Bestelzuil voor restaurants

Laat je gasten eenvoudig zelf bestellen zonder telefoon
Offerte aanvragen Informatie aanvragen

Zelf bestellen via een zuil

Een druk afhaalpunt in je restaurant of werk je met zelfbediening? Dan is een bestelkiosk van Scanfie ideaal! Voorkom wachtrijen en laat jouw gasten zelf bestellen en betalen, ook als zij geen telefoon bij zich hebben. Naast McDonald's zie je de bestelzuilen steeds vaker waardoor iedereen ze inmiddels wel kent. Combineer de zuil met ons afhaalscherm zodat iedereen zelf kan zien wanneer zijn bestelling klaar is.

Digitaal verkoopproces

Scanfie bestelzuilen hebben bewezen de wachttijden te verkorten, geven gasten de controle en maken personeel vrij om andere taken uit te voeren. Gasten kunnen zelf bestellen via de digitale menukaart en veilig betalen. Zo kun je meer gasten helpen en je omzet verhogen zonder extra personeel.

We leveren staande bestelzuilen, maar ook zuilen voor aan de wand of op de toonbank. Benieuwd welke bestelzuilen wij allemaal leveren? Bekijk onze hardware pagina!

Scanfie helpt onder andere...

Staat jouw logo hier binnenkort ook tussen?

Deining aan Zee
HEMA
Cafetaria 't Stoepje
Snackbar Rodi Rotterdam
HappyDays
Sportfondsen
Health Boutique Oisterwijk
Skicenterum Moser
Beachclub Fuel
Het Veerkwartier
Gasterij Manjefiek
Restaurant Vliegveld Hilversum
Pizzeria Tivoli
Optisport
Dolfijn - the plays to be
Jumbo Sports
Kruik Middelharnis
Vierhoog Leisure
Informatie aanvragen
Werk efficiënter met een bestelzuil en afhaalscherm

Door gebruik te maken van onze bestelzuilen en afhaalscherm kun je veel tijd besparen en kun je met een klein team toch veel bestellingen verwerken.

 • Laat gasten zelf bestellen, betalen en afhalen
 • Gasten kunnen bestellen zonder hun telefoon te gebruiken
 • Veilig betalingen ontvangen via PIN of creditcard
 • Overzichtelijk keukenscherm of bonnen met grotere letters
 • Splitsen naar verschillende partie / bereidingsplaatsen
 • Duidelijk afhaalscherm of gasten oproepsysteem
 • Uitgebreide rapportage en inzichten
 • Al je bestellingen in één systeem
Offerte aanvragen
Wat onze klanten zeggen...
Land van Fluwel

“Handig systeem, simpel en overzichtelijk. Goed voor het gebruik met QR-codes op tafel. Service is heel goed, reageren snel en zoeken snel naar oplossingen.”

Land van Fluwel
Strand Deining

“Bij Scanfie geven ze nooit op om beter te worden! Bij scanfie begrijpen ze echt wat hun klant nodig heeft en laten ze klanten Scanfie helemaal op maat gemaakt toepassen. Bij Scanfie doen ze wat ze beloven!”

Richard Groot Strand Deining
Happydays Noord-Holland

“De flexibiliteit en de goede service van het Scanfie team is 1 van de grootste voordelen. Onze wensen worden met rap tempo op een goede manier verwerkt in het al uitgebreide systeem. Elk partycentrum is natuurlijk verschillend, maar dat maakt voor Scanfie niet uit! Zij maken het systeem precies zoals wij het graag willen hebben. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Scanfie.”

Delano de Decker HappyDays Noord-Holland
Koetshuis de Haar

“Heel erg goed kassasysteem voor tijdelijke evenementen.
Product is zeker aan te raden.
Ook de bijkomende service is erg goed.”

Hidde Gol Koetshuis de Haar
Pizzeria Tivoli

“Het beste systeem wat er is! Wij werken nu ongeveer een jaar met Scanfie en het bevalt ons SUPER! De service is echt op. Het systeem wordt bij elke update beter en beter. Beste aankoop wat wij als restaurant hebben gedaan tot nu toe. Het heeft ons werk veel makkelijker gemaakt en ons veel kopzorgen bespaard. (Personeel ect.) vooral nu in deze moeilijke tijd. Bedankt Scanfie team voor dit prachtige systeem.”

