Scanfie in de media

Diverse media zien oplossing in software van Scanfie

Scanfie genomineerd voor Horecava Innovation Award 2022!

Elk jaar reikt de organisatie van de Horecava een Innovation Award uit voor dé innovatie in de foodservice. Dit jaar is ook Scanfie genomineerd, en zit met het alles-in-1 bestelsysteem bij de beste vier in de categorie Digital, Apps & Social Media. Dit zijn mobiele en digitale toepassingen voor gasten en ondernemers binnen de horeca en foodservice, die de kwaliteit en beleving vergroten, het ondernemen makkelijker maken en/of het rendement verhogen. Bekijk in de video de bike pitch van de genomineerden. Begin 2022 (datum nog te bepalen) zal de feestelijke bekendmaking plaatsvinden, duim je met ons mee?

NOS

QR-code als oplossing voor personeelstekort: 'Anders zaak dicht'

NOS schreef een artikel over hoe de QR-Code het personeelstekort kan oplossen in de horeca. De NOS interviewde onze directeur, Gerard Brouwer, over hoe moeilijk het is om aan horeca personeel te komen en wat een mogelijke oplossing kan zijn. Zo werd de horeca bestel app als noodzakelijk omschreven om te voorkomen dat de zaak (gedeeltelijk) moet sluiten. Er werd ook een item aan besteed in het NOS journaal op TV.

QR-codes als oplossing personeelstekort horeca

Omroep Brabant schreef een artikel over hoe de QR-Code het personeelstekort in de horeca kan oplossen en liet daarbij een ondernemer uitgebreid aan het woord. Ook onze directeur, Gerard Brouwer, kwam aan het woord over de keuze die veel horeca ondernemers moeten maken: de zaak (deels) sluiten, of de QR-Code van Scanfie gebruiken. Voor veel ondernemers is de horeca bestel app noodzakelijk om je horeca onderneming open te laten door het nijpende personeelstekort waar voorlopig geen verbetering in zal komen.

Omroep Brabant

"Scanfie afhaal en bezorgen een reddingsboei voor horecaondernemers tijdens een gedeeltelijke lockdown"

Emerce berichtte over Scanfie na de tweede Nederlandse lockdown om het coronavirus eronder te krijgen, en de horeca weer grotendeels gesloten moest blijven. Emerce beschreef hoe Scanfie snel oplossingen ontwikkelde om de horeca zo goed mogelijk te helpen om deze uitdagende tijd te doorstaan. Zo werd de bestelwebsite als afhaal- en bezorgoplossing in no-time dooronwikkelt.

Emerce

RTL Z How It's Done

How It's Done is wekelijks te zien op RTL Z en besteed aandacht aan interessante ontwikkelingen en kansen voor verschillende ondernemers. Scanfie was in twee uitzendingen te zien die gewijdt waren aan de horeca. Tijdens de opnames is onze horeca app voor QR bestellen goed in beeld gebracht en hebben we middels een interview uitleg geven over hoe Scanfie helpt om het personeelstekort in de horeca op te vangen. Ook vertelt een horecaondernemer waarom hij zo enthousiast is over onze self-ordering app en hoe Scanfie hulp biedt aan hem en zijn bedienend horecapersoneel.

Volg ons!

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Meer weten over Scanfie?

Werk je in de media en wil je meer weten over Scanfie, onze horeca software of de sector? Neem gerust contact op via telefoon, [email protected] of onderstaand formulier.

Contact met Scanfie
Wil je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen je graag.