf een poster of ander drukwerk. Er is geen app of account nodig!

QR bestellen

2 Bestelling plaatsen

In plaats van op een medewerker te wachten, kan men via de digitale menukaart in de eigen taal bestellen.

Afrekenen

3 Afrekenen

Gasten rekenen direct af via o.a. iDEAL zodat je medewerkers nog meer tijd overhouden.

Uitlegvideo - Zelf bestellen via QR

Kiosk QR bestellen van Scanfie is een afhaal app waarmee je binnen een dag een corona-proof pickup point maakt voor take away of zelfbediening.
Voor slechts € 30 per maand laat je met onze horeca software jouw gasten zelf bestellen en afhalen via een QR code menukaart en oproepsysteem voor horeca.

Gratis uitproberen

De voordelen van QR bestellen

De horeca bestel app van Scanfie is een extra service voor jouw gasten en in je eigen huisstijl te krijgen. Onze horeca app wordt o.a. toegepast bij hotels, restaurants, cafés, terrassen, vergaderruimtes, all you can eat, lunchrooms, strandpaviljoenen, snackbars, ijssalons, bowling en recreatie, campings, sportkantines, bioscopen, theaters, clubs, zwembaden, (indoor) speeltuinen, speelparadijzen, trampolineparken, (voetbal)stadions, vliegvelden en tijdens conferenties, festivals en andere evenementen.

Voor jou als horeca ondernemer

 • Minder last van personeelstekort en onderbezetting
 • Lagere personeelskosten en werkdruk
 • Rustige- en piekmomenten beter op te vangen
 • Meer omzet door meer bestellingen en hogere bonwaarde
 • Meer overzicht en controle, werk efficiënter
 • Tevreden, terugkerende gasten door snellere service

Voor jouw gasten

 • Haal de nummer 1 frustratie weg: wachttijden
 • Duidelijke meertalige menukaart die altijd up-to-date is
 • Gepersonaliseerde aanbevelingen
 • Geen app of account nodig: scannen, bestellen, betalen!
Wat onze klanten zeggen...
Land van Fluwel

“Handig systeem, simpel en overzichtelijk. Goed voor het gebruik met QR-codes op tafel. Service is heel goed, reageren snel en zoeken snel naar oplossingen.”

Land van Fluwel
Strand Deining

“Bij Scanfie geven ze nooit op om beter te worden! Bij scanfie begrijpen ze echt wat hun klant nodig heeft en laten ze klanten Scanfie helemaal op maat gemaakt toepassen. Bij Scanfie doen ze wat ze beloven!”

Richard Groot Strand Deining
Koetshuis de Haar

“Heel erg goed kassasysteem voor tijdelijke evenementen.
Product is zeker aan te raden.
Ook de bijkomende service is erg goed.”

Hidde Gol Koetshuis de Haar
Pizzeria Tivoli

“Het beste systeem wat er is! Wij werken nu ongeveer een jaar met Scanfie en het bevalt ons SUPER! De service is echt op. Het systeem wordt bij elke update beter en beter. Beste aankoop wat wij als restaurant hebben gedaan tot nu toe. Het heeft ons werk veel makkelijker gemaakt en ons veel kopzorgen bespaard. (Personeel ect.) vooral nu in deze moeilijke tijd. Bedankt Scanfie team voor dit prachtige systeem.”

Ristorante Pizzeria Tivoli Maastricht
Vliegveld Hilversum Restaurant

“Scanfie scheelt ons personeelskosten. I.v.m. groot terras kunnen we nu een gedeelte op zelfbediening indelen. Bestellen via app en dranken/gerechten worden gebracht. De punten waar we tegen aanliepen in de test fase werden direct geïmplementeerd waardoor het perfect is afgestemd op onze locatie.”

Martin Restaurant Vliegveld Hilversum
Beauforthuis

“Onze gasten kunnen via deze app op het terras meteen bestellen en betalen. Dit maakt het voor ons eigenlijk ook veel overzichtelijker dan voorheen.”