Ristorante Pizzeria Tivoli Maastricht
Outdoor Delft

“Scanfie is een kassa systeem met creatieve oplossingen op maat! In ons geval heeft Scanfie ervoor gezorgd dat onze instructeurs vanaf het paintball veld een paar honderd meter verwijderd van de kassa alsnog producten kunnen toevoegen aan de groepsrekening. Wij raden Scanfie zeker aan omdat ze ook vandaag de dag ons nog steeds verder helpen met moeilijke vragen.”

Mitchell Verweij Outdoor Delft
Vliegveld Hilversum Restaurant

“Scanfie scheelt ons personeelskosten. I.v.m. groot terras kunnen we nu een gedeelte op zelfbediening indelen. Bestellen via app en dranken/gerechten worden gebracht. De punten waar we tegen aanliepen in de test fase werden direct geïmplementeerd waardoor het perfect is afgestemd op onze locatie.”

Martin Restaurant Vliegveld Hilversum
Beauforthuis

“Onze gasten kunnen via deze app op het terras meteen bestellen en betalen. Dit maakt het voor ons eigenlijk ook veel overzichtelijker dan voorheen.”

Lidwien Vork Directeur Beauforthuis
It Foarûnder

“Goed programma dat de horeca goed helpt. Tevens werkt het snel en klantvriendelijk. Echt een top systeem 👍 En door het scannen van de QR code is het gebruik erg simpel en snel.”

R.L. Vellinga It Foarûnder
Zwembad de Stok Roosendaal

“In coronatijd heeft het ons geholpen bij drukke dagen om de toegang te versoepelen. Daarnaast voorkomt het een lange rij bij de horeca. De integratie verliep erg vlot. Ze zijn ontzettend behulpzaam en staan graag voor je klaar. De software is zeer gebruiksvriendelijk en tot in de puntjes aan te passen naar wens. Als er al iets ontbreekt, dan kan je dit bespreekbaar maken en gaan ze kijken of het mogelijk is dit alsnog te implementeren. Klantvriendelijk, behulpzaam en professioneel!”

Denise van Rietschoten Zwembad De Stok
Dolfijn - the plays to be-

“Scanfie heeft het systeem zodanig flexibel gemaakt dat het in overleg met ons helemaal aangepast is aan onze situatie en wensen. Door het gebruik van Scanfie is mijn horeca omzet flink toegenomen en heb ik minder last van personeelstekort. Onze gasten vinden het ook nog eens erg fijn werken!”

Thomas Dol Dolfijn - the plays to be-
Cafetaria 't Stoepje

“Wij zijn goed geholpen door de eigenaren van dit bedrijf. Al onze wensen tijdens een fysieke bijeenkomst geventileerd, en wat gelijk kon hebben ze ook gelijk gedaan. We hebben nu al een prettige samenwerking. Alles is bijna mogelijk en staat of valt met de inrichting. De software bevat alles wat we willen.”

Ronald van den Borden Cafetaria 't Stoepje
HEMA

“Unieke, mooie oplossing voor je horeca! Scanfie is de enige aanbieder met buzzerfunctie op eigen device van klant en is zeer flexibel in het meedenken met onze wensen. Zoals bij ieder bestelsysteem dien je je even te verdiepen in de werking, maar dit is kinderspel. Zeer gedreven, enthousiaste, flexibele en professionele partij!”

René Witte HEMA
Gasterij Manjefiek

“Wij kunnen elke horecaondernemer Scanfie aanraden!
De software van Scanfie (QR-bestellen en webshop) is stabiel, werkt snel en is intuïtief. De webshop wordt ook goed ontvangen bij onze gasten. Dit is een bedrijf die de menselijke maat nog niet kwijt is geraakt en écht meedenkt met de ondernemer. Persoonlijk contact en zeer korte lijntjes.”

