Scanfie in
de media

How it's done

Scanfie op nationale TV!

Inmiddels heeft ook de landelijke media ons gevonden. De redactie van RTL vindt ons concept zo interessant dat zij aandacht aan Scanfie hebben besteed in het programma "How it's Done"! Wij geven in dit programma meer uitleg over onze horeca bestelapp, en hoe dit de horeca in Nederland (en daarbuiten) zal helpen.

De opnames vonden plaats op een toplocatie in Breda, waarbij onze horeca bestel app goed in beeld is gebracht en we middels een interview meer achtergrondinformatie geven over hoe Scanfie helpt om het personeelstekort in de horeca op te vangen. Ook vertelt een horecaondernemer waarom hij enthousiast is over onze self-ordering app en hoe Scanfie hulp biedt aan hem en zijn bedienend horecapersoneel.

RTL Z How It's Done

How It's Done is wekelijks te zien op RTL Z en besteed aandacht aan interessante ontwikkelingen en kansen voor verschillende ondernemers. Scanfie was te zien in de uitzending met als thema horeca.

Van gedachten wisselen

Vind je Scanfie interessant en wil je er eens over van gedachten wisselen? Neem gerust even contact met ons op. We komen binnen een werkdag bij je terug!