Samenwerking met ProFri en Nederlands Frituurcentrum

Leden van ProFri en abonnees van het Nederlands Frituurcentrum profiteren van gunstige tarieven.

De samenwerking

Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) is samen met het Nederlands Frituurcentrum een samenwerking aangegaan met Scanfie. Hierdoor kunnen leden van ProFri en abonnees van het Nederlands Frituurcentrum met flinke korting gebruik maken van de oplossingen van Scanfie!

Dit is wat je van ons krijgt:

 • Geen aansluitkosten
 • Geen commissie
 • Maandelijks opzegbaar
 • Kosteloos in jullie eigen huisstijl
 • Keuze uit 4 pakketten (lees hieronder meer)
 • Maatwerk offerte met ledenkorting ook mogelijk
Meld je nu aan

Je eerste stap naar meer omzet. Meld je nu aan voor dit unieke aanbod.

Exclusief voor leden van ProFri en abonnees van het Nederlands Frituurcentrum

Kies je pakket

We hebben speciaal voor cafetaria’s, snackbars en andere frituurzaken vier pakketten samengesteld. Staat jouw ideale pakket hier niet tussen? Geen probleem! We stellen graag een maatwerk offerte voor je samen, inclusief Profri / Nederlands Frituurcentrum voordeel!

Pakket 1 - Bediening aan tafel


Dit pakket is bedoeld voor frituurzaken die aan tafel via QR-code willen laten bestellen, en aan tafel bedienen. Dit pakket bevat de volgende modules van Scanfie:

 • Digitale menukaart via QR-code
 • Tafel QR bestellen voor maximaal 50 tafels (meer tafels tegen meerprijs)
 • Online afrekenen via o.a. iDEAL (optioneel)
Aanvragen

Pakket 2 - Zelfbediening


Dit pakket is bedoeld voor frituurzaken die via QR-code willen laten bestellen, en de gasten zelf hun bestelling willen laten ophalen zodra deze gereed is. Dit pakket bevat de volgende modules van Scanfie:

 • Digitale menukaart via QR-code
 • Kiosk QR bestellen (aan tafel of to go)
 • Gasten oproepsysteem
 • Online afrekenen via o.a. iDEAL
Aanvragen

Pakket 3 - Afhaal- en bezorgrestaurants


Dit pakket is bedoeld voor frituurzaken die hun eigen afhaal- en bezorgwebsite willen hebben. Dit pakket bevat de volgende modules van Scanfie:

 • Digitale menukaart via QR-code
 • Bestelwebsite voor afhalen en bezorgen, met eigen domeinnaam
 • Online afrekenen via o.a. iDEAL
Aanvragen

Pakket 4 - Alles-in-1 bestelsysteem


Dit pakket is bedoeld voor frituurzaken die hun verschillende verkoopkanalen willen digitaliseren en optimaliseren. Dit pakket bevat de volgende modules van Scanfie:

 • Digitale menukaart via QR-code
 • Tafel QR bestellen voor maximaal 50 tafels (meer tafels tegen meerprijs)
 • Kiosk QR bestellen (to go)
 • Gasten oproepsysteem
 • Bestelwebsite voor afhalen en bezorgen, met eigen domeinnaam
 • Kassa functionaliteit, ook handheld mogelijkheden
 • Afrekenen via o.a. iDEAL en PIN mogelijk
Aanvragen
Wat onze klanten zeggen...
Land van Fluwel

“Handig systeem, simpel en overzichtelijk. Goed voor het gebruik met QR-codes op tafel. Service is heel goed, reageren snel en zoeken snel naar oplossingen.”

Land van Fluwel
Strand Deining

“Bij Scanfie geven ze nooit op om beter te worden! Bij scanfie begrijpen ze echt wat hun klant nodig heeft en laten ze klanten Scanfie helemaal op maat gemaakt toepassen. Bij Scanfie doen ze wat ze beloven!”

Richard Groot Strand Deining
Happydays Noord-Holland

“De flexibiliteit en de goede service van het Scanfie team is 1 van de grootste voordelen. Onze wensen worden met rap tempo op een goede manier verwerkt in het al uitgebreide systeem. Elk partycentrum is natuurlijk verschillend, maar dat maakt voor Scanfie niet uit! Zij maken het systeem precies zoals wij het graag willen hebben. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Scanfie.”

Delano de Decker HappyDays Noord-Holland
Koetshuis de Haar

“Heel erg goed kassasysteem voor tijdelijke evenementen.
Product is zeker aan te raden.
Ook de bijkomende service is erg goed.”