Joël Basta Gasterij Manjefiek
Goudse IJsbaan

“Onze ervaring met Scanfie is zeer positief. We gebruikten Scanfie voor ons pop-up restaurant, van bestellen via QR-code tot de kassa om kaartjes te kopen voor toegang. In de backoffice is alles uitgesplitst wat makkelijk is als je bijvoorbeeld resultaat wilt zien van bepaalde producten. Werken met Scanfie is heel eenvoudig. Het QR-bestellen werkt perfect en maakte ons leven een stuk makkelijker tijdens ons evenement.”

Rodin le Mair Grand Canyon Events
Embassy Festival Den Haag

“Enorm tevreden! Het systeem is helemaal aangepast naar onze wensen en wanneer hulp nodig was, waren ze goed te bereiken. Het systeem is makkelijk en overzichtelijk en de hardware was eenvoudig geïnstalleerd. Plug and play!”

Nadine Heijman Prooost Events
Golfbaan Het Wedde Voorschoten

“Veelzijdig qua inzet van het systeem. Tevens kun je op- en afschalen, handig met bijv. terrasseizoen etc. Inmiddels ook met directe PIN koppeling.”

Pim van Hal Golfbaan Het Wedde
Bingo bij Festival Beilen

“Wij hebben Scanfie gebruikt tijdens het organiseren van een grote bingo in de feesttent, dit is ons zeer goed bevallen. De bezoekers konden rustig tijdens de bingo hun consumpties bestellen en tijdens de pauzes was het geen gekkenboel bij de bar. Wij raden een ieder Scanfie aan, ze reageren zeer snel en helpen je met alles om het goed te laten verlopen.”

Johan Greydanus Stichting Festival Beilen

De voordelen van een bestelzuil

De bestelzuil van Scanfie is een extra service voor jouw gasten en is in je eigen huisstijl te krijgen. Door de visuele weergave van de zuil en het grote scherm is het voor gasten heel eenvoudig om te bestellen. Ook kunnen ze gewoon afrekenen met hun pinpas, en krijgen ze een bon mee met de bestelling en het bestelnummer.

Voor jou als horeca ondernemer

 • Minder last van personeelstekort en onderbezetting
 • Meer omzet door een hogere bonwaarde
 • Alles in één systeem: meer overzicht en controle, minder kosten

Voor jouw gasten

 • Haal de nummer 1 frustratie weg: wachtrijen
 • Visueel aantrekkelijk en leuk om te bestellen
 • Geen telefoon nodig: bestellen, betalen, klaar!
Nummerscherm voor afhaalbestellingen Horeca bestelzuil staand
Horeca bestelzuilen

Wat kost een bestelzuil?

De kosten voor een bestelzuil verschillen sterk per model en uitvoering. Ook speelt het aantal verkoopzuilen een rol. Er zijn kosten voor de aanschaf en plaatsing van de zuil en maandelijkse kosten voor de licentie en onderhoud. Door het besparen van personeel is dit vaak binnen enkele maanden al terugverdient! Benieuwd welke bestelzuilen wij allemaal leveren? Bekijk onze hardware pagina! Ben je benieuwd hoeveel een bestelzuil voor jouw horecaonderneming zou kosten? Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan.

Zelf bestellen via QR als alternatief

Een bestelzuil op dit moment niet de juiste oplossing, maar heb je toch een druk afhaalpunt? Met kiosk QR bestellen van Scanfie laat je jouw gasten zelf bestellen via hun eigen telefoon. Dit is een voordelig alternatief waarmee je binnen een dag een efficiënt pickup point maakt voor take away of zelfbediening. Voor slechts € 39 per maand en zonder aanschafkosten gaan jouw gasten na het scannen van een QR-code zelf bestellen via jouw QR-code menukaart en ons oproepsysteem.

Laat je gasten bestellen via een zuil

We ondersteunen graag jouw horecazaak met onze besteloplossing. Vul onderstaand formulier in om de mogelijkheden te bespreken.

Scanfie B.V.

Bredaseweg 8
4844 CL Terheijden
Nederland

Wil je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen je graag. Boek een demo