Lidwien Vork Directeur Beauforthuis
It Foarûnder

“Goed programma dat de horeca goed helpt. Tevens werkt het snel en klantvriendelijk. Echt een top systeem 👍 En door het scannen van de QR code is het gebruik erg simpel en snel.”

R.L. Vellinga It Foarûnder
Zwembad de Stok Roosendaal

“In coronatijd heeft het ons geholpen bij drukke dagen om de toegang te versoepelen. Daarnaast voorkomt het een lange rij bij de horeca. De integratie verliep erg vlot. Ze zijn ontzettend behulpzaam en staan graag voor je klaar. De software is zeer gebruiksvriendelijk en tot in de puntjes aan te passen naar wens. Als er al iets ontbreekt, dan kan je dit bespreekbaar maken en gaan ze kijken of het mogelijk is dit alsnog te implementeren. Klantvriendelijk, behulpzaam en professioneel!”

Denise van Rietschoten Zwembad De Stok
Dolfijn - the plays to be-

“Scanfie heeft het systeem zodanig flexibel gemaakt dat het in overleg met ons helemaal aangepast is aan onze situatie en wensen. Door het gebruik van Scanfie is mijn horeca omzet flink toegenomen en heb ik minder last van personeelstekort. Onze gasten vinden het ook nog eens erg fijn werken!”

Thomas Dol Dolfijn - the plays to be-
HEMA

“Unieke, mooie oplossing voor je horeca! Scanfie is de enige aanbieder met buzzerfunctie op eigen device van klant en is zeer flexibel in het meedenken met onze wensen. Zoals bij ieder bestelsysteem dien je je even te verdiepen in de werking, maar dit is kinderspel. Zeer gedreven, enthousiaste, flexibele en professionele partij!”

René Witte HEMA
Gasterij Manjefiek

“Wij kunnen elke horecaondernemer Scanfie aanraden!
De software van Scanfie (QR-bestellen en webshop) is stabiel, werkt snel en is intuïtief. De webshop wordt ook goed ontvangen bij onze gasten. Dit is een bedrijf die de menselijke maat nog niet kwijt is geraakt en écht meedenkt met de ondernemer. Persoonlijk contact en zeer korte lijntjes.”

Joël Basta Gasterij Manjefiek
Embassy Festival Den Haag

“Enorm tevreden! Het systeem is helemaal aangepast naar onze wensen en wanneer hulp nodig was, waren ze goed te bereiken. Het systeem is makkelijk en overzichtelijk en de hardware was eenvoudig geïnstalleerd. Plug and play!”

Nadine Heijman Prooost Events
Golfbaan Het Wedde Voorschoten

“Veelzijdig qua inzet van het systeem. Tevens kun je op- en afschalen, handig met bijv. terrasseizoen etc. Inmiddels ook met directe PIN koppeling.”

Pim van Hal Golfbaan Het Wedde

Werk efficiënter door onze horeca software

 • Overzichtelijk keukenscherm
 • Bestelbonnen splitsen
 • Keukenbonnen met grotere letters
 • Uitgebreide rapportage en inzichten
 • Veilig online betalingen ontvangen met o.a. iDEAL
 • Alles in 1 bestelsysteem voor horeca
iDEAL
Keukenscherm
QR-code scannen

De eenvoud van QR-bestellen

We leveren drukwerk in allerlei vormen, waaronder posters en banners. Deze zijn voorzien van een QR-code en een unieke webcode. Je gasten kunnen bestellen door...

 • De QR-code te scannen met de camera functie van de telefoon
 • De QR-Code te scannen op app.scanfie.nl
 • De unieke webcode in te voeren op app.scanfie.nl

Wat kost een QR bestelzuil?

De Scanfie bestelapp voor horeca & leisure is voordeliger dan je denkt en bovendien maandelijks opzegbaar!
Kiosk QR bestellen is er al voor € 30 per maand, wat eenvoudig terug te verdienen is door de extra omzet en besparing op personeelskosten.

Laat je gasten in de horeca bestellen via QR

We ondersteunen graag jouw horecazaak met onze besteloplossing. Vul onderstaand formulier in om de mogelijkheden te bespreken.

Contact met Scanfie
Wil je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen je graag. Boek een demo