Hidde Gol Koetshuis de Haar
Pizzeria Tivoli

“Het beste systeem wat er is! Wij werken nu ongeveer een jaar met Scanfie en het bevalt ons SUPER! De service is echt op. Het systeem wordt bij elke update beter en beter. Beste aankoop wat wij als restaurant hebben gedaan tot nu toe. Het heeft ons werk veel makkelijker gemaakt en ons veel kopzorgen bespaard. (Personeel ect.) vooral nu in deze moeilijke tijd. Bedankt Scanfie team voor dit prachtige systeem.”

Ristorante Pizzeria Tivoli Maastricht
Vliegveld Hilversum Restaurant

“Scanfie scheelt ons personeelskosten. I.v.m. groot terras kunnen we nu een gedeelte op zelfbediening indelen. Bestellen via app en dranken/gerechten worden gebracht. De punten waar we tegen aanliepen in de test fase werden direct geïmplementeerd waardoor het perfect is afgestemd op onze locatie.”

Martin Restaurant Vliegveld Hilversum
Beauforthuis

“Onze gasten kunnen via deze app op het terras meteen bestellen en betalen. Dit maakt het voor ons eigenlijk ook veel overzichtelijker dan voorheen.”

Lidwien Vork Directeur Beauforthuis
It Foarûnder

“Goed programma dat de horeca goed helpt. Tevens werkt het snel en klantvriendelijk. Echt een top systeem 👍 En door het scannen van de QR code is het gebruik erg simpel en snel.”

R.L. Vellinga It Foarûnder
Zwembad de Stok Roosendaal

“In coronatijd heeft het ons geholpen bij drukke dagen om de toegang te versoepelen. Daarnaast voorkomt het een lange rij bij de horeca. De integratie verliep erg vlot. Ze zijn ontzettend behulpzaam en staan graag voor je klaar. De software is zeer gebruiksvriendelijk en tot in de puntjes aan te passen naar wens. Als er al iets ontbreekt, dan kan je dit bespreekbaar maken en gaan ze kijken of het mogelijk is dit alsnog te implementeren. Klantvriendelijk, behulpzaam en professioneel!”

Denise van Rietschoten Zwembad De Stok
Dolfijn - the plays to be-

“Scanfie heeft het systeem zodanig flexibel gemaakt dat het in overleg met ons helemaal aangepast is aan onze situatie en wensen. Door het gebruik van Scanfie is mijn horeca omzet flink toegenomen en heb ik minder last van personeelstekort. Onze gasten vinden het ook nog eens erg fijn werken!”

Thomas Dol Dolfijn - the plays to be-
Cafetaria 't Stoepje

“Wij zijn goed geholpen door de eigenaren van dit bedrijf. Al onze wensen tijdens een fysieke bijeenkomst geventileerd, en wat gelijk kon hebben ze ook gelijk gedaan. We hebben nu al een prettige samenwerking. Alles is bijna mogelijk en staat of valt met de inrichting. De software bevat alles wat we willen.”

Ronald van den Borden Cafetaria 't Stoepje
HEMA

“Unieke, mooie oplossing voor je horeca! Scanfie is de enige aanbieder met buzzerfunctie op eigen device van klant en is zeer flexibel in het meedenken met onze wensen. Zoals bij ieder bestelsysteem dien je je even te verdiepen in de werking, maar dit is kinderspel. Zeer gedreven, enthousiaste, flexibele en professionele partij!”

René Witte HEMA
Gasterij Manjefiek

“Wij kunnen elke horecaondernemer Scanfie aanraden!
De software van Scanfie (QR-bestellen en webshop) is stabiel, werkt snel en is intuïtief. De webshop wordt ook goed ontvangen bij onze gasten. Dit is een bedrijf die de menselijke maat nog niet kwijt is geraakt en écht meedenkt met de ondernemer. Persoonlijk contact en zeer korte lijntjes.”

Joël Basta Gasterij Manjefiek
Goudse IJsbaan

“Onze ervaring met Scanfie is zeer positief. We gebruikten Scanfie voor ons pop-up restaurant, van bestellen via QR-code tot de kassa om kaartjes te kopen voor toegang. In de backoffice is alles uitgesplitst wat makkelijk is als je bijvoorbeeld resultaat wilt zien van bepaalde producten. Werken met Scanfie is heel eenvoudig. Het QR-bestellen werkt perfect en maakte ons leven een stuk makkelijker tijdens ons evenement.”

Rodin le Mair Grand Canyon Events
Embassy Festival Den Haag

“Enorm tevreden! Het systeem is helemaal aangepast naar onze wensen en wanneer hulp nodig was, waren ze goed te bereiken. Het systeem is makkelijk en overzichtelijk en de hardware was eenvoudig geïnstalleerd. Plug and play!”

