Scanfie in de media

"Scanfie afhaal en bezorgen een reddingsboei voor horecaondernemers tijdens een gedeeltelijke lockdown"

Emerce

Emerce berichtte over Scanfie na de tweede Nederlandse lockdown om het coronavirus eronder te krijgen, en de horeca weer grotendeels gesloten moest blijven. Emerce beschreef hoe Scanfie snel oplossingen ontwikkelde om de horeca zo goed mogelijk te helpen om deze uitdagende tijd te doorstaan. Zo werd de bestelwebsite als afhaal- en bezorgoplossing in no-time dooronwikkelt.

RTL Z How it's Done

Scanfie op nationale TV!

De redactie van RTL vindt ons concept zo interessant dat zij twee keer aandacht aan Scanfie hebben besteed in het programma "How it's Done"! Wij geven in dit programma meer uitleg over onze horeca bestelapp, en hoe dit de horeca in Nederland (en daarbuiten) kan helpen.

De opnames vonden plaats op een toplocatie in Breda, waarbij onze horeca bestel app goed in beeld is gebracht en we middels een interview meer achtergrondinformatie geven over hoe Scanfie helpt om het personeelstekort in de horeca op te vangen. Ook vertelt een horecaondernemer waarom hij zo enthousiast is over onze self-ordering app en hoe Scanfie hulp biedt aan hem en zijn bedienend horecapersoneel.

RTL Z How It's Done

How It's Done is wekelijks te zien op RTL Z en besteed aandacht aan interessante ontwikkelingen en kansen voor verschillende ondernemers. Scanfie was te zien in de uitzending met als thema horeca.

Volg ons!

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Van gedachten wisselen

Vind je Scanfie interessant en wil je er eens over van gedachten wisselen? Neem gerust even contact met ons op. We komen binnen een werkdag bij je terug!

Contact met Scanfie
Wil je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen je graag.