Nadine Heijman Prooost Events
Golfbaan Het Wedde Voorschoten

“Veelzijdig qua inzet van het systeem. Tevens kun je op- en afschalen, handig met bijv. terrasseizoen etc. Inmiddels ook met directe PIN koppeling.”

Pim van Hal Golfbaan Het Wedde
Bingo bij Festival Beilen

“Wij hebben Scanfie gebruikt tijdens het organiseren van een grote bingo in de feesttent, dit is ons zeer goed bevallen. De bezoekers konden rustig tijdens de bingo hun consumpties bestellen en tijdens de pauzes was het geen gekkenboel bij de bar. Wij raden een ieder Scanfie aan, ze reageren zeer snel en helpen je met alles om het goed te laten verlopen.”

Johan Greydanus Stichting Festival Beilen

QR bestellen

Wil jij veilig open blijven en jouw gasten een contactloze bestelling aanbieden? Dan biedt onze bestelapp jou de ideale oplossing. Gasten kunnen veilig bestellen en afrekenen conform de anderhalve meter maatregel. Daarnaast zorgt de tafelmanagement module ervoor dat jij actief kunt bijhouden hoeveel gasten er in jouw zaak aanwezig zijn en hoelang ze al aan tafel zitten. Wil je de gezondheidscheck en gastenregistratie digitaal uitvoeren? Scanfie maakt het mogelijk.

Verder:

 • Werkt de bestelapp volledig in de browser, geen app of account nodig
 • Weergave in verschillende talen en je eigen huisstijl
 • Heb je minder personeel nodig
 • Rustige- en piekmomenten beter op te vangen
 • Eenvoudig je omzet verhogen door upselling en meer bestellingen
 • Veel meer overzicht en rust!
Aanmelden
QR bestellen aan tafel
Restaurant website

Bestelwebsite

Scanfie helpt jouw onderneming om het maximale te halen uit je bezorg- en afhaal bestellingen. Ontvang bestellingen via jouw eigen bestelwebsite waarbij gasten zelf online kunnen bestellen, betalen en de gewenste afhaal- of bezorgtijd kunnen aangeven. Zodra de bestelling is geplaatst rolt bij jou de bestelbon automatisch uit de bonprinter. Gasten vinden dit prettiger dan bellen en jij bespaart tijd door minder telefonische bestellingen. Je kunt een minimaal bestelbedrag en de bezorgkosten (per gebied) zelf instellen.

Verder:

 • Kun je zelf eenvoudig menukaarten aanpassen zo vaak je wilt
 • Kunnen bestellingen handmatig of automatisch worden geaccepteerd
 • Is er de mogelijkheid voor pre-orders (vooraf bestellen)
 • Krijg je uitgebreide rapportage met inzichten en tips
Aanmelden

Gasten oproepsysteem

Ben jij op zoek naar een manier om je gasten contactloos op te roepen? Vergeet de ouderwetse buzzersystemen die vaak veel kosten met zich mee brengen en kies voor een innovatief draadloos oproepsysteem. Je hebt alleen een telefoon, tablet of laptop nodig en jouw gasten krijgen een melding op hun telefoon zodra een medewerker de bestelling heeft klaargezet. Gasten krijgen zelf de mogelijkheid om hun gewenste meldingsvorm te kiezen: sms, oproep, e-mail of geluid- en trilsignaal in de browser.

Verder:

 • Werkt het volledig in de browser, geen app of account nodig
 • Op elke afstand inzetbaar
 • Geen hardware nodig
 • Te combineren met QR code bestellen en de bestelwebsite
Aanmelden
QR bestellen aan tafel

De voordelen

 • Zorgt ervoor dat rustige- en piekmomenten beter op te vangen zijn
 • Meer tevreden en terugkerende gasten door snellere en betere service
 • Betere relatie met gasten door meer ruimte voor persoonlijke aandacht en een lagere werkdruk
 • Mogelijkheid om eindeloos je menukaart aan te passen en aanbiedingen te promoten
 • Geen investering nodig en geen opstartkosten
Scanfie horeca software

Waarom kiezen voor Scanfie?

 • Gasten hebben geen app of account nodig om te kunnen bestellen
 • Systemen zijn helemaal te personaliseren in eigen huisstijl
 • Altijd een duidelijke, meertalige en up-to-date menukaart
 • Bestellingen en bedieningsverzoeken direct overzichtelijk weergegeven
 • Uitgebreide rapporten, inzichten en tips over en voor jouw systeem
 • Ontvang veilig online betalingen via o.a. iDeal (Nederland) en Bancontact (België)
 • Mogelijkheid om Scanfie verder uit te breiden en te koppelen met andere systemen
Aanmelden
Scanfie B.V.

Bredaseweg 8
4844 CL Terheijden
Nederland

Wil je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen je graag. Boek